Διασκεδαστικά γεγονότα για το κτίριο της αυτοκρατορικής πολιτείας

Το Empire State Building είναι κάτι περισσότερο από ένα τουριστικό αξιοθέατο. Είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της Νέας Υόρκης, ένας πολύχρωμος φάρος στο βραδινό ορίζοντα του Μανχάταν και ένας προορισμός για εκπληκτική θέα και ρομαντικές συναντήσεις. Έτσι, πόσο γνωρίζετε για τον πιο διάσημο ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης; Ελέγξτε αυτά τα 8 στοιχεία διασκέδασης σχετικά με το Empire State Building για να το μάθετε.

Empire State Building Διασκεδαστικό γεγονός # 1: Μεγάλα ύψη

Το Empire State Building έγινε το ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου το 1931.

Σε 102 ιστορίες και ύψος 1.454 πόδια, πέρασε το κτίριο Chrysler από ένα καλό τετράγωνο. Από το 2017, το Empire State Building είναι το 31ο ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Ο νούμερο ένα είναι το Burj Khalifa του Ντουμπάι σε ύψος πάνω από 2.700 πόδια.

Empire State Building Fun Διασκέδαση # 2: Parking Blimp

Το κτίριο ολοκληρώνεται με αγκυροβόλιο ιστιοπλοΐας, το οποίο ήταν η τελευταία τάση των αεροπορικών ταξιδιών το 1931. Ωστόσο, μόνο ένα blimp ποτέ αποβίωσε στο Empire State Building, στις 16 Σεπτεμβρίου 1931, πριν εγκαταλειφθεί η ιδέα επειδή θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνο.

Empire State Building (όχι-έτσι) Διασκεδαστικό γεγονός # 3: Αεροσκάφος το 1945

Στις 28 Ιουλίου 1945, το Empire State Building ήταν το μέρος μιας τραγωδίας όταν ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη στον 79ο όροφο στην 34η οδό του κτιρίου. Ο πιλότος του αεροσκάφους, οι δύο επιβάτες του και 11 άτομα μέσα στο κτίριο σκοτώθηκαν.

Empire State Building Διασκεδαστικό γεγονός # 4: Διάσημοι επισκέπτες

Περισσότεροι από 110 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν το περίφημο παρατηρητήριο της Empire State Building από τότε που το κτίριο άνοιξε το 1931.

Διάσημοι επισκέπτες έχουν συμπεριλάβει τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Φιντέλ Κάστρο, το ροκ συγκρότημα KISS, τον Ronald McDonald, τον Lassie και τον Tom Cruise.

Empire State Building Διασκεδαστικό γεγονός # 5: Φωτεινά φώτα, μεγάλη πόλη

Το Empire State Building βάζει μια μεγάλη εμφάνιση με έγχρωμες επιδείξεις φωτός καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους για να χαρακτηρίσει τις διακοπές και άλλα γεγονότα.

Το πρώτο φως που λάμπει από την κορυφή του κτιρίου Empire State Building ήταν ένα φανάρι προβολέα που ανακοίνωσε στην πόλη ότι ο Franklin D. Roosevelt είχε εκλεγεί πρόεδρος το 1932. Το 1964, οι 30 κορυφαίοι όροφοι φωτίζονται από νέους προβολείς σχεδιασμένους να μετασχηματίζουν δημιουργώντας μια νυχτερινή έλξη για την Παγκόσμια Έκθεση. Αυτές τις μέρες, το Empire State Building φωτίζει ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων - όπως το πράσινο για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, το ροζ και το λευκό για την επίγνωση του καρκίνου του μαστού ή η λεβάντα για την επέτειο του Stonewall.

Empire State Building Fun Γεγονός # 6: Movie Star

Ο πιο αξιομνημόνευτος κινηματογραφικός ρόλος του Empire State Building ήταν το παιγνίδι του King Kong στο King Kong του 1933. Το Empire State Building έπαιξε επίσης ένα ρομαντικό προβάδισμα σε μια υπόθεση για να θυμάστε (και την παραλλαγή του) και Sleepless στο Σιάτλ . Το κτίριο βρίσκεται σε πολλές άλλες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών όπως το Annie Hall , το βόρειο από το Northwest , το Waterfront και το Taxi Driver , μεταξύ άλλων.

Empire State Building Fun Γεγονός # 7: Αγώνας στην κορυφή

Το Empire State Run-Up είναι μια ετήσια παράδοση από το 1978. Κάθε χρόνο, οι δρομείς τρέχουν τα 1.576 σκαλοπάτια στον 86ο όροφο. Ο χρόνος εγγραφής των 9 λεπτών και 33 δευτερολέπτων καθορίστηκε το 2003.

Empire State Building Fun Γράφημα # 8: Αποκτήστε παντρεμένος στα 1,000 πόδια

Κάθε μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μερικά τυχερά ζευγάρια επιλέγονται για να παντρευτούν στον 86ο όροφο του κτιρίου.

Για να έχετε το γάμο σας στην κορυφή του κτιρίου Empire State Building, πρέπει να υποβάλετε μια αίτηση που θα περιγράφει λεπτομερώς γιατί θέλετε να παντρευτείτε εκεί. τα ζευγάρια επιλέγονται μέσω διαδικτυακού διαγωνισμού.