Πότε είναι η τελευταία νύχτα του Hanukkah 2017;

Γιορτάζοντας τον Χάνακκα στο Μπρούκλιν

Είναι σχεδόν καιρός να αφαιρέσετε το Mensch σε έναν πάγκο και να αθληθείτε στις διακοπές σας με θέμα το πουλόβερ Hanukkah! Εάν είστε παλιό σχολείο, απλά κολλήστε στο menorah και γυρίστε το dreidel. Θέλετε να μάθετε πότε ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις και πού μπορείτε να γιορτάσετε στο Μπρούκλιν; Σας έχουμε καλύψει.

Πότε είναι η τελευταία νύχτα του Χανουκά; Πότε ανάβουν τα τελευταία οκτώ κεριά; Αν θέλετε να δώσετε σε κάποιον φίλο ή συγγενή δώρο Χανουκά, και δεν έχετε ακόμα, πότε είναι η τελευταία νύχτα των διακοπών για να το κάνετε;

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν είναι θρησκευτικά παρατηρητικοί, οι διακοπές αισθάνονται σαν να λήγουν την τελευταία νύχτα του φωτισμού των κεριών. Η πρώτη νύχτα είναι το βράδυ της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου. Η τελευταία νύχτα του Χανουκά είναι η Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017. Μπορείτε να αρχίσετε να γιορτάζετε αυτές τις γιορτινές διακοπές με την οικογένεια καθώς φωτίζετε το μενούρα.

Θέλετε να γιορτάσετε στο Μπρούκλιν;

Τέσσερις φανταστικοί τρόποι να γιορτάσουν τον Χανουκά στο Μπρούκλιν

  1. Απολαύστε μια οικογενειακή γιορτή στο Εβραϊκό Παιδικό Μουσείο στο Ανατολικό Πάρκο στο Crown Heights. Το μουσείο, όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν για τον Ιουδαϊσμό μέσω μιας σειράς διαδραστικών εκθεμάτων, όπως να σέρνουν μέσα από ένα τεράστιο challah στην περιοχή παιχνιδιού τους ή να ψωνίζουν σε ένα παιδικό παντοπωλείο kosher. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των φώτων, το Εβραϊκό Παιδικό Μουσείο φιλοξενεί μια σειρά φιλικών προς την οικογένεια εκδηλώσεων όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν τα κεριά χανουκά και να φάνε ντόνατς για τις διακοπές. Αν δεν έχετε αρκετά δώρα για να περάσετε τις οκτώ ημέρες, μην ξεχάσετε να το επισκεφθείτε στο κατάστημα δώρων.
  1. Προσοχή όλα τα τρόφιμα! Devour delish Latkes στο φεστιβάλ Latke τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου από τις 6-8: 30μμ. Στο φεστιβάλ μπορείτε να δοκιμάσετε εφευρετικές latkes από διάφορα εστιατόρια της Νέας Υόρκης σε αυτό το ετήσιο έρανο, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για το Sylvia Centre. Φέτος πραγματοποιείται στο Μουσείο του Μπρούκλιν. Παρακολουθήστε τους κριτές διασημοτήτων επιλέξτε το καλύτερο latke. Η εισδοχή εβδομήντα δολάρια σας δίνει απεριόριστη γεύση latke, καθώς και ποτά.
  1. Ξεκινήστε τις διακοπές σας στο Grand Army Plaza, όπου μπορείτε να ενώσετε άλλους, καθώς παρακολουθείτε την μεγαλύτερη Menorah του κόσμου που φωτίζεται για την πρώτη νύχτα. Θα πρέπει να σημειώσω ότι το Μανχάταν αγωνίζεται για το μεγαλύτερο Menorah του κόσμου, με το menorah τους μπροστά από το Plaza Hotel. Ας ελπίσουμε ότι το Brooklyn θα έχει το μεγαλύτερο Menorah του κόσμου φέτος. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να γιορτάσουμε τον Χανουκά. Ο φωτισμός αρχίζει συνήθως στις 6 το βράδυ τα περισσότερα βράδια, με την Παρασκευή στις 3:30 μ.μ. και το Σάββατο στις 7 μ.μ. Υπάρχει μια συναυλία kickoff πριν από το φωτισμό στην πρώτη νύχτα Hanukkah και latkes! Είναι ένας καλός λόγος να συσσωρεύσετε και να περάσετε την πρώτη νύχτα του Hanukkah με άλλους Brooklynites στο Grand Army Plaza.
  2. Εάν μπορείτε να γυρίσετε ένα μέσο dreidel, θα πρέπει να πάρετε μια ομάδα δύο ατόμων μαζί και να εγγραφείτε για να γυρίσετε στο Major League Dreide l στο Full Circle Bar. Αυτό το ετήσιο γεγονός θα καθορίσει τον καλύτερο κλώστη dreidel στη γη. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, φροντίστε να αγοράσετε ένα spinage, από την ιστοσελίδα του Major League Dreidel και μπορείτε να διεξάγετε τον δικό σας φιλικό αγώνα στο επόμενο πάρτι Hanukkah.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein