Εθελοντής στην Astoria

Δώστε το χρόνο σας για μια καλή αιτία και βοηθήστε την κοινότητά σας

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την κοινότητά σας είναι να προσφέρετε εθελοντικά την καλύτερη θέση. Η Astoria είναι μια θαυμάσια κοινότητα και έχει την τύχη να έχει πολλούς ανθρώπους στη γειτονιά πρόθυμους και ικανό να βοηθήσει σε μεγάλα και μικρά έργα. Πολλές οργανώσεις απλώς δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν χωρίς τη βοήθεια εθελοντών.

Οι Οργανισμοί

Η συμμαχία Astoria Park Alliance (APA) διοικείται από εθελοντές, παρόλο που ξεκίνησε τη ζωή της με τη βοήθεια του αμειβόμενου προσωπικού από τις συνεργασίες για πάρκα.

Η APA συνεδριάζει τακτικά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, οργανώνει εκκαθαρίσεις ακτών και πάρκων και αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από το Astoria Park Shore Fest, το οποίο συμβαίνει κάθε Αύγουστο. Οι εθελοντές αποτελούν βασικό στοιχείο για την παραγωγή αυτού του γεγονότος.

Αν σας ενδιαφέρει ο εθελοντισμός με την Astoria Park Alliance, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους μέσω της σελίδας του Facebook.

Σχετικά με το έργο της συμμαχίας του Astoria Park Alliance είναι η Green Shores , μια άλλη οργανωτική οργάνωση με πλήρη εθελοντική δράση. Το Green Shores είναι αφιερωμένο στην υγεία των παραθαλάσσιων πάρκων στην Astoria και στο Long Island City. Αποστολή του είναι να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της κοινότητας - άτομα, τοπικές επιχειρήσεις και καθιερωμένες κοινοτικές οργανώσεις - για τη βελτίωση και την προώθηση των παραθαλάσσιων πάρκων και ακτογραμμών των δυτικών Queens. Συναντιούνται τακτικά, ήταν οι άνθρωποι πίσω από το Waterfront Vision Plan και παράγουν μια σειρά εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Θησαυρός Άγγελος Animal Rescue (14-42 27η Ave, Astoria, 347-722-5939) είναι ένα καταφύγιο ζώων στην Astoria που προσπαθεί να τοποθετήσει σκύλους και γάτες σε αγαπημένα για πάντα σπίτια.

Ενώ τα ζώα είναι εκεί, όμως, χρειάζονται άσκηση και κοινωνικοποίηση. Η οργάνωση έχει πάντα ανάγκη από εθελοντές. Μπορείτε να περπατήσετε ένα σκυλί ή να κρεμάσετε με μια γάτα γατάκι; Αν ναι, η βοήθειά σας θα χαιρόταν θερμά.

Τα Heavenly Animals πραγματοποιούν επίσης εκδηλώσεις υιοθεσίας, οι οποίες χρειάζονται στελέχωση από εθελοντές. Εάν σας ενδιαφέρει ο εθελοντισμός με την υπηρεσία Rescue Animal Heavenly Angels, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί του μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Η ιστορική κοινωνία Greater Astoria (GAHS) (35-20 Broadway, 4ος όροφος, Astoria, 718-278-0700) είναι μια εξαιρετική πηγή για όλους τους Αστωραίους (και πέραν αυτών). Είναι η κυριότερη αξιόλογη οργάνωση όταν πρόκειται για την ιστορία της Astoria και της Long Island City. Και η ομάδα έχει ανάγκη εθελοντών για να βοηθήσει στη συνέχιση της αποστολής της. Το σημαντικότερο είναι ότι η GAHS χρειάζεται ανθρώπους να βοηθήσουν στην εγγραφή επιχορηγήσεων (προκειμένου να παραμείνουν σε λειτουργία) και να διατηρήσουν την ιστοσελίδα τους (εκπαίδευση που παρέχεται).

Εάν ενδιαφέρεστε για εθελοντισμό με την ιστορική κοινωνία Greater Astoria, επικοινωνήστε με την ομάδα μέσω της ιστοσελίδας της.

Ένα από τα μεγάλα θεσμικά όργανα της Astoria είναι το Μουσείο της Κινούμενης Εικόνας (36-01 35th Avenue, Astoria, 718-784-0077), αφιερωμένο στην εκπαίδευση του κοινού σχετικά με την ιστορία, τα τεχνικά στοιχεία και την τέχνη πίσω από την ταινία, την τηλεόραση και ψηφιακά μέσα. Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διατήρησης της εργασίας του MOMI. Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες εθελοντισμού από τους υπεύθυνους υποδοχής, τα καθήκοντα της ρεσεψιόν έως τη διοικητική βοήθεια πίσω από τα παρασκήνια.

Αυτό που ζητείται από τους εθελοντές είναι μια δέσμευση τουλάχιστον οκτώ ωρών το μήνα (έτσι, δύο αλλαγές 4 ωρών) για μια περίοδο έξι μηνών. Μια δωρεά δωρεάν έτους, εκπτώσεις στο μουσειακό κατάστημα και προσκλήσεις σε εθελοντικές εκδηλώσεις μόνο αποτελούν μέρος της συμφωνίας (ωραία).

Εάν ενδιαφέρεστε για εθελοντισμό, επικοινωνήστε με το Μουσείο Κινούμενης Εικόνας μέσω της ιστοσελίδας του.

Το Build it Green (3-17 26th Ave, 718-777-0132) εξυπηρετεί έναν σημαντικό σκοπό στην Astoria. Κάθε χρόνο, αυτό το μη κερδοσκοπικό δίκτυο κρατά τους τόνους των οικοδομικών υλικών από τους χώρους υγειονομικής ταφής μας και επαναπωλεί αυτά τα υλικά σε λογικές τιμές. Είναι εκπληκτικό αυτό που μπορείτε να βρείτε εκεί - ντουλάπια, ράφια, ματαιοδοξίες, καρέκλες, καθρέφτες, πόρτες και πολλά άλλα. Και όλοι τους έχουν τις δυνατότητες που συνδέονται.

Από καιρό σε καιρό Δημιουργήστε το πράσινο κατέχει εθελοντικές ημέρες. Οι εθελοντές περνούν την ημέρα στο Build It Green και ζωγραφίζουν, μετρούν και επισημαίνουν το απόθεμα και ακόμη ταξινομούν τα μυριάδα των χρησιμοποιημένων βιβλίων στο site. Αν ενδιαφέρεστε για τις ημέρες εθελοντισμού τους, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Build it Green μέσω της ιστοσελίδας του.

Το Κέντρο Ali Forney (212-222-3427) εξυπηρετεί έναν σημαντικό σκοπό μιας εντελώς διαφορετικής φύσης από το Build It Green.

Είναι ένα καταφύγιο για τους άστεγους της νεολαίας LGBT. Οι διοργανωτές παρέχουν καταφύγιο και τροφή για παιδιά που απειλούνται πραγματικά. Οι δωρεές, φυσικά, είναι ευπρόσδεκτες και συμβάλλουν στη διατήρηση της λειτουργίας του οργανισμού, αλλά το καταφύγιο χρειάζεται επίσης εθελοντές για να συνεχίσει την αποστολή του.

Ιδιαίτερα αναγκαία είναι οι εθελοντές για να βοηθήσουν να ταΐσουν τα παιδιά. Η προετοιμασία γεύματος για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα στην τοποθεσία Astoria είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Επιπλέον, χρειάζονται επίσης εθελοντές που μπορούν να διευκολύνουν εργαστήρια - είτε πρόκειται για κατάρτιση σε θέματα ζωής, εκπαίδευση, τέχνες ή άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Εάν σας ενδιαφέρει ο εθελοντισμός με το κέντρο Ali Forney, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κέντρο μέσω της ιστοσελίδας του.

Η Νέα Υόρκη Cares (212-228-5000), η πρεμιέρα της Νέας Υόρκης για τους εθελοντές, προσφέρει ευκαιρίες σε όλους τους δήμους, όπως η Astoria (και η Long Island City). Ελέγξτε τη σελίδα αναζήτησης και εκτελέστε ένα ερώτημα για Astoria, Astoria Heights ή Astoria Park. Θα βρείτε περισσότερες ευκαιρίες συνήθως με το ερώτημα Astoria, αλλά αξίζει να ελέγξετε και τις τρεις δυνατότητες (τέσσερις, εάν συμπεριλάβετε την Long Island City).

Δύο φορές το χρόνο, η New York Cares διοργανώνει ένα τεράστιο, σε όλη την πόλη εκδήλωση, ένα το φθινόπωρο και ένα την άνοιξη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η New York Cares "απασχολεί 13.000 εθελοντές για δύο μεγάλες μέρες υπηρεσίας: την Ημέρα Υγείας της Νέας Υόρκης κάθε Οκτώβριο, η οποία ωφελεί τα δημόσια σχολεία και την Ημέρα των Χεριών τη Νέα Υόρκη κάθε Απρίλιο, η οποία ωφελεί κοινοτικά πάρκα και κήπους. επίσης σημαντικούς έρανοι για τη φροντίδα της Νέας Υόρκης. "

Οι νέοι εθελοντές πρέπει πρώτα να παρακολουθήσουν μια σύντομη σύνοδο προσανατολισμού. Αν ενδιαφέρεστε για εθελοντισμό με την NY Cares, επικοινωνήστε με την ομάδα μέσω της ιστοσελίδας της.