Το παγκόσμιο διάσημο νέο τρένο ποταμού

Από το 1968, το New River Train έχει ταξιδέψει σε μια ετήσια πτώση εκδρομή μέσα από το γραφικό New River Gorge στη Δυτική Βιρτζίνια . Το ταξίδι μετ 'επιστροφής 300 μιλίων πραγματοποιεί μια ειδική εκδρομή από το Huntington προς το Hinton και πίσω με μια έκταση 65 μιλίων που διέρχεται από το New River Gorge και δύο στάσεις στα αξιοθέατα.

Η εκδρομή του νέου ποταμού ποταμού είναι πολύ περισσότερο από μια βόλτα με τρένο φύλλων πτώσης. Μεγάλο μέρος αυτής της έκτασης του φαραγγιού του Νέου Ποταμού είναι απρόσιτο με το αυτοκίνητο, καθιστώντας το ταξίδι μοναδική ευκαιρία για να δείτε το πανέμορφο Νέο Ποτάμι.

Θα περάσετε πόλεις φαντασμάτων, παλιές εγκαταστάσεις εξόρυξης άνθρακα και πολλά γραφικά σημεία γεμάτα βαθιά μέσα στο φαράγγι. Οι οδηγοί που βρίσκονται πάνω σε κάθε αυτοκίνητο δείχνουν τις διάφορες πόλεις φαντασμάτων και τα ερείπια παλαιών εγκαταστάσεων εξόρυξης άνθρακα που εξακολουθούν να είναι ορατά κατά μήκος της διαδρομής του σιδηροδρόμου μέσα από το φαράγγι. Αυτή είναι μια κουραστική μέρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι φοράτε άνετα ρούχα και καλά παπούτσια για περπάτημα και πάρετε έναν καλό ύπνο πριν πάτε.

Τι να περιμένετε στην περιοδεία

Η ημερήσια εκδρομή 300 ποδιών New River Train προσφέρει επίσης την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο ιστορικό Thurmond Depot, καθώς και σε μια τρίωρη παραμονή στο Hinton, όπου οι εορτασμοί της ημέρας Railroad περιλαμβάνουν φαγητό, τέχνες και βιοτεχνίες και ψυχαγωγία.

Κάθε ένα από τα ταξίδια αναχωρεί από το C & O Depot του Huntington και θα σταματήσει πρώτα στο St. Albans για να πάρει άλλους επιβάτες πούλμαν προτού συνεχίσετε μέσω της περιοχής Teays Valley και του ποταμού Kanawha μέχρι το στόμα του New River στη γέφυρα Gauley. Το τρένο ακολουθεί τον Νέο Ποταμό για το υπόλοιπο ταξίδι στον Χίντον.

Θα περάσετε στο κέντρο του Τσάρλεστον και στο κτίριο του State Capitol, στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας, στους καταρράκτες του Kanawha, στο φράγμα Hawks Nest και τη γέφυρα, στη σήραγγα του αυχένα Stretcher, στο Sandstone Falls και στη διάσημη γέφυρα του New River Gorge στο Fayetteville. Επιπλέον, μπορείτε να περιμένετε να δείτε μια σειρά από ιστορικά αντικείμενα και πόλεις από την εποχή εξόρυξης άνθρακα της περιοχής.

Περισσότερες πληροφορίες: Ημερομηνία, ώρα και κόστος

Το νέο τρένο του ποταμού λειτουργεί από την μη κερδοσκοπική ιστορική εταιρεία Collis P. Huntington Railroad για να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του σιδηροδρομικού εξοπλισμού, να διατηρήσει το μουσείο του και τα σχετικά ιστορικά έργα σιδηροδρόμων. Τα εισιτήρια κοστίζουν συνήθως μεταξύ $ 179 ανά άτομο για το πακέτο "Heritage" (standard) και $ 600 για το πακέτο Business Class πολυτελείας.

Οι ημερομηνίες για τις εκδρομές φύλλωμα φύλλων New River τρέχουν είναι τον Οκτώβριο και μπορεί να διαφέρουν από έτος σε έτος. Κάθε ένα από τα τέσσερα ταξίδια αναχωρεί από το Huntington το πρωί και επίσης παίρνει επιβάτες με κρατήσεις στο St. Albans και Montgomery. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ιστοσελίδα τους για το ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Το New River Train χρησιμοποιεί αμαξοστοιχίες Amtrak (πετρελαιοκινητήρες) και ένα μείγμα Amtrak και ιδιωτικών αυτοκινήτων, πούλμαν ορόσημων που έχουν εγκριθεί από την Amtrak, προπονητήρια κληρονομιάς, σαλόνια, σαλόνι αυτοκινήτου, σαλόνι με τρούλο, σαλόνια με κρεβάτι και ιδιωτικό αυτοκίνητο ανοιχτής πλατφόρμας. Μπορείτε είτε να οδηγήσετε με άλλους επιβάτες στα κανονικά αυτοκίνητα κατηγορίας είτε ακόμα να νοικιάσετε το δικό σας ιδιωτικό αυτοκίνητο για την οικογένεια, τους φίλους σας ή την επιχείρησή σας.