Οι Προσφορές Αεροπορικών Εταιρειών προσφέρουν ομαδικά ταξίδια γάμου

Προορισμός Γάμος: Το κάνω

Περισσότερα ζευγάρια που παντρεύονται φιλοξενούν τους γάμους τους μακριά από τις πόλεις της χώρας τους, σύμφωνα με έκθεση της ιστοσελίδας σχεδιασμού του γάμου TheKnot.com. Το 2015, 49% των ζευγαριών παντρεύτηκαν 200 μίλια ή και περισσότερο από εκεί που ζούσαν τη στιγμή που παντρεύτηκαν, από 21% το 2014.

Υπάρχουν περισσότεροι από 350.000 γάμοι προορισμού κάθε χρόνο, εκ των οποίων το 77% πραγματοποιείται στις ηπειρωτικές ΗΠΑ και 23% σε διεθνείς προορισμούς όπως η Καραϊβική (32%) και το Μεξικό (19%).

Τα αεροπορικά ταξίδια και οι γάμοι συμβαδίζουν όλο και περισσότερο, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν περισσότερα στην αγορά αυτή. Ακολουθεί μια ανασκόπηση του τι έχουν σχεδιάσει οι αεροπορικές εταιρείες για γάμους:

Air Canada
Στο πλαίσιο του προγράμματος ομαδικών ταξιδιών, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 10 επιβάτες που ταξιδεύουν στο ίδιο δρομολόγιο για να λάβετε αεροπορικούς ναύλους με έκπτωση και εγγυημένο μπλοκαρισμένο χώρο στις πτήσεις. Και ανάλογα με το πόσοι άνθρωποι είναι στο ταξιδιωτικό σας πάρτι, ίσως έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε εισιτήρια ελεύθερης οικονομικής θέσης.

Alaska Airlines

Ο μεταφορέας με έδρα το Σιάτλ προσφέρει σε δύο μέρη εναλλακτικές επιλογές για ομαδικά ταξίδια: μία για ομάδες που ταξιδεύουν χωριστά και μία για ομάδες που ταξιδεύουν στις ίδιες πτήσεις. Για ομάδες 20 ή περισσότερων που ταξιδεύουν από διαφορετικές πόλεις μέχρι τον προορισμό του γάμου, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει έκπτωση από τους χαμηλότερους διαθέσιμους ναύλους τη στιγμή της κράτησης, δημιουργώντας έναν κωδικό έκπτωσης που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ομάδα. Για ομάδες 10 ή περισσότερων που ταξιδεύουν στις ίδιες πτήσεις τις ίδιες ημερομηνίες, οι γαμήλιες ομάδες μπορούν να πάρουν μια καθορισμένη βάση ναύλων, απεριόριστες δωρεάν αλλαγές ονόματος έως και τρεις ημέρες πριν από την αναχώρηση, αμοιβές εισιτηρίων, προκαταβολές καθισμάτων και ελάχιστη απαίτηση διαμονής.

Ο διοργανωτής ομάδας μπορεί επίσης να κερδίσει πιστώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αεροπορικά εισιτήρια.

Αμερικάνικες αερογραμμές
Η American Airlines έχει ένα Πρόγραμμα Γάμων Event Travel. Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος περιλαμβάνουν εκπτώσεις μέχρι και πέντε τοις εκατό των ναύλων των Αμερικανών, όταν δέκα ή περισσότεροι επιβάτες ταξιδεύουν σε γιορτή γάμου, γάμο μετά το γάμο ή τελετή δέσμευσης.

Οι αιτήσεις για την έκπτωση μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά, ή στο 1-800-545-8193.

Delta Air Lines
Η αεροπορική εταιρεία της πατρίδας της Ατλάντα χρησιμοποιεί τις διακοπές Delta για να βοηθήσει τα ζευγάρια να σχεδιάσουν τον γάμο προορισμού τους. Όχι μόνο προσφέρει προτάσεις προορισμού, προσφέρει επίσης οικονομίες στους φίλους και την οικογένεια, ανάλογα με το κόστος του προορισμού. Και για κάθε κράτηση ταξίδι, η νύφη και ο γαμπρός θα λάβουν μια έκπτωση μεταξύ $ 25 και $ 100.

Hawaiian Airlines
Το Wedding Wings είναι το ταξιδιωτικό πρόγραμμα για τον μεταφορέα με έδρα τη Χονολουλού. Μετά την εγγραφή στο διαδίκτυο, τα ζευγάρια μπορούν να πάρουν το 10% των ναύλων, ενώ οι επισκέπτες παίρνουν 5%. Όταν τουλάχιστον 20 επισκέπτες κάνουν κράτηση για αεροπορικά ταξίδια, το ζευγάρι νυφικών είναι επιλέξιμο για μονόδρομη αναβάθμιση, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

ενωμένες αερογραμμές
Οι United Groups είναι το ομαδικό ταξιδιωτικό πρόγραμμα του μεταφορέα. Για ομάδες 10 ή περισσότερων, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει συντονιστή ομάδας για να βοηθήσει στο αεροδρόμιο σε επιλεγμένες τοποθεσίες, check-in προτεραιότητας και εγγυημένο ναύλο για την ομάδα.