Δείπνο για Ευχαριστιών στο Λούισβιλ

Αν αγαπάτε όλες τις διακοσμήσεις ενός τραπέζι-γαλοπούλα, γέμιση και σάλτσα από βακκίνιο-ακόμα δεν απολαμβάνετε διασκέδαση ή μαγείρεμα, υπάρχουν πολλά εστιατόρια όπου η οικογένειά σας μπορεί να απολαύσει το δείπνο των Ευχαριστιών στο Louisville του Κεντάκυ. Από το φαγητό σε μια βάρκα στον ποταμό Ohio μέχρι τη δειγματοληψία γαλοπούλας, ενώ στοιχηματίζετε στην διαδρομή αλόγων, σας έχουμε καλύψει. Θυμηθείτε, αν και μερικά εστιατόρια έχουν χώρο για οικογένειες χωρίς κρατήσεις, άλλοι έχουν κλείσει εβδομάδες εκ των προτέρων. Εάν έχετε την καρδιά σας σε μια από αυτές τις θέσεις δείπνο των Ευχαριστιών, καλέστε μπροστά για να κρατήσετε ένα τραπέζι.

Θέλετε να φάτε ένα γεύμα ευχαριστιών στο σπίτι αλλά να παραλείψετε την προετοιμασία γεύματος και τον καθαρισμό; Αυτές οι επιχειρήσεις και τα εστιατόρια κάνουν τα δείπνα των Ευχαριστιών να πάνε .

Αν ψάχνετε για επιπλέον πράγματα που έχουν να κάνουν με τους επισκέπτες, δείτε αυτό το κατάλογο του τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών στο Louisville.