Φτηνές ιδέες ημερομηνίας Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο

Οικονομικοί τρόποι για να γιορτάσουμε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει πάντα πολλές δυνατότητες να είναι μια ακριβή διακοπή. Μεταξύ των δώρων, που πηγαίνουν έξω για δείπνο και εκσφενδονίζοντας σε ένα ακριβό μπουκάλι κρασί, η νύχτα μπορεί πραγματικά να αρχίσει να προσθέτει επάνω. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να θέλεις να συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου και σε άλλους σημαντικούς σου, δεν θέλει κανείς να βουτήξει πάρα πολύ βαθιά στο πορτοφόλι τους στις 14 Φεβρουαρίου. Αν ψάχνετε για έναν πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό τρόπο γιορτή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου αυτό το έτος, εδώ λίγες ιδέες για να σκεφτείς.

Σχεδιάστε ένα εικονικό πικνίκ

Κρατώντας ένα κάθισμα στο εστιατόριο της επιλογής σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι δύσκολο έτσι αντί να ανακατεύετε για να βρείτε το ιδανικό τραπέζι για δύο, σχεδιάστε ένα ρομαντικό πικ-νικ DIY. Κατευθυνθείτε σε ένα από τα καλύτερα γκουρμέ και ειδικευμένα καταστήματα τροφίμων στο Τορόντο και αποθηκεύστε μερικά καλούδια όπως τυριά, ελιές, ψωμί, τοπικές κονσέρβες και οτιδήποτε άλλο νομίζετε ότι θα ολοκληρώσει το γεύμα. Προσθέστε ένα φτηνό μπουκάλι κρασί και είστε έτοιμοι να έχετε μια ζεστή νύχτα με μερικά νόστιμα φαγητά και ποτά - μείον την έντονη τιμή.

Εναλλακτικά, εάν προτιμάτε να γιορτάσετε με μερικούς από τους αγαπημένους σας ανθρώπους, σε συνδυασμό ή διαφορετικά, σχεδιάστε μια γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου όπου όλοι φέρνουν το αγαπημένο τους πιάτο και ποτό της επιλογής.

Μάθετε περισσότερα για την μπύρα σε μια περιοδεία ζυθοποιίας

Εάν εσείς και ο Βαλεντίνου σας απολαύσετε να πετάξετε μια πίντα εδώ και εκεί, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Brewhouse του Άμστερνταμ στις 14 για μια περιοδεία ζυθοποιίας. Οι ελεύθερες περιηγήσεις πραγματοποιούνται τις Κυριακές από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και περιλαμβάνουν γευσιγνωσία.

Απλά θυμηθείτε να εγγραφείτε για ένα σημείο εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε απογοητευμένοι.

Δείτε κάποια ελεύθερη τέχνη

Υπάρχει πάντα κάτι που συμβαίνει στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μια γκαλερί αφιερωμένη στη σύγχρονη εικαστική τέχνη που βρίσκεται στο Harbourfront Centre - και το καλύτερο μέρος είναι ότι ο έλεγχος των εκθεμάτων είναι πάντα δωρεάν.

Οι εκθέσεις είναι πάντα μοναδικές και περιστρέφονται τακτικά. Η γκαλερί είναι ανοιχτή από Τρίτη έως Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και τις Πέμπτες από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Συνδυάστε την επίσκεψή σας με κάποιο χρόνο εξερευνώντας την προκυμαία του Τορόντο (που επιτρέπει ο καιρός).

Παίξτε μερικά παιχνίδια επιτραπέζιων παιχνιδιών - Ο χαμένος πρέπει να αγοράσει ποτά ή καφέ

Το ενδιαφέρον του Τορόντο για επιτραπέζια παιχνίδια δεν έχει μειωθεί μέχρι στιγμής. Στην πραγματικότητα, μπαρ και καφετέριες αφιερωμένες στον πολιτισμό του παιχνιδιού του σκάφους συνεχίζουν να ευδοκιμούν. Έτσι εάν εσείς και το Valentine αισθάνεστε λίγο ανταγωνιστικοί, περάστε το βράδυ με τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται να παίξετε, όπως το Castle Board Game Café, το Snakes and Lattes (το οποίο έχει δύο θέσεις), το Win Café και το A-Game Café. Πάνω στα στοιχήματα, έχοντας τον ηττημένο υπεύθυνο για ποτά ή δείπνο αργότερα.

Πάρτε ένα χειμώνα νησί απόδραση

Τα νησιά του Τορόντο δεν είναι απλά ένας προορισμός για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Εφόσον ο καιρός είναι αρκετά συνεταιριστικός (όπως, δεν υπάρχει μέγα ψυχρός άνεμος ή μια μαζική χιονοθύελλα), ομαδοποιήστε και πάρτε το πλοίο (μόλις 7 δολάρια) απέναντι στα νησιά για μια διασκεδαστική και φιλική προς τον προϋπολογισμό ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως συμβαίνει στους ζεστούς μήνες, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μια υπαίθρια απόδραση μείον τα πλήθη που θα δείτε το καλοκαίρι.

Τα ενεργά ζευγάρια μπορούν να περάσουν λίγο χρόνο σκι αντοχής ή χιονοπέδιλα. Εάν θέλετε να ζεσταίνετε ή να καυστήσετε, το Rectory Café στο νησί του Ward's είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, από Τετάρτη έως Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 17:00. Ακριβώς σημειώστε ότι η κουζίνα κλείνει 30 λεπτά πριν το κλείσιμο του καφέ.