Τα καλύτερα καταστήματα τροφίμων Gourmet στο Τορόντο

Πού να πάρετε τα καλύτερα γκουρμέ προϊόντα στο Τορόντο

Εάν επιθυμείτε κάτι λίγο διαφορετικό από αυτό που μπορείτε να βρείτε στο μέσο κατάστημα παντοπωλείων σας, ή θέλετε κάποια συστατικά υψηλών προδιαγραφών να γίνουν πραγματικά δημιουργικά με ένα ειδικό πιάτο που θέλετε να προετοιμάσετε, μπορείτε να βρείτε έμπνευση σε ένα από τα πολλά του Τορόντο γκουρμέ και ειδικών καταστημάτων τροφίμων. Πάρτε το παιχνίδι της κουζίνας σας στο επόμενο επίπεδο ή απλά δοκιμάστε κάτι καινούργιο με μια επίσκεψη σε ένα από τα καλύτερα μέρη της πόλης για να βρείτε μοναδικά και νόστιμα αντικείμενα για να αποθηκεύσετε το ψυγείο και το ντουλάπι σας.

McEwan

Θα βρείτε τη ναυαρχίδα του γκουρμέ μανάβικου μαγαζιού του διάσημου chef Mark McEwan στο καταστήματα στο Don Mills και μια μικρότερη θέση μέσα στο PATH. Πάρτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα καλό γεύμα εδώ, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων υψηλής ποιότητας, κρέατος, τυριών και παρασκευασμένων τροφίμων από σούπες και σαλάτες έως πίτσες, πίτες και σάντουιτς.

YamChops

Εάν είστε χορτοφάγος στο Τορόντο, πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι στο YamChops. Το ζωντανό κατάστημα είναι το πρώτο και μοναδικό χορτοφαγικό κρεοπωλείο του Καναδά και σας καλύπτει για όλες τις ανάγκες σας χωρίς κρέας. Όχι μόνο είναι το μέρος για να έχετε υγιεινά γεύματα με τη μορφή κιβωτίων και μπολ γεμάτα με λαχανικά, το YamChops κάνει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από παρασκευασμένες σαλάτες, χορτοφάγους, σούπες, καρυκεύματα, ψητά tofu και πολλά άλλα.

Cheese Boutique

Όποιος αγαπάει το τυρί πρέπει να φτάσει στο Cheese Boutique, αλλά παρά το όνομα που ασχολούνται με κάτι περισσότερο από το τυρί και φέρνει μια φαινομενικά ατελείωτη ποικιλία γκουρμέ καλούδια.

Είτε βρίσκεστε στην αγορά για ένα σκοτεινό ελαιόλαδο, ένα γεύμα για να πάρετε σπίτι από τη μεγάλη γκάμα των προετοιμασμένων τροφίμων τους, ή απλά θέλετε πραγματικά να κατευθυνθείτε κατ 'ευθείαν για το τυρί counter αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για καθέναν με αγάπη για φαγητό .

Saks Food Hall από τον Πούστερι

Τώρα ανοίξτε στο CF Sherway Gardens και το CF Toronto Eaton Centre, το κατάστημα ειδών τροφίμων Pusateri's έχει επεκταθεί για να περιλαμβάνει δύο θέσεις του γαστρονομικού καταστήματος Saks Food Hall.

Εκτός από τη συνηθισμένη ποικιλία από εκλεκτά τρόφιμα και γκουρμέ κρέατα, τυρί και προϊόντα, το Saks Food Hall προσφέρει επίσης μοναδικές εμπειρίες φαγητού όπως ένα μπαρ με σαμπάνια στην τοποθεσία του Eaton Centre για όσους θέλουν να πάρουν ένα φορτίο εμπνευσμένο από την πολυτέλεια ενώ ψωνίζουν.

Η αγορά του Max

Θα βρείτε την αγορά του Max στο Bloor West Village και θα είναι δύσκολο να φύγετε χωρίς να αγοράσετε κάτι. Το δελεαστικό άρωμα καθώς περπατάτε στην πόρτα είναι ένας καλός δείκτης που βρήκατε ένα καλό μέρος για να αποθηκεύσετε προϊόντα γκουρμέ. Το κατάστημα είναι συσκευασμένο στα βράγχια με γκουρμέ αντικείμενα και υπάρχει ένας μακρύς μετρητής που περιλαμβάνει προετοιμασμένα τρόφιμα για να πάρει το σπίτι σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε όπως το μαγείρεμα. Το Max's διαθέτει επίσης μια καλή επιλογή από τυριά και επιδόρπια. Τα ράφια είναι εφοδιασμένα με τα πάντα, από τα δύσκολα φαγητά σνακ έως τα ψητά, τις μαρμελάδες και τα ζελέ, τις ελιές και τα ελαιόλαδα, τα ζυμαρικά, τα επιθέματα και τα γλυκά.

Αγορά αστικών ακάρεων

Το Urban Market Acorn άνοιξε ανοιχτά σε μια έκταση Dupont και ο άνετος χώρος είναι όπου μπορείτε να βρείτε μια καλά επιμελημένη επιλογή των τοπικών και vegan προϊόντων με εντολή ότι "το φαγητό πρέπει να ενώσει, να μην χωρίζει τους ανθρώπους." Με αυτό κατά νου φροντίζουν για γεύσεις όλων με έμφαση στις τοπικές και βιολογικές. Το "φουαγιεραρχικό ντουλάπι" φέρει μια ποικιλία από αρτοσκευάσματα, vegans και τοπικά σούπες, σάλτσες και απλώματα μεταξύ άλλων ειδικών ειδών.

Η Urban Acorn Market φιλοξενεί επίσης μηνιαίες μαζικές βραδιές Vegan Supper Clubs στο δεύτερο επίπεδο της σοφίτας τους, με δείπνα πολλαπλών πιάτων.

Summerhill Market

Υπάρχουν δύο τοποθεσίες αυτού του γαστρονομικού καταστήματος, ένα στο Summerhill Avenue και ένα στο Mount Pleasant Road. Όποια και αν είναι η επίσκεψή σας, θα μπορείτε να ψωνίσετε φρέσκα παρασκευασμένα τρόφιμα, όπως ζυμαρικά, quiches, πίτες, πίτσα και λαζάνια. Επιπλέον, υπάρχει ένα deli, φρέσκα προϊόντα, ψητά και επιδόρπια.

Η στάση διατηρεί

Το Roncesvalles είναι το μέρος όπου θα βρείτε Stasis Preserves, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, αποθέτει μια ποικιλία από σπιτικές συνταγές και τουρσιά. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο που θα βρείτε εδώ. Το μικρό κατάστημα διαθέτει επίσης τεχνίτες τυριά, salumi, αρτοσκευάσματα και γαλακτοκομικά με έμφαση στο τοπικό, άμεσο εμπόριο και τα βιολογικά προϊόντα.

Όσον αφορά τις κονσέρβες, παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας μόνο φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται στο Οντάριο και διατηρούνται στο ύψος της ωριμότητας για μέγιστη γεύση.