Παμπλόνα Τρέξιμο του προγράμματος ταύρων

Φεστιβάλ San Fermin, Παμπλόνα: Ημερομηνίες και ώρες

Το Pamplona Running the Bulls είναι μέρος του Φεστιβάλ San Fermin, το οποίο εκτελείται στην Παμπλόνα από τις 6 Ιουλίου έως τις 14 Ιουλίου κάθε χρόνο . Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτήν την περίοδο του έτους, υπάρχουν και άλλα Bull Runs στην Ισπανία .

Προετοιμαστείτε για το ταξίδι σας:

Παμπλόνα Τρέξιμο των ταύρων - Ημερομηνίες και ώρες

Τα γεγονότα του Φεστιβάλ San Fermin της Παμπλόνα είναι τα εξής:

Η επιλογή ξεναγών

Σε ποιον θα απευθυνθεί : Κάποιος που θέλει να εγγυηθεί έναν καλό χρόνο με ελάχιστο κίνδυνο να μην πάει τίποτα. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να γνωρίσετε την Παμπλόνα Τρέξιμο των Ταύρων. Μάθετε περισσότερα για την Παμπλόνα με ξεναγήσεις .

Η επιλογή Stay-Up-All-Night

Σε ποιον θα απευθύνονταν : Ο μεγάλος τύπος (ή κορίτσι) που μπορεί να μείνει ξύπνιος όλη τη νύχτα και να είναι ακόμα αρκετά συνειδητός για να απολαύσει τους ταύρους. Αυτή είναι η φθηνή επιλογή, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται καταλύματα και είναι εξαιρετικό για να πάρετε μια καλή θέση για να δείτε το τρέξιμο από όσο μπορείτε να φτάσετε στην επιλεγμένη σας θέση ωραίο και νωρίς, αλλά απαιτείται μεγάλη αντοχή για αυτήν την επιλογή.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τρέχετε τους ταύρους αν δεν έχετε κοιμηθεί και έχετε πίνει όλη τη νύχτα.

Η επιλογή Night Train

Σε ποιον θα απευθυνόταν : Ο ταξιδιώτης του πολιτισμού του προϋπολογισμού, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται για το πάρτι το προηγούμενο βράδυ. Αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή, καθώς δεν απαιτεί καταλύματα ή χρήματα μπίρας, αλλά δεν λείπει σε όλη τη διασκέδαση! Μπορεί επίσης να φτάσετε λίγο αργά για να βρείτε το καλύτερο μέρος για να δείτε από.

Η επιλογή γρήγορης ξαπλώματος

Σε ποιον θα απευθυνθεί : Ο ταξιδιώτης που θέλει να πάρει μέρος λίγο, αλλά γνωρίζει τα όριά του και ξέρει ότι δεν θα το κάνει ποτέ μέσα στη νύχτα. Δεν θα χρησιμοποιήσετε τη διαμονή σας, αλλά θα το εκτιμήσετε! Αυτή η επιλογή συνιστάται ιδιαίτερα για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τρέξιμο.

Η επιλογή «Χρειάζομαι τον ύπνο μου»

Σε ποιον θα απευθύνονταν : οι γύπες πολιτισμού που πραγματικά θέλουν να δουν το κύριο θέαμα, αλλά δεν ενδιαφέρονται να πάρουν τη νύχτα πριν ή να προσπαθήσουν να κοιμηθούν ενώ μια ολόκληρη πόλη είναι εκτός πάρτι.

Η επιλογή 'Περιτύλιγμα με βαμβάκι, δεν μπορώ να χειριστώ όλες αυτές τις ενθουσιασμό' επιλογή

Σε ποιον θα απευθυνθεί : Το είδος του ατόμου που δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την εκτέλεση, αλλά απλώς σημειώνει τα στοιχεία του καταλόγου «Πράγματα που πρέπει να κάνουμε στη Ισπανία». Η Παμπλόνα δεν είναι η πιο συναρπαστική πόλη στον κόσμο και είναι ακόμα λιγότερο συναρπαστική όταν όλα είναι κλειστά καθώς τα πράγματα είναι πάντα στο φεστιβάλ.

Τι να περιμένετε σε ένα τυπικό 24ωρο στην Παμπλόνα Τρέξιμο των Ταύρων

Εάν γευματίζετε όλη τη νύχτα, μπορείτε να περιμένετε την εμπειρία του Φεστιβάλ San Fermin να είναι λίγο σαν αυτό: