Ανακαλύψτε κρυμμένα κάστρα κοντά στο Ντένβερ

Δώστε τις επόμενες βασιλικές σας διακοπές σε αυτά τα αρχοντικά και τα κάστρα

Το Κολοράντο μπορεί να μην έχει ιστορία βασιλιάδων και βασίλισσες, αλλά αυτό που πολλοί επισκέπτες δεν συνειδητοποιούν είναι ότι έχουμε μια μακρά λίστα από απίστευτα κάστρα - μερικά που μπορείτε να περιηγηθείτε ή ακόμα και να περάσετε τη νύχτα μέσα. Και πολλοί από αυτούς είναι ακριβώς στο κέντρο της πόλης Ντένβερ ή σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Από τα περίτεχνα βικτοριανά κάστρα μέχρι την σκωτσέζικη έμπνευση του 15ου αιώνα, στα πολυτελή αρχοντικά που μετατράπηκαν σε B & B, υπάρχουν έξι τρόποι να ζήσετε βασιλική περιποίηση στα βραχώδη βουνά.

Κάστρο Marne

Μείνετε σε ένα βικτοριανό διακοσμημένο κάστρο, ακριβώς στην καρδιά του Ντένβερ, κοντά στο Capitol Hill και το City Park. Η ρουστίκ πέτρα λάβα (που εξορύσσεται από το κάστρο Rock) Castle Marne χτίστηκε το 1889.

Ακόμα κι αν δεν μένετε σε ένα από τα εννέα όμορφα δωμάτια, μπορείτε να σχεδιάσετε μια νύχτα που είναι κατάλληλη για μια βασίλισσα. Το Castle Marne διοργανώνει επίσης πάρτι για τσάι και δείπνα με κεριά. Ή για την πιο ρομαντική ιδέα ημερομηνίας, αφήστε το κάστρο να οργανώσει ένα πικνίκ για εσάς, που διαθέτει μια ψητή και παγωμένη Cornish κότα με βατόμουρο βατόμουρο.

Cherokee Ranch και Κάστρο

Δεν θα πιστέψετε ότι αυτό το κτίριο βρίσκεται στο Κολοράντο. Το Cherokee Ranch and Castle είναι εμπνευσμένο από τη σκωτική αρχιτεκτονική του 15ου αιώνα. Αυτό το δραματικό κτίριο διαθέτει τεράστιες ξύλινες καμάρες και πέτρινους τοίχους, με θέα στην περιοχή της μέσης και την κορυφή του Longs που φαίνεται να τεντώνεται για πάντα. Επίσκεψη για πεζοπορίες, τσάγια, γεύματα και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις ή κρατήστε το κάστρο για ένα μοναδικό γεγονός.

Βρείτε Cherokee Ranch σε χιλιάδες στρέμματα γης στο Sedalia - που μπορεί να αισθάνονται μακριά, αλλά βρίσκεται στην κομητεία Douglas, μόλις 40 λεπτά από το Ντένβερ.

Το Patterson Inn

Δεν θα δείτε πολλά κτίρια γύρω από το Ντένβερ που μοιάζουν με το The Patterson Inn. Αυτό το αρχοντικό του γερουσιαστή του 19ου αιώνα είναι χτισμένο σε στυλ Chateausque.

Με την χειροποίητη σκάλιστη σκάλα της στην βεράντα του, το Patterson Inn αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας του Κολοράντο (είναι στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων), αλλά έχει ανακαινιστεί για να προσφέρει μοντέρνες πολυτελείς ανέσεις.

Μείνετε σε μια σουίτα εδώ και θα είστε σε βολική απόσταση με τα πόδια από την πρωτεύουσα και το κέντρο της πόλης - παρόλο που το ακίνητο είναι εγκατεστημένο σε τετραγωνικό στρέμμα γης.

Κάστρο Dunafon

Το κάστρο Dunafon στο Morrison (λιγότερο από μισή ώρα από το Ντένβερ) ολοκληρώθηκε στη δεκαετία του '40 και ήταν κρυμμένο στο υπέροχο Canyon Bear Creek. Το νερό του ρυακιού ρέει γύρω από το κάστρο σε ένα ημικύκλιο - μαύρο, με τρενάκι. Εκτός από την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, το κάστρο βρίσκεται σε 17 στρέμματα με ιδιωτικές λίμνες και ένα πάρκο.

Παρόλο που δεν μπορείτε να μείνετε εκεί τη νύχτα (μερικοί τυχεροί πάπια διαμένουν εδώ), οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μπορούν μερικές φορές να τις νοικιάσουν για τους ερασιτέχνες και τα έσοδα πηγαίνουν για να βοηθήσουν άλλες ανθρωπιστικές αιτίες.

Το σαλέ διακοπών

Αυτό το αρχοντικό του 19ου αιώνα βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Ντένβερ. Πέρα από τις δραματικές οροφές, βικτοριανή διακόσμηση, ζεστά τζάκια και καταπράσινους κήπους, υπάρχουν μερικά άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν το Holiday Chalet μοναδικό. Πρώτον, τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα. Δεύτερον, κάθε δωμάτιο έχει δική του κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο.

Και τρίτον, το Holiday Chalet είναι φιλικό προς τη μαριχουάνα. Οι ταξιδιώτες είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν κράτηση στο δωμάτιο και να καπνίζουν μαριχουάνα στην αυλή.

Το Capitol Hill Mansion Bed and Breakfast Inn

Το Capitol Hill Mansion B & B βρίσκεται ακριβώς στο Capitol Hill του Ντένβερ και είναι ένα εντυπωσιακό αρχοντικό από ψαμμίτη, που χτίστηκε το 1891 στο "Millionaires Row" του Ντένβερ. Ορισμένα διαθέτουν ακόμη υδρομασάζ, τζάκι ή ιδιωτικό μπαλκόνι.

Το Εθνικό Αρχοντικό Historic Landmark βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, το 16th Street Mall, το Συνεδριακό Κέντρο και κάποια από τα πιο καυτά εστιατόρια του Ντένβερ.