Κορυφαία μέρη για να γνωρίσετε Singles στο Ντένβερ Εκτός από τα μπαρ

Συνάντηση ο κ. Ή η κ. Δεξιά στην High High City

Μονό στην πόλη; Θα μπορούσατε να είστε τυχεροί στην αγάπη στο Ντένβερ.

Το WalletHub κατέταξε το Ντένβερ ως την τρίτη καλύτερη πόλη για singles, από 150 πόλεις σε όλη την Αμερική Singles στο Ντένβερ θα έπρεπε να πυροβολήσει Tinder, καθώς το Mile High City κατέλαβε την όγδοη θέση για κινητές χρονολογώντας ευκαιρίες. Το Ντένβερ κατέλαβε επίσης 13η θέση για τον αριθμό των καφέ ανά κάτοικο και 14ο για τον αριθμό επιλογών νυχτερινής ζωής ανά κάτοικο.

Το 2013, περίπου το 44% των Αμερικανών κατοίκων ήταν ενιαίοι, σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ.

Οι άνδρες και οι γυναίκες επίσης παντρεύονται στη ζωή τους από τις προηγούμενες γενιές, λένε οι ειδικοί.

"Η μέση ηλικία του γάμου έχει ωθήσει πίσω στα τέλη των είκοσι για τα άτομα με σχολική φοιτήτρια, τα μέσα των είκοσι για τα άτομα που δεν είχαν ελάχιστη ή λίγα χρόνια μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης", λέει ο Pepper Schwartz, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, σε δήλωση.

Αλλά πού μπορείτε να συναντήσετε singles αν είστε κουρασμένοι από τη σκηνή μπαρ και online dating; Η γειτνίαση του Ντένβερ με τα βουνά επιτρέπει τη συνάντηση χαριτωμένη στις πίστες του σκι, και το Ντένβερ φιλοξενεί επίσης μια ακμάζουσα πολιτιστική σκηνή όπου μπορείτε να ανακατευτείτε με singles με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Η Nina Snyder είναι ο συγγραφέας της «Good Day, Broncos», ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για παιδιά και το «ABCs of Balls», ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο ninasnyder.com.