Ιστορικό Κέντρο Κολοράντο στο Ντένβερ

Το Ιστορικό Κέντρο Κολοράντο φωτίζει τους επισκέπτες για την ιστορία της Αμερικανικής Δύσης. Το Κολοράντο εισήλθε στην Ένωση την 1η Αυγούστου 1876, ως το 38ο κράτος. Πριν από την κρατική εξουσία, το έδαφος του Κολοράντο προσέλκυσε πυροσβέστες, αναζητητές χρυσού και άλλους που ήταν πρόθυμοι να υποβάλουν αξίωση στην Άγρια Δύση. Μάθετε για το πολύχρωμο παρελθόν του Κολοράντο στο ιστορικό κέντρο Colorado.

Το Ιστορικό Κέντρο Κολοράντο άνοιξε τη νέα του εγκατάσταση στο 1200 Broadway στις 28 Απριλίου 2012, με νέο όνομα.

Το Μουσείο Ιστορίας του Κολοράντο βρισκόταν σε ένα βόρειο τμήμα, αλλά κατεδαφίστηκε για να επεκτείνει ένα δικαστικό κέντρο. Το Κέντρο διαθέτει διαδραστικά εκθέματα, όπως μηχανή χρόνου, καθώς και αναψυχές σημαντικών τοποθεσιών στο παρελθόν του Κολοράντο, όπως ένα ορυχείο αργύρου και Fort Bent's.

Ενώ το μουσείο στοχεύει στην εκπαίδευση των επισκεπτών, τα εκθέματα σχεδιάζονται επίσης για να είναι διασκεδαστικά και ελκυστικά. "Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως το φάρμακο πύλης προς το ενδιαφέρον για την ιστορία", δήλωσε ο Κρατικός Ιστορικός William Convery. Το μουσείο επικεντρώνεται σε οκτώ κοινότητες του Κολοράντο που χρησιμεύουν ως ένα κομμάτι της ζωής από το παρελθόν του Κολοράντο, από τη γοητεία του σκι στο άλμα στο Steamboat Springs μέχρι την ντροπή των ιαπωνικών στρατοπέδων κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στο Amache.

Αν και το Κολοράντο είναι αμερικανικό κράτος για λιγότερο από 150 χρόνια, η ιστορία του φτάνει πίσω χιλιάδες χρόνια. Convery δήλωσε ότι το Ιστορικό Κολοράντο Κέντρο αντιπροσωπεύει ένα κλάσμα του "μεγάλου σάρωση 10.000 χρόνια της ιστορίας" στο Κολοράντο.

Το Ιστορικό Κέντρο Κολοράντο περιλαμβάνει επίσης εκθέματα για τους αρχικούς κατοίκους του κράτους, Native Americans. Το κράτος φιλοξενούσε επτά μπάντες Ute όταν έφθασαν λευκοί άποικοι.

Το μουσείο κλείνει στις Ημέρες των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οδηγίες και Διεύθυνση

Κατευθύνσεις:
Το ιστορικό κέντρο Colorado βρίσκεται στη γωνία της 12ης Λεωφόρου και του Broadway.

Από το I-25, πάρτε την έξοδο Broadway / Lincoln. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το Broadway είναι ένας δρόμος μονής κατεύθυνσης στη 12η Λεωφόρο.

Διεύθυνση:
Ιστορικό κέντρο του Κολοράντο
1200 Broadway
Denver, CO 80203

Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο γκαράζ του πολιτιστικού συγκροτήματος Civic Center στη 12η Λεωφόρο και στο Broadway. Ο χώρος στάθμευσης είναι επίσης διαθέσιμος σε μέτρα κατά μήκος του Broadway και του Lincoln. Τα μετρητά είναι δωρεάν τις Κυριακές.

Μην το χάσετε

Η Nina Snyder είναι ο συγγραφέας της «Good Day, Broncos», ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για παιδιά και το «ABCs of Balls», ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο ninasnyder.com.