Είναι η Royal Caribbean μια καλή ιδέα για την οικογένειά σας;

Οι συνεχείς ενέργειες και οι κορυφαίες, μοναδικές εμπειρίες αποτελούν σφραγίδες

Καλύτερο για: Οικογένειες με παιδιά 3 και άνω

Στιγμιότυπο: Η ατμόσφαιρα της Βασιλικής Καραϊβικής ποτέ δεν είναι μια θαυμάσια στιγμή καθιστά αυτή τη γραμμή κρουαζιέρας μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για οικογένειες με «tweens και teens που αγαπούν τα αθλήματα και τα υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης, καθώς και τα παιδιά κολλεγίων. Τα νεότερα πλοία είναι συσκευασμένα στα βράγχια με κουδούνια και σφυρίχτρες, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων πάρκων κορυφαίας κατάστρωμα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά όπως προσομοιωτές σερφ, αλεξίπτωτο αεροδυναμικά σήραγγες, παγοδρόμια αυτοκινήτων, φερμουάρ, παγοδρόμια, και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για φαγητό που περιλαμβάνουν τους πελάτες του Johnny Rockets.

Παιδικά πράγματα: Όταν πρόκειται για οικογενειακές κρουαζιέρες, η Royal Caribbean προσφέρει καταπληκτικά, εποπτευόμενα προγράμματα για παιδιά ηλικίας 3 έως 17 ετών. Το πρόγραμμα Adventure Ocean χωρίζει τα παιδιά σε πέντε ομάδες: Aquanauts για ηλικίες 3 έως 5 ετών. Εξερευνητές για ηλικίες 6 έως 8 ετών. Ταξιδιώτες ηλικίας 9 έως 11 ετών. και δύο ομάδες εφήβων για τις ηλικίες 12 έως 14 και 15 έως 17. Κάθε ομάδα έχει δικό της χώρο και προγραμματισμένες δραστηριότητες. Τα πλοία προσφέρουν επίσης ζώνες H2O κορυφαίου καταστρώματος με μαξιλαροθήκες, πισίνες και διαφάνειες νερού, καθώς και στοές, καθώς και αθλητικές γέφυρες όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν αναρρίχηση, να παίξουν μίνι γκολφ ή μπάσκετ, να πάνε παγοδρομίες ή φερμουάρ, ακόμα και πιάσε ένα κύμα στο προσομοιωτή ροής FlowRider.

Σχεδιασμένο από μια συνεργασία με το DreamWorks Animation, η εμπειρία DreamWorks προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να ταιριάξετε τους ώμους με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από το "Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας", "Shrek", "Μαδαγασκάρη" και "Kung Fu Panda" γεύματα, ζωντανές εμφανίσεις, καθώς και παρακολούθηση ταινιών 3-D.

Η DreamWorks Experience είναι διαθέσιμη στα ακόλουθα πλοία: Allure of the Seas, Oasis of the Seas, Ελευθερία των Θαλασσών, Ελευθερία των Θαλασσών, Voyager of the Seas και Mariner of the Seas.

Τα μωρά και τα νήπια μπορούν να παρακολουθήσουν 45-βασιλικά βασιλικά μωρά (για ηλικίες 6 έως 18 μηνών) και Royal Tots (για ηλικίες 19 έως 35 μηνών) να παίζουν σεμινάρια με τους γονείς τους που ενσωματώνουν διεγερτικές δραστηριότητες όπως η γυμναστική και η μουσική.

Υπάρχει επίσης ένα βρεφονηπιακό κέντρο Royal Babies με επιτηρούμενη ομάδα babysitting για παιδιά ηλικίας 6 έως 35 μηνών. Η ιδιωτική babysitting στο δωμάτιο προσφέρεται για παιδιά ηλικίας τουλάχιστον 12 μηνών.

Τα καλύτερα πλοία: Η αρμονία των θαλασσών , το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, είναι συσκευασμένο στα βράγχια με διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, από νεροτσουλήθρες μέχρι γραμμές φερμουάρ σε μια σκοτεινή διαδρομή που ονομάζεται Ultimate Abyss. Όπως και άλλα σκάφη τύπου Oasis , διαθέτει την υπέροχη κεντρική περιοχή του κεντρικού πάρκου γεμάτη καταστήματα και εστιατόρια. Αυτά τα πλοία είναι γνωστά για τις εμπειρίες τους, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων από το βραβείο Τόνι βραβείων του Σικάγου και του Hairspray , καθώς και μιας γραμμής φερμουάρ 82 ποδιών, χειροποίητου καρουσέλ, του ανελκυστήρα Rising Tide, του AquaTheater και του Central Park. απίστευτο αστικό πράσινο χώρο με περισσότερα από 12.000 ζωντανά δέντρα και φυτά.

Ο Ύμνος των Θαλάσσιων πλέει από την περιοχή της Νέας Υόρκης. Είναι το δεύτερο πλοίο της κβαντικής κατηγορίας πλοίων, το οποίο εισήγαγε μια σειρά από «πρωτοπόρα στη θάλασσα», όπως το RipCord από το iFly, η γόνδολα παρατήρησης του North Star, τα αυτοκίνητα προφυλακτήρων και τα εικονικά μπαλκόνια. Στο πλαίσιο της παράδοσης μουσικών θεάτρων της Royal Caribbean, το Anthem of the Seas διαθέτει μια βραβευμένη από τον Olivier παράσταση της ταινίας "We Will Rock You" -το μουσικό σφύριγμα που βασίζεται στα τραγούδια της βρετανικής ροκ αίσθησης Queen.

Τον Φεβρουάριο του 2014, ο ανανεωμένος Navigator of the Seas ανακαινίστηκε με νέα χαρακτηριστικά, όπως ο προσομοιωτής surf του FlowRider, οι επεκτεινόμενες τραπεζικές προσφορές και οι πρώτες εικονικές μπαλκονόπορτες και οι καμπίνες από πανοραμική θέα.

Οι καλύτερες ευκαιρίες: Τα νεώτερα πλοία Quantum , Freedom - και Oasis - Class έχουν όλα τα buzz, αλλά τα παλαιότερα πλοία της Royal Caribbean είναι επίσης όμορφα σκάφη και προσφέρουν τον ίδιο προγραμματισμό μεγάλων παιδιών σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Αν είστε ευέλικτοι με ημερομηνίες, οι διαδρομές τελευταίας στιγμής (εντός δύο μηνών από την κράτηση) μπορούν συχνά να γίνουν για ένα τραγούδι.

Καλό να γνωρίζουμε: Για πολλές οικογένειες, τα μεγαλύτερα δεν είναι πάντα καλύτερα. Τα υπερμεγέθη πλοία μπορούν να σημαίνουν μεγαλύτερα πλήθη στις πισίνες, μακρύτερες γραμμές σε κάποια εστιατόρια και μια λιγότερο χαλαρωτική συνολική εμπειρία. Για τους λόγους αυτούς, οι οικογένειες που κάνουν την πρώτη τους κρουαζιέρα ή εκείνες με μικρά παιδιά μπορεί να θέλουν να μεταβιβάσουν τα 5,400 επιβατικά όπλα Allure of the Sea και Oasis of the Seas .

Η Royal Caribbean προσφέρει ένα συνδυασμό δωρεάν και για τις επιλογές για φαγητό, γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να ορίσετε έναν προϋπολογισμό για φαγητό και να επιμείνετε σε αυτό.

Κάθε γραμμή κρουαζιέρας έχει τα δικά της χαρακτηριστικά προσωπικότητας και υπογραφής. Είναι η Royal Caribbean κατάλληλη για την οικογένειά σας; Διαβάστε για τις καλύτερες κρουαζιέρες φιλικές προς τα παιδιά για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη αντιστοιχία για το στυλ διακοπών της οικογένειάς σας.

Τελευταία ενημέρωση: 10 Νοεμβρίου 2015

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!