Βιβλία που βρίσκονται στον Νότιο Ειρηνικό

Από τα ταξίδια μέχρι τα κλασικά μυθιστορήματα, αυτά τα 10 βιβλία περιγράφουν τη ζωή της Νότιας Θάλασσας.

Αν είστε κατευθυνόμενοι προς τον Νότιο Ειρηνικό για διακοπές ή απλά έχετε μια ακόρεστη περιέργεια για αυτή την εξωτική και όμορφη περιοχή, διαβάζοντας για την ιστορία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους αυτών των νησιών μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία και διορατικότητα. Εδώ είναι μια επιλογή από βιβλία, μισή μυθοπλασία και μισή μη-μυθιστοριογραφία, που στα νησιά της Ταϊτής , Bora Bora , Φίτζι , Βανουάτου, Αμερικανική Σαμόα και πολλά άλλα.

Φαντασία: Αυτά τα πέντε μυθιστορήματα από κάποια Ευρώπη και οι κορυφαίοι συγγραφείς της δεκαετίας του 19ου και του 20ου αιώνα στην Αμερική, μαρτυρούν ιστορίες συγκαλυμμένων, στρατιωτών, κανιβάλων, καλλιτεχνών και άλλων.

Ακατάλληλο για το Bounty

Το πιο διάσημο από όλα τα μυθιστορήματα στο Νότιο Ειρηνικό, αυτό το 1932 επανάληψη των ανταρτών στο HMS Bounty , που γράφτηκε από τον Charles Nordhoff και τον James Norman Hall, δεν ενέπνευσε μία αλλά τρεις ταινίες. Αναπαριστά την ιστορία του καπετάνιου James Bligh, ο οποίος έχασε το πλοίο του, όταν το πλήρωμά του, με επικεφαλής τον Fletcher Christian, επανεμφανίστηκε στην Ταϊτή το 1789. Αγοράστε το Mutiny για το Bounty .

Παραμύθια του Νότιου Ειρηνικού

Μια άλλη διάσημη οντ στα νησιά του Νότιου Ειρηνικού, η οποία απέκτησε την ίδια φήμη ως κίνηση (1958 "Νότιο Ειρηνικό" με πρωταγωνιστές τους Mitzi Gaynor και Rossano Brazzi), την ιστορία του 1948 του Τζέιμς Α. Μιχανέρ στρατιωτών, ναυτικών και νοσηλευτών που ζούσαν μέσω του δράματος του Παγκοσμίου Πολέμου , κέρδισε το βραβείο Pulitzer του 1948 για μυθιστοριογραφία. Αγορά ιστορίες του Νότιου Ειρηνικού .

Τύπος

Αυτή η ιστορία περιπέτειας του 1846, το πρώτο βιβλίο που έγραψε ο Χέρμαν Μελβιλ (πέντε χρόνια προτού φτιάξει το κλασικό του "Moby Dick" ), αναφέρει την ιστορία των ναυαγίων που έπεφτε στο φανταστικό κανιβαλικό βασίλειο του Τύπου του Νότιου Ειρηνικού (εμπνευσμένο από τη διαμονή του Melville στις φυλές του Tahiti Marquesas νησιά).

Τύπος αγοράς.

Ο τυφώνας

Επίσης, γράφτηκε από τον Charles Nordhoff και τον James Norman Hall, το βιβλίο " Mutiny on the Bounty" , η ιστορία του 1936, που διηγείται ένας γαλλικός στρατιωτικός γιατρός, λέει για τους αγώνες μεταξύ αποίκων και ενός ντόπιου ονόματι Terangi στο γαλλικό νότιο Ειρηνικό. Μετατράπηκε σε μια κινηματογραφική ταινία με τίτλο το 1937 John Dorinhy Lamour, Jon Hall και Raymond Massey.

Αγοράστε τον τυφώνα .

Η Σελήνη και η Sixpence

Αυτό το 1919 φανταστικό παίρνει τη ζωή του καλλιτέχνη Paul Gauguin, ο συγγραφέας του W. Somerset Maugham κάνει τους Βρετανούς και καλεί Charles Strickland, χρονολογεί την εμμονή του καλλιτέχνη με τη δημιουργικότητα με κάθε κόστος αφού μετακινείται στα νησιά Tahitian να ζωγραφίσει. Αγοράστε τη Σελήνη και την Sixpence .

Non-Fiction: Αυτές οι πέντε ιστορίες πραγματικής ζωής αναπαριστούν εμπειρίες στον Νότιο Ειρηνικό τόσο ιστορικό όσο και σύγχρονο.

Τα Ευχάριστα Νησιά της Ωκεανίας: Κωπηλασία του Ειρηνικού

Ο συγγραφέας ταξιδιού Paul Theroux παίρνει αναγνώστες σε μια περιπέτεια πραγματικής ζωής στο περιστασιακό του, κάποιες φορές διασκεδαστικό, ταξίδι του 1992 για το ταξίδι του με καγιάκ γύρω από τα νησιά του Νότιου Ειρηνικού, από την Παπούα Νέα Γουινέα και το Βανουάτου μέχρι την Τόνγκα, τη Σαμόα, τα Φίτζι και την Ταϊτή. Αγοράστε τα ευχάριστα νησιά της Ωκεανίας: Παρασύροντας τον Ειρηνικό.

Τα περιοδικά του καπετάνιου Cook

Αυτή η οριστική έκδοση λεπτομερών περιοδικών που κρατήθηκε από έναν από τους πιο γνωστούς εξερευνητές του κόσμου, ο Βρετανός καπετάνιος James Cook, ο οποίος ταξίδεψε τον Νότιο Ειρηνικό όχι μία φορά αλλά τρεις φορές μεταξύ 1768 και 1779, επεξεργάστηκε και δημοσίευσε το 1962 ο JC Beaglehole, με τα χέρια των συναντήσεων του Cook στις μέχρι τότε άγνωστα νησιά του Νοτίου Ειρηνικού. Αγοράστε τα περιοδικά του καπετάνιου Cook

Mad About Islands: Μυθιστορήματα ενός Κατεχόμενου Ειρηνικού

Αυτό το έργο του Α. Grove Day του 1987 εξετάζει τη ζωή των λογοτεχνικών φωτιστικών, όπως ο Robert Louis Stevenson, ο Herman Melville, ο Jack London, ο James A. Michener και άλλοι, όλοι οι οποίοι πέρασαν χρόνο στον Νότιο Ειρηνικό. Αγοράστε τρελά νησιά: Νεοελληνιστές ενός εξαπατημένου Ειρηνικού

Στη Νότια Θάλασσα

Δημοσιεύθηκε μεταθανάτια το 1896, το βιβλίο αυτό αναπαριστά τις παρατηρήσεις και τα προσωπικά ανέκδοτα του συγγραφέα Robert Louis Stevenson κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του με τη σύζυγό του Fanny και τα παιδιά τους στα νησιά Marquesas και Gilbert το 1888 και 1889. Αγορά στις νότιες θάλασσες

Να πέτρες με Savages: Ένα ταξίδι μέσα από τα νησιά Φίτζι και Βανουάτου

Το κωμικό memoir του J. Maarten Troost, που κυκλοφόρησε το 2007, μιλάει για τις περιπέτειές του που έτρωγε καβά και παρακάμπτουσε τις ροές λάβας στο νησί του Βανουάτου (όπου η σύζυγός του εργάζονταν για μη κερδοσκοπικό σκοπό) και στη συνέχεια μετακόμισε στα Φίτζι για τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους.

Αγορά Να πάρει πέτρες με Savages: Ένα ταξίδι μέσα από τα νησιά των Φίτζι και Βανουάτου