Προφίλ του Trafalgar Tours

Στοιχεία της εταιρείας

Το Trafalgar Tours, το οποίο τιμολογείται ως "η καλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία στον κόσμο", έχει σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας που συνδέει τους ταξιδιώτες με τους προορισμούς των ονείρων τους.

Το Trafalgar έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων το Best Escorted Tour Operator από τα Βραβεία Telegraph Travel 2015 - 2016, το Βραβείο 2016 Travvy για τον Καλύτερο Συνδεδεμένο Tour Operator για την Ευρώπη, το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική και το 2016 Guided Vacations, Έτος βραβείο.

Το Trafalgar εκμεταλλεύεται επίσης την CostSaver, μια ταξιδιωτική εταιρεία που εστιάζει σε "αξέχαστες περιηγήσεις χωρίς συμβιβασμό". Οι εκδρομές CostSaver περιλαμβάνουν λιγότερα γεύματα στις τιμές των περιοδεία τους, αλλά υπόσχονται την ίδια ταξιδιωτική εμπειρία υψηλής ποιότητας που ο Trafalgar έχει προσπαθήσει πάντα να προσφέρει.

Αποστολή

Το Trafalgar προσφέρει "εξαιρετικές τιμές και ποιοτικές διακοπές" στους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου. Η εταιρεία πιστεύει ότι η ποικιλία των πελατών της, που προέρχονται από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν στις συνοδειακές εκδρομές του Trafalgar, ενισχύει την εμπειρία κάθε ταξιδιώτη. Το Trafalgar είναι μέλος του TreadRight, ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που ενθαρρύνει την ανάπτυξη του βιώσιμου τουρισμού .

Προορισμοί

Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Δημογραφικά στοιχεία συμμετεχόντων σε περιήγηση

Το Trafalgar προσφέρει οικογενειακές εμπειρίες για εκδρομές σε προορισμούς όπως η Νοτιοδυτική Αμερική, η Κόστα Ρίκα, η Νότια Αφρική και η Ευρώπη.

Αυτές οι εκδρομές είναι προσανατολισμένες προς τις οικογένειες, αλλά οι νεότεροι ταξιδιώτες μπορούν να πάνε στα άλλα ταξίδια του Τραφάλγκαρ. Τα παιδιά πρέπει να είναι τουλάχιστον πέντε ετών για να πάνε σε μια γη και οκτώ χρονών για να πάνε σε μια κρουαζιέρα ποταμών. Παιδιά κάτω των πέντε δεν επιτρέπονται.

Πληροφορίες μοναχικού ταξιδιώτη

Το Trafalgar έχει μια υπηρεσία που ταιριάζει με το δωμάτιο που θα σας συνδυάσει με ένα συγκάτοικο του ίδιου φύλου.

Αν χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία, δεν θα πληρώσετε ένα μόνο συμπλήρωμα. Περιστασιακά, το Trafalgar εκπτώνει το ενιαίο του συμπλήρωμα ή το απαλλάσσει εντελώς.

Κόστος ταξιδιού

Διαφέρει ευρέως. Τα έξοδα εκκίνησης ξεκινούν από περίπου $ 435 και φτάνουν τα $ 8.600, συν τα λιμενικά τέλη (μόνο για κρουαζιέρες) και τα τέλη καυσίμων. Το Airfare δεν περιλαμβάνεται σε πολλά τουριστικά πακέτα του Trafalgar.

Μήκος ταξιδιού

Διαφέρει από περίπου πέντε έως 31 ημέρες.

Γρήγορα γεγονότα για τις εκδρομές Trafalgar

Πάνω από το 50% των συμμετεχόντων σε περιοδεία του Trafalgar είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες.

Το Trafalgar προσφέρει εκδρομές με γη, ποτάμια κρουαζιέρες και δρομολόγια σιδηροδρόμων. Πολλά δρομολόγια σάς δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσετε επιπλέον προαιρετικές εμπειρίες, οι οποίες κυμαίνονται από γκουρμέ δείπνα έως χορευτικές παραστάσεις σε βόλτες με καμήλες.

Πρέπει να υποθέσετε ότι το διατλαντικό αεροπορικό εισιτήριο είναι επιπλέον εκτός εάν αγοράζετε ένα πακέτο γης και αέρα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση αεροπορικών ταξιδιών μέσω του Trafalgar, εάν το επιθυμείτε.

Είστε υπεύθυνοι για την απόκτηση των απαιτούμενων ταξιδιωτικών θεωρήσεων για το ταξίδι σας. Το διαβατήριό σας πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον έξι μήνες από την ημερομηνία λήξης του ταξιδιού σας.

Το Trafalgar προσφέρει θεματικές εκδρομές, όπως το WWI και το Battlefields του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο επισκέπτεται πόλεις και πεδία μάχης στην Ευρώπη και «Edwardian Lords and Ladies συμπεριλαμβανομένου του Downton Abbey», ένα διήμερο ταξίδι σε διάφορες τοποθεσίες στην Αγγλία όπου η τηλεοπτική σειρά Downton Abbey γυρίστηκε.

Μπορείτε να φέρετε μια πτυσσόμενη αναπηρική πολυθρόνα στις περισσότερες εκδρομές στο Trafalgar, αλλά θα πρέπει επίσης να φέρετε έναν ικανό σύντροφο για να σας βοηθήσει.

Το Trafalgar προσφέρει ταξιδιωτική ασφάλιση ή μπορείτε να αγοράσετε τη δική σας πολιτική.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά το δρομολόγιο σας για να δείτε ποια γεύματα συμπεριλαμβάνονται. Ορισμένα δρομολόγια περιλαμβάνουν μόνο πρωινό και λίγα γεύματα και δείπνα.

Το Trafalgar έχει συνεργαστεί με την ME στο WE για να προσφέρει επέκταση ταξιδιού στην Ινδία και τον Ισημερινό. Σε αυτές τις επεκτάσεις, οι συμμετέχοντες συμμετέχουν εθελοντικά σε προγράμματα αειφόρου ανάπτυξης.

Θα λάβετε έκπτωση έως 7,5% επί του κόστους της περιήγησής σας αν πληρώσετε για το ταξίδι σας πολύ νωρίτερα. Επικοινωνήστε με την Trafalgar Tours για βοήθεια. Δεν ισχύουν όλες οι διαδρομές για αυτήν την έκπτωση.

Το Trafalgar προσφέρει έκπτωση Young Traveller σε μερικά από τα ταξίδια του. Η έκπτωση ισχύει για ταξιδιώτη κάτω των 18 ετών που μοιράζεται δωμάτιο με δύο ενήλικες.

Οι κρουαζιέρες με ποταμούς λειτουργούν από τις κρουαζιέρες ποταμών Uniworld.

Πληροφορίες Trafalgar Tours

Trafalgar Tours West, Inc. (Γραφείο των ΗΠΑ)

801 East Katella Avenue

Anaheim, CA 92805

(866) 809-8246

Trafalgar Tours (Κεντρικό γραφείο στο Ηνωμένο Βασίλειο)

5 Bressenden Place

Λονδίνο SW1E 5DF

Ηνωμένο Βασίλειο

0800 533 5619