Ταξιδεύοντας με λεωφορεία μεγάλων αποστάσεων στις ΗΠΑ και τον Καναδά

Θα πρέπει να αφήσετε την οδήγηση σε λαγωνικό;

Ορισμένοι ανώτεροι ταξιδιώτες ορκίζονται από ταξίδια με λεωφορεία μεγάλων αποστάσεων. Άλλοι έτρεξαν στη σκέψη. Για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά, οι Greyhound Lines, που συνδέουν μεγάλες πόλεις από την ακτή προς την ακτή, προσφέρουν τη μεγαλύτερη επιλογή προορισμών και αναχωρήσεων.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για το ταξίδι με λεωφορεία. Δεν χρειάζεται να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή να πληρώσετε τέλη στάθμευσης μεγάλων πόλεων. Αποφεύγετε το άγχος της οδήγησης σε άγνωστα μέρη.

Το καλύτερο από όλα, πληρώνετε συχνά λιγότερο για να πάρετε ένα λεωφορείο από ό, τι θα πετάξετε ή θα πάρετε το τρένο.

Για παράδειγμα, ένα εισιτήριο Amtrak μονής διαδρομής μεταξύ της Βαλτιμόρης και της Νέας Υόρκης κοστίζει οπουδήποτε από τα 49 έως 276 δολάρια, ανάλογα με το πόσο πολύ νωρίτερα κρατάτε το εισιτήριό σας και αν δικαιούστε μια έκπτωση για ανώτερους υπαλλήλους ή άλλο τύπο έκπτωσης. Η διαδρομή λαγωνικών μεταξύ της Βαλτιμόρης και της Νέας Υόρκης κυμαίνεται από $ 11 έως $ 55 με έναν τρόπο. (Τα αεροπορικά εισιτήρια ξεκινούν από τα 100 δολάρια στο Long Island / Islip - αυτό είναι το ναύλο της Southwest Airlines "Wanna Get Away" - και πηγαίνετε από εκεί).

Γεγονότα Ταξιδιού με Κυνοδρομίες

Ορισμένα λεωφορεία σταματούν μόνο μία ή δύο φορές μεταξύ των πόλεων αναχώρησης και προορισμού. Άλλες διαδρομές περιλαμβάνουν αρκετές ενδιάμεσες στάσεις.

Τα λεωφορεία συνήθως διαθέτουν τουαλέτα, αλλά η τουαλέτα προορίζεται μόνο για έκτακτη χρήση.

Όλοι οι άνθρωποι ταξιδεύουν με λεωφορείο. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τους γονείς με μικρά παιδιά, τους επιβάτες που ακούν δυνατή μουσική ή τους άρρωστους.

Η διαδρομή σας μπορεί να περιλαμβάνει layover, που μπορεί να διαρκεί από πέντε λεπτά έως μία ώρα ή περισσότερο.

Το Greyhound και αρκετοί περιφερειακοί φορείς εκμετάλλευσης λεωφορείων συγκέντρωσαν μερικές από τις διαδρομές τους. Το εισιτήριό σας δεν θα επηρεαστεί και μπορείτε εύκολα να δείτε ποιος μεταφορέας λειτουργεί σε κάθε διαδρομή εξετάζοντας την ιστοσελίδα του Greyhound.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Greyhound Travel Bus

Εάν σκέφτεστε ένα ταξίδι λεωφορείου Greyhound, εδώ είναι μερικά πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε.

Πλεονεκτήματα:

Μπορείτε να ζητήσετε έκπτωση 5% για τους κανονικούς ναύλους (20% για το Greyhound Canada). Η έκπτωση αυτή δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις.

Το Greyhound προσφέρει το 15% έως 40% των μονόδρομων μεσαίων εβδομάδων με 14 ημέρες προπώλησης.

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας μπροστά ή να τα αγοράσετε μέχρι μία ώρα πριν αναχωρήσει το λεωφορείο.

Το Greyhound θα παρέχει βοήθεια σε επιβάτες με ειδικές ανάγκες με προειδοποίηση 48 ωρών.

Οι ναύλοι μεταξύ της Νέας Υόρκης και άλλων μεγάλων πόλεων της ανατολικής ακτής είναι συγκρίσιμοι με αυτούς που προσφέρονται από τα λεωφορεία έκπτωσης εάν αγοράζετε εισιτήρια προκαταβολής online

Μειονεκτήματα:

Οι σταθμοί λαγωνικών τείνουν να βρίσκονται σε θέσεις λιγότερο από τις αλμυρές στο κέντρο της πόλης. Εάν πρέπει να αλλάξετε λεωφορεία, προσπαθήστε να προγραμματίσετε τις εναποθέσεις σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ακόμη και αν κάνετε κράτηση εισιτηρίου εκ των προτέρων, δεν έχετε εγγυημένη έδρα. Το Greyhound λειτουργεί με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Τα Σαββατοκύριακα διακοπών είναι ιδιαίτερα απασχολημένα.

Οι σταθμοί μπορεί να μην έχουν διαθέσιμα τρόφιμα ή να προσφέρουν μόνο μηχανήματα αυτόματης πώλησης.

Μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρετε μεταξύ λεωφορείων. Αν ναι, θα πρέπει να μεταφέρετε τις δικές σας αποσκευές.

Τα κυνοφόρα κυνοδρομίων συνήθως διαθέτουν μόνο δύο χώρους με μειωμένες κλίσεις στην αναπηρική καρέκλα.

Εάν χρησιμοποιείτε αναπηρική καρέκλα ή σκούτερ, αγοράστε το εισιτήριό σας όσο το δυνατόν νωρίτερα και πείτε στο Greyhound ότι χρησιμοποιείτε συσκευή κινητικότητας με τροχούς.

Εάν το λεωφορείο σας έχει καθυστερήσει, το Greyhound δεν θα σας επιστρέψει.

Εναλλακτικές λύσεις στο λαγωνικό

Οι εκπτωτικές γραμμές λεωφορείων όπως το BoltBus και το Megabus προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις στην παραδοσιακή υπηρεσία Greyhound. Οι διαδρομές BoltBus επικεντρώνονται στις ανατολικές και δυτικές ακτές της Αμερικής και του Καναδά, συνδέοντας τους ταξιδιώτες στη Βιρτζίνια με τη Φιλαδέλφεια, τη Νέα Υόρκη και τη Νέα Αγγλία και προσφέροντας υπηρεσία λεωφορείων West Coast από το Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, Σιάτλ, Πόρτλαντ και πόλεις στην Καλιφόρνια Νεβάδα. Το Megabus προσφέρει υπηρεσίες στις ανατολικές, Midwestern και νότιες ΗΠΑ εκτός από τις υπηρεσίες στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα.

Και οι δύο γραμμές λεωφορείων προσφέρουν βαθιά μειωμένους ναύλους για τους ταξιδιώτες οι οποίοι είναι σε θέση να αγοράσουν online εισιτήρια προπληρωμής.

Επειδή αυτές οι γραμμές λεωφορείων επικεντρώνονται σε βαριά διαδρομές, είναι σε θέση να προσφέρουν χαμηλού κόστους εισιτήρια, καθώς και δωρεάν WiFi, δωρεάν ψυχαγωγία (μέσω εφαρμογής smartphone ή WiFi που διατίθεται στο τοπικό δίκτυο), χρεώσεις και άλλες παροχές που κάνουν μεγάλη -αντίσταση του λεωφορείου αντέχει περισσότερο.

Οι περιορισμοί του BoltBus και του Megabus περιλαμβάνουν περιορισμούς προορισμού και χρονοδιαγράμματος. Οι επιχειρήσεις λεωφορείων χαμηλού κόστους τείνουν να επικεντρώνονται σε δρομολόγια υψηλής ζήτησης, αν και επεκτείνονται σε περισσότερες πόλεις εάν πιστεύουν ότι μπορούν να πουλήσουν αρκετά εισιτήρια για να κερδίσουν κέρδη.