Πώς να ονομάσετε το κρεβάτι και το πρωινό σας

Ονομάζοντας το κρεβάτι και το πρωινό σας είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα κάνετε ως κωμόπολη . Είναι πιθανό να κολλήσετε με ό, τι κι αν επιλέξετε για πάντα, οπότε μην κάνετε μια βιαστική επιλογή. Από την προοπτική μάρκετινγκ, θέλετε το όνομα να είναι πρωτότυπο, ώστε κανείς να μην το έχει χρησιμοποιήσει πριν. Θέλετε επίσης ένα όνομα που είναι εύκολο να θυμόμαστε και απλά να ψάχνουμε σε απευθείας σύνδεση για τους επισκέπτες που αναζητούν να κλείσουν ένα ταξίδι.

Έρχονται με ένα καλό όνομα

  1. Κάντε μια αρκετά μεγάλη λίστα πιθανών ονομάτων πριν εγκατασταθείτε σε μία.
  1. Ρωτήστε μερικούς φίλους των οποίων οι απόψεις σας εμπιστεύονται να δώσουν ειλικρινείς εισροές.
  2. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τη θέση του πανδοχείου σας στο όνομα. Αλλά να είστε προσεκτικοί ονόματα όπως το Inn by the Sea είναι υπερβολικά χρησιμοποιημένοι και θέλετε το όνομα να παραμείνει έξω από άλλα ξενοδοχεία, πανδοχεία και θέρετρα.
  3. Εάν το πανδοχείο σας έχει μια ξεχωριστή ιστορία, σκεφτείτε να το κάνετε αυτό στο όνομα.
  4. Σκεφτείτε τις εναλλακτικές έννοιες. Για παράδειγμα, ο "Χάρι" ακούγεται σαν "τριχωτός" και ίσως δεν είναι πάντα ιδιαίτερα φιλόξενος.
  5. Πείτε το όνομα δυνατά αρκετές φορές και οι άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό κάνουν το ίδιο. Τα ονόματα που είναι δύσκολο να διατυπωθούν δεν είναι τα πιο χρήσιμα.
  6. Βεβαιωθείτε ότι είναι φρέσκο. Αναζητήστε το όνομα στο Διαδίκτυο-εάν υπάρχουν δεκάδες επισκέψεις σε οποιοδήποτε πλαίσιο ή αν ακόμα και μια μικρή χούφτα άλλων bed and breakfasts χρησιμοποιούν ήδη το όνομα, πετάξτε το μακριά.
  7. Σκεφτείτε πώς θα φαίνεται σε ένα λογότυπο. Τα μεγάλα ονόματα μπορεί να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν σε φυλλάδια και επαγγελματικές κάρτες.
  8. Αναζητήστε δυνητικές διευθύνσεις URL. Αν θέλετε να είστε το Bed and Breakfast του Smith, αναζητήστε διευθύνσεις URL όπως το smiths.com και το smithsbb.com για να βεβαιωθείτε ότι είναι καλό για εσάς. Και, δεδομένου ότι η καταχώριση τομέα είναι σχετικά φθηνή, μπορείτε επίσης να προχωρήσετε και να διατηρήσετε οποιοδήποτε όνομα τομέα που ίσως θέλετε στο μέλλον.
  1. Μην ξεχνάτε ότι κάποια μέρα μπορεί να θέλετε να πουλήσετε το πανδοχείο. Τα προσωπικά ονόματα (π.χ. Bed and Breakfast του Smith) γενικά δεν μεταβιβάζονται καθώς και ονόματα όπως το Golden Eagle Bed and Breakfast.
  2. Σκεφτείτε αλφαβητικά. Ορισμένοι κατάλογοι B & B απαριθμούν τα πανδοχεία με αλφαβητική σειρά. Το Apple House Bed and Breakfast σκοράρει καλύτερα εδώ από το Yellow Frog Inn.
  1. Θυμηθείτε ότι η ονομασία του πανδοχείου σας πρέπει να εξισορροπεί όλες αυτές τις προτάσεις. Το AAA Bed and Breakfast μπορεί να σας κάνει καλή τοποθέτηση σε μερικούς καταλόγους πανδοχείων, αλλά ακούγεται γεμάτο και θεσμικό.
  2. Βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει το όνομα. Μετά από όλα, είναι το κρεβάτι σας και πρωινό!

Συμβουλές

Εάν αντιμετωπίζετε πραγματικά προβλήματα, σκεφθείτε να επικοινωνήσετε με μια τοπική διαφημιστική εταιρεία ή εταιρεία μάρκετινγκ για διαβούλευση. Ορισμένοι μπορούν ακόμη να δημιουργήσουν μια ομάδα εστίασης για να εξετάσουν τις επιλογές σας. Ίσως θελήσετε επίσης να διατηρήσετε αυτούς τους συμβούλους γύρω σας για τυχόν περαιτέρω ερωτήσεις καθώς ξεκινάτε τη νέα επιχείρησή σας. Από την αρνητική πλευρά, αυτό θα κοστίσει χρήματα, αλλά θα είναι χρήματα που δαπανώνται καλά στο μεγάλο σχέδιο του B & B σας. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες νέων επιχειρήσεων θα προτιμούσαν να κάνουν την έρευνα - και να πληρώσουν καλά για αυτό μπροστά - αντί να έχουν έναν σκληρό χρόνο να πάρουν τους πελάτες και τους επισκέπτες κάτω από το δρόμο.