Όντας καλός ξενώνας για ύπνο και πρωινό

Μέρος μιας σειράς φύλλων εργασίας για τους φιλοξενούμενους νηπιαγωγούς κρεβατιών και πρωινού

Ένα βασικό συστατικό στη λειτουργία ενός επιτυχημένου bed and breakfast είναι η δυνατότητα να συναντήσετε με όλους τους τύπους ανθρώπων που θα μείνουν στο πανδοχείο σας. Όταν χειρίζεστε ένα κρεβάτι με πρωινό, γίνετε ο οικοδεσπότης (όχι ιδιοκτήτης) που καλωσορίζει και καλωσορίζει τους επισκέπτες (όχι πελάτες).

Η φιλοξενία είναι η δική σας επιχείρηση. Μια επιτυχημένη επιχείρηση με πρωινό και βραδινό γεύμα χτίζει τη φήμη της στη φιλοξενία που προσφέρει. Η επανάληψη των επιχειρήσεων και οι παραπομπές συχνά προέρχονται από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους επισκέπτες.

Οι επισκέπτες που κάνουν συχνά κρεβάτι και πρωινό αναζητούν συνήθως την απόλαυση να γνωρίσουν τους οικοδεσπότες τους και μερικές φορές να αναπτύξουν στενές φιλίες μαζί τους.

Οι οικοδεσπότες διαμονής μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις συμβουλές για να αυξήσουν τα επίπεδα ικανοποίησης των επισκεπτών τους.

Περισσότερες καλές συμβουλές για να είστε ένας καλός οικοδεσπότης διανυκτέρευσης μπορούν να βρεθούν στην επόμενη σελίδα αυτής της λειτουργίας.

Οι οικοδεσπότες Bed and Breakfast μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις συμβουλές και αυτές που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα αυτού του χαρακτηριστικού, για να αυξήσουν τα επίπεδα ικανοποίησης των επισκεπτών τους.

Αυτή η σειρά των φύλλων εργασίας και των πληροφοριών γράφτηκε αρχικά από την Eleanor Ames, πιστοποιημένη επαγγελματική επιστήμη των καταναλωτών των καταναλωτών και μέλος της σχολής στο Ohio State University για 28 χρόνια. Με τον σύζυγό της, έτρεξε στο Bluemont Bed and Breakfast στο Luray της Βιρτζίνια, μέχρι να αποσυρθεί από το κυνήγι. Πολλές ευχαριστίες προς την Eleanor για την ευγενική της άδεια να τις ανατυπώσει εδώ. Κάποιο περιεχόμενο έχει επεξεργαστεί και έχουν προστεθεί σύνδεσμοι σε σχετικές λειτουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο στο αρχικό κείμενο της Eleanor.