Γιορτάστε τον Martin Luther King στο Albuquerque

Συμμετάσχετε στην τελετή Μαρτίου και αναμνηστικών

Τα γενέθλια του Dr. Martin Luther King Jr. γιορτάζουν τη ζωή ενός ανθρώπου που έφερε τόσο πολύ στην αιτία των πολιτικών δικαιωμάτων. Οι θυσίες του και η έμπνευση του οδήγησαν ένα έθνος και σήμερα συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τα επιτεύγματά του, κάνοντας τον κόσμο και το έθνος μας καλύτερο. Πολλά θεσμικά όργανα και άνθρωποι απομακρύνονται από την εργασία και το σχολείο την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου, για να τιμήσουν τα γενέθλιά του, δηλαδή στις 15 Ιανουαρίου.

Ενημερώθηκε για το 2016.

Νέο Μεξικό Martin Luther King Jr Κρατική Επιτροπή
Η Επιτροπή προωθεί τις αρχές και τη φιλοσοφία του Dr. King στο Νέο Μεξικό και εργάζεται για τη μείωση των συγκρούσεων της νεολαίας στην κοινότητα. Η Επιτροπή υποστηρίζει τέσσερα κύρια προγράμματα. η ετήσια παρέλαση και η πορεία είναι μία. Εκτός από την ετήσια πορεία, η Επιτροπή χορηγεί αναμνηστικά βραβεία, μια περιοδεία ηγεσίας και μια διάσκεψη για τη νεολαία.

MLK Εορτασμός στο Campus της Βαλένθια
Ο αιδεσιμότατος ND Smith θα μιλήσει στην Campus της UNM Valencia.
Πότε: 16 Ιανουαρίου στις 1 μ.μ.
Πού: 280 La Entrada Road, Los Lunas

Το γεύμα Martin Luther King
Το ετήσιο γεύμα Martin Luther King πραγματοποιείται στο Santa Ana Star Center το Σάββατο 16 Ιανουαρίου. Ο κύριος ομιλητής θα είναι ο LaDonna Harris, ένας ντόπιος νέος Μεξικάνικος. Ο διαγωνισμός ομιλίας Young Leaders θα πραγματοποιηθεί το πρωί του γεύματος και ο νικητής θα δώσει την ομιλία του στο γεύμα.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Πακέτα διακοπών
Η παρέλαση ξεκινάει από το Πανεπιστήμιο και τη λεωφόρο Martin Luther King, και ακολουθεί το δρόμο δυτικά προς τον Harry E.

Kinney Civic Plaza στο κέντρο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, μια γιορτή τυμπανισμού και πορείας προηγείται της αναμνηστικής τελετής στο κέντρο της πόλης Civic Plaza. Όλοι προσκαλούνται στην εκδήλωση. Εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στην πορεία. Ένα αναμνηστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Plaza μετά την πορεία.
Πότε: 16 Ιανουαρίου, 10 π.μ.
Πού: Αρχίζει στο Πανεπιστήμιο και MLK Boulevard, κινείται δυτικά στο Civic Plaza, 1 Civic Plaza NW

25η επέτειος του προγράμματος MLK Pursuing the Dream
Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεωτεριστικός πολυπολιτισμικός σύλλογος είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός εθελοντικός από το 1991. Κάθε χρόνο στις εορταστικές εκδηλώσεις του MLK, διοργανώνει πρόγραμμα εορτασμού γενεθλίων για να τιμήσει την τοπική νεολαία και οργανώσεις για να κρατήσει το όνειρο ζωντανό. Βασικός ομιλητής είναι ο δικηγόρος Catherine Baker Stetson. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός και ενθαρρύνεται η εθνοτική φορεσιά. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (505) 277-5820.
Πότε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 1 μ.μ. - 3 μ.μ.
Πού: Συγκρότημα Albert, 3800 Λουιζιάνα NE

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεωτεριστικό αναμνηστικό πρωινό
Το ετήσιο πρωινό περιλαμβάνει συνομιλίες και πολλά άλλα. Χορηγείται από την οικογένεια εκκλησιών Grant Chapel. Καλέστε 293-1300 για πληροφορίες.
Πότε: 18 Ιανουαρίου, 8 π.μ.
Πού: Ξενοδοχείο Marriott Pyramid North, 5151 San Francisco Road NE, στο Κέντρο Εφημερίδων

Ημέρα εξυπηρέτησης MLK
Η μέρα του Martin Luther King Jr. είναι γνωστή για το πνεύμα του εθελοντισμού. Συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία MLK Day of Service στις 18 Ιανουαρίου. Μέρος του δικτύου United We Serve, εθελοντές σε όλες τις ΗΠΑ δεσμεύονται να ξοδέψουν την ημέρα βοηθώντας κάποιον άλλο. Μάθετε πού μπορείτε να βοηθήσετε βλέποντας τι συμβαίνει στην περιοχή σας. Συμμετοχή σε μια ένδυση ή τροφή, ή άλλες εθελοντικές ευκαιρίες διαθέσιμες σε όλη την πόλη.