Βρείτε τα εσωτερικά πάρκα νερού Illinois

Το φαινόμενο του εσωτερικού πάρκου άρχισε στο Wisconsin Dells το 1994 και εξαπλώθηκε σε όλο το Midwest, συμπεριλαμβανομένου του Ιλλινόις (και τελικά στις ΗΠΑ και πέρα ​​από αυτό), σύντομα στη συνέχεια. Υπάρχει ένα ξενοδοχείο με εσωτερικό πάρκο νερού (και ένα το δρόμο) καθώς και μερικά μεμονωμένα πάρκα γύρω από το κράτος, τα οποία ακολουθούν.

Κατά τη διάρκεια μιας οικοδομικής έκρηξης στα μέσα της δεκαετίας του 2000, προτάθηκαν πολλά θέρετρα εσωτερικού πάρκου για το Ιλλινόις. Αλλά η ύφεση που ξεκίνησε το 2008 κατέληξε σε πολλά από τα σχέδια, όπως το Frontier Lodge στο LaSalle, το Grizzly Falls Resort στο Rosemont, το Sun Island Water Park στο Hoffman Estates και το Waves of Fun, ένα εσωτερικό πάρκο νερού που προτάθηκε για το Best Western Timber Creek Inn στο Σάντουιτς. Επίσης, υπήρχε ένα δεύτερο θέρετρο CoCo Key Water στο Sheraton Chicago στο Arlington Heights, το οποίο έκλεισε το 2009.

Για πολλά χρόνια, το KeyLime Cove Water Paradise Resort ήταν ανοιχτό στο Gurnee, κοντά στο Six Flags Great America. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια βόλτα με μπολ, νεροτσουλήθρες, έναν τεμπέληλο ποταμό, μια πισίνα με κύματα και μια υδρομασάζ μόνο για ενήλικες. Το θέρετρο έκλεισε το 2017, ωστόσο. Αναμένεται ότι ένα θέρετρο εσωτερικού πάρκου Great Wolf Lodge θα ανοίξει στη θέση του.

Πριν φτάσουμε στα πάρκα που είναι ανοιχτά στο Illinois, υπάρχουν μερικοί άλλοι πόροι για να βρείτε πάρκα:

Τα παρακάτω εσωτερικά πάρκα νερού Illinois είναι ανοιχτά: