Μια διαδρομή 3 ημερών στο Σαν Φρανσίσκο

Το Σαν Φρανσίσκο είναι μια πόλη σε περίοδο άνθησης, που σημαίνει ότι υπάρχουν τόσες πολλές εστιατόρια, καταστήματα, δραστηριότητες, μουσεία, ιδρύματα και εκδηλώσεις για να διαπιστωθεί ότι τρεις μέρες περνούν με το πάτημα ενός ματιού. Είναι εύκολο να κατακλυστείς. Αν είναι η πρώτη σας φορά εδώ, εδώ είναι η διαδρομή σας για τρεις ημέρες.

Ημέρα 1: Αξιοθέατα

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν πρόκειται να έρθετε στο Σαν Φρανσίσκο χωρίς να δείτε τη γέφυρα Golden Gate. Το περπάτημα σε όλη την έκταση των δύο μιλίων είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή, αλλά γιατί να σταματήσετε μόνο σε ένα ορόσημο του Σαν Φρανσίσκο όταν μπορείτε να δείτε τόσα πολλά περισσότερα;

Πως? Απλή: Ενοικίαση ποδηλάτου. Αρχίστε στο Ferry Building, τη 118χρονη δομή που κάποτε χρησίμευσε ως πύλη προς την πόλη. Το τερματικό των μεταφορών είδε κάποτε 60.000 μετακινούμενους καθημερινά στις αρχές της δεκαετίας του 1900, όταν η πόλη μπορούσε να φτάσει μόνο με πλοίο από τον βορειοανατολικό κόλπο. Μόλις χτίστηκε η Γέφυρα του Μπέιτς το 1936, το κτίριο έπεσε σε παραμέληση μέχρι το 2003, όταν μια σημαντική ανακαίνιση αποκατέστησε το κτίριο με την παλιά του δόξα και γεμίζει τις αίθουσές του με τις καφετιέρες Bay Area, αρτοποιούς, ψωμιάδες και σοκολάτες. Πλοία για την κατασκευή πορθμείων. Πάρτε την ημέρα που ξεκίνησε με μια καφεΐνη λάκτισμα από μπλε μπουκάλι καφέ. Απευθυνθείτε σε ένα χυμό ή, αν είναι ιδιαίτερα ζεστό το πρωί, ο περίφημος παγωμένος καφές του τύπου της Νέας Ορλεάνης, γεμισμένος με κιχώριο για μια επιπλέον στροβιλισμό γεύσης.

Τώρα στο ποδήλατό σας: Το Ferry Building Bicycle Rentals πραγματοποιεί καθημερινά ενοικιάσεις, το οποίο περιλαμβάνει χάρτη ποδηλατοδρόμων σε όλη την πόλη.

Για σήμερα, βόλτα βόρεια επάνω στο Embarcadero, πέρα ​​από τους ουρανοξύστες της Financial District και στη φασαρία του Fisherman's Wharf. Υπάρχει μόνο ένας μεγάλος λόφος - είναι εντάξει εάν χρειάζεται να περπατήσετε το ποδήλατό σας - που ξετυλίγεται στο Fort Mason, ένα δημόσιο πάρκο όπου οι ντόπιοι συχνά απλώνουν κουβέρτες και παίζουν παιχνίδια γκαζόν το Σαββατοκύριακο.

Στη συνέχεια, είναι επίπεδη μέσα από το Marina Green και Crissy Field, όπου μπορείτε να κοιτάξετε έξω στο Alcatraz και τα νησιά Angel κατά μήκος του κόλπου ή να παρακολουθήσετε ιστιοπλοϊκά και windsurfers κυνηγούν τα κύματα κάτω από τη γέφυρα Golden Gate. Οι προοπτικές προσφέρουν μεγάλα σημεία προβολής για το πορτρέτο της οικογένειάς σας.

Κάποτε στη γέφυρα, κατηφορίζετε προς την πόλη Sausalito, την όαση bayside γεμάτη από καταστήματα για να εξερευνήσετε και εστιατόρια για ανεφοδιασμό. Ανταμοιβάστε τον εαυτό σας με ένα ποτήρι κρασί και ένα προβιούτο και καρπούζι στο Bar Bocce, όπου μπορείτε να καθίσετε στο υπαίθριο πέτρινο τζάκι, να παίξετε ένα παιχνίδι bocce ή απλά να καταρρεύσετε στο γρασίδι δίπλα στα νερά του κόλπου Richardson. Το παγωτό Lappert στην Main Street είναι επίσης μια κατάλληλη θεραπεία. Για να επιστρέψετε στην πόλη, πιάστε το πλοίο από το Sausalito Point (μην ανησυχείτε, υπάρχει αρκετός χώρος για το ποδήλατό σας, πάρα πολύ). Πιάστε το πορθμείο κοντά στο ηλιοβασίλεμα και μπορείτε να δείτε πελεκάνοι βουτώντας-βομβαρδίζοντας τα νερά του κόλπου για δείπνο στην πορεία πίσω.

Ημέρα 2: Ζώντας σαν τοπική

Τώρα που έχετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα από το δρόμο, χαλαρώστε και χαλαρώστε με τους ντόπιους στην περιοχή αποστολής. Βρίσκεται στην καρδιά των επτά τετραγωνικών μιλίων της πόλης, η αποστολή είχε μια αναγέννηση των ειδών τα τελευταία πέντε χρόνια, μετατρέποντας το μαγειρικό επίκεντρο της πόλης.

Ως εκ τούτου, οι επιλογές σας brunch είναι ατελείωτες. Το Foreign Cinema είναι ένας απίστευτα δημοφιλής προορισμός, χάρη στις νόστιμες φρέσκες ομελέτες του αγροκτήματος και τις οργανικές ποπ τάρτες - απλά να γνωρίζετε ότι πιθανότατα θα είναι μια αναμονή. Το Sycamore on Mission Street είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή, λίγο πιο casual με μια μεγάλη πίσω αυλή για ηλιόλουστα πρωινά. Αλλά είναι ένα ρεύμα πέρασμα του Σαν Φρανσίσκο για να περιμένετε στη σειρά για ένα από τα κουλουριασμένα πορτοκαλί πρωινά κουλουράκια του Tartine Bakery - ένα ζαχαροπλαστικό που αξίζει τον κόπο να περιμένει την ώρα. Περπατήστε από το γεύμα σας με μια βόλτα στην οδό Βαλένθια, η οποία είναι γεμάτη από τοπικές μπουτίκ και καταστήματα. Το Gravel & Gold κατέχει θησαυρούς από τοπικούς καλλιτέχνες γυναικών, από εξαιρετικά τυπωμένες κορυφές μέχρι πρωτότυπες εκτυπώσεις. Το Mission Thrift είναι το αντίθετο της επιμέλειας, αλλά είναι γεμάτο από καλά vintage ευρήματα. Για αστεία δώρα για φίλους πίσω στο σπίτι, σταματήστε στη θεραπεία, η οποία έχει ρούχα και άπειρα nicknacks.

Σε αυτό το σημείο, πιθανότατα έχετε πείνα πάλι. Τυχερή για εσάς, το φαγητό είναι αυτό που η αποστολή κάνει καλύτερα. Και δεν μπορείτε να αφήσετε τη γειτονιά χωρίς να έχετε μεξικάνικο φαγητό. Το Taqueria Cancun εξυπηρετεί δολοφόνο nachos φορτωμένο με φασόλια, κρέας και κρεμώδη guacamole. Αλλά το κόσμημα της γειτονιάς είναι η La Taqueria, της οποίας το burrito χαιρετίστηκε ως το καλύτερο burrito στην Αμερική από το FiveThirtyEight.

Η αποστολή Dolores Park είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη του τόπου για να χαλαρώσετε για λίγες ώρες στον ήλιο με θέα στο κέντρο της πόλης. Αλλά πρώτα, σταματήστε από το βιβλίο Dog Eared Books, το βιβλιοπωλείο mom-and-pop της γειτονιάς και αρπάξτε τον εαυτό σας με κάποιο υλικό ανάγνωσης για να χτυπήσετε μια ώρα ή δύο στο γρασίδι.

Όπως κάθε άλλο γεύμα, οι επιλογές δείπνου είναι σχεδόν ατελείωτες. Αν είστε ιταλικά που είστε μετά, κατευθυνθείτε προς Locanda, όπου θα βρείτε τηγανητές αγκινάρες του ρωμαϊκού στιλ και φρέσκα ζυμαρικά. Αν ψάχνετε για ένα γεύμα που είναι πιο μπύρα-centric, το Monk's Kettle προσφέρει πλούσιο φαγητό όπως ψητά σχάρα καλαμπόκι καλαμποκιού και μπιφτέκια με μπύρα με μια λίστα μπύρας που είναι πολύ πιο μακριά από το μενού. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν περισσότερα πράγματα εδώ απ 'ότι τρώνε όλη μέρα. Το Mission Bowling Club διαθέτει έξι λωρίδες διαθέσιμες για κρατήσεις (και κάποιοι σημαίνουν τηγανητό κοτόπουλο για ευκινησία μεταξύ των απεργιών). Το Urban Putt είναι μόλις λίγα χρόνια και έχει 14 τρύπες μίνι γκολφ που είναι τέλειες για όλες τις ηλικίες - εκτός από τις 8 μ.μ., όταν το πλήθος είναι 21 και το Μόσχα της Μόσχας είναι στη βρύση. Τέλος, υπάρχει και ο νέος κινηματογράφος Alamo Drafthouse Cinema, όπου μπορείτε να τραβήξετε τις πιο πρόσφατες indie κινήσεις φρέσκες από το κύκλωμα του φεστιβάλ καθώς και τα μεγάλα blockbusters - όλα με ένα κοκτέιλ στο χέρι, γιατί τελικά αυτό είναι το Σαν Φρανσίσκο.

Ημέρα 3: Απολαύστε την παραλία

Το Σαν Φρανσίσκο δεν είναι η τυπική πόλη της παραλίας - η ακτογραμμή της είναι συχνά περιβάλλεται από ομίχλη. Αλλά εξακολουθεί να συνορεύει με τον Ειρηνικό και αξίζει μια επίσκεψη. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το Baker Beach για μια νέα προοπτική της Γέφυρας Golden Gate (σε αυτή την παραλία, είναι πραγματικά πίσω σας). Υπάρχει επίσης κοντά στη λεκάνη της Κίνας μια μικρότερη, βράχια παραλία που μόλις ένα άγγιγμα πιο έξω στα συντρίβοντας κύματα. Κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για κροτίδες, τους αρέσει να κρεμούν γύρω από το Mile Rocks Φάρος, που κάθεται δύο μίλια έξω από την Golden Gate. Τα λουτρά Sutro φιλοξενούν ένα εκπληκτικό κομμάτι ακτογραμμής όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα τσιμεντένια ερείπια ενός δημόσιου λουτρού που καίγεται κάτω από κάπως ύποπτες συνθήκες το 1966. Από τα λουτρά Sutro μπορείτε επίσης να περιπλανηθείτε κατά μήκος της παράκτιας διαδρομής του Presidio. Αν η ομίχλη δεν είναι στην πόλη, κατευθυνθείτε προς την Ocean Beach. Η τρύπα άμμου τριών και μισών μιλίων είναι το τελευταίο εμπόδιο μεταξύ των ορίων της πόλης του Σαν Φρανσίσκο και του άγριου Ειρηνικού. Πιάσε ένα σάντουιτς από το Java Beach Café στην οδό Judah και στη συνέχεια το κεφάλι από τους surfers ρολόι γενναία το κρύο και το τρέχον για να πιάσει το κύμα τους.