Παραλίες του Σαν Φρανσίσκο

Καλύτερες παραλίες του Σαν Φρανσίσκο

Οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν περισσότερες λανθασμένες ιδέες για τις παραλίες του Σαν Φρανσίσκο από ό, τι υπάρχουν γλάροι στο Fisherman's Wharf. Ας ξεκινήσουμε κάνοντας τα γεγονότα ίσια.

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όλες οι παραλίες της Καλιφόρνιας είναι σαν αυτές που βλέπετε στο Bay Watch, στην τηλεόραση ή στις ταινίες . Στην πραγματικότητα, καμία από αυτές τις εικονικές σκηνές παραλιών δεν τίθεται στο Σαν Φρανσίσκο. Η πόλη του κόλπου είναι σχεδόν 400 μίλια βόρεια από τις ηλιόλουστες, ειδυλλιακές παραλίες του Λος Άντζελες όπου γυρίστηκαν.

Το νερό είναι ψυχρότερο στο Σαν Φρανσίσκο και είναι συχνά ομιχλώδες. Στην πραγματικότητα, είστε πιο πιθανό να βρείτε ανθρώπους στις παραλίες του Σαν Φρανσίσκο ντυμένες με μπλούζες και όχι σε μαγιό.

Ωστόσο, μερικές παραλίες του Σαν Φρανσίσκο είναι αξιοσημείωτες και καλές για επίσκεψη όταν ο καιρός είναι ηλιόλουστος ή για μια βόλτα στο ηλιοβασίλεμα οποιαδήποτε μέρα. Έχω καταρτίσει μια λίστα με τις καλύτερες παραλίες του Σαν Φρανσίσκο ανά τύπο και ενδιαφέρον για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Καλύτερες παραλίες του Σαν Φρανσίσκο από τον τύπο

Καλύτερη παραλία στο Σαν Φρανσίσκο συνολικά

Παρακολουθήσαμε σχεδόν 12.000 αναγνώστες μας για να μάθουμε ποια παραλία του Σαν Φρανσίσκο τους αρέσει περισσότερο και ο Baker Beach ήταν ο νικητής με μια κατολίσθηση, με το 44% των ψήφων. Έπειτα ήταν η Ocean Beach στο 22%, η China Beach στο 18% και η παραλία Rodeo στο 13%.

Παραλία Camping στο Σαν Φρανσίσκο

Με μια λέξη: "fuhgedaboudit" (αυτό το ξεχνάμε σε περίπτωση που δεν μιλάς τη Νέα Υόρκη / New Jersey). Δεν θα βρείτε ένα μόνο μέρος για να πετάξετε μια σκηνή σε μια παραλία του Σαν Φρανσίσκο. Στην πραγματικότητα, οι θέσεις για κατασκήνωση σε οποιαδήποτε παραλία της Βόρειας Καλιφόρνιας είναι λιγοστές, αλλά μπορείτε να βρείτε beachfront κατασκηνώσεων κατά μήκος της ακτής NorCal σε αυτόν τον οδηγό για Παραλία Camping στη Βόρεια Καλιφόρνια .

Η αλήθεια για την ηλιοφάνεια της Καλιφόρνια

Όπως ανέφερα στην αρχή, τα beach boys δεν έλεγαν αρκετά την αλήθεια όταν έκαναν κόντρα στην ηλιοφάνεια της δυτικής ακτής της Καλιφόρνια.

Στην πραγματικότητα, υποψιάζομαι ότι σκέφτονταν τη Νότια Καλιφόρνια, παρόλο που δεν το έλεγαν.

Εδώ τι συμβαίνει στο Σαν Φρανσίσκο το καλοκαίρι που κάνει τις παραλίες σημαντικά λιγότερο ηλιόλουστες από ό, τι πολλοί επισκέπτες αναμένουν. Αρχίζει όταν η κεντρική Καλιφόρνια ζεσταθεί. Ο αέρας ανεβαίνει. Αυτό τραβά πιο δροσερό, υγρό αέρα από τον ωκεανό και το φέρνει στην ενδοχώρα.

Εάν είστε τυχεροί, η ομίχλη και τα χαμηλά σύννεφα μπορεί να εξαφανιστούν, αλλά μερικές φορές ο ήλιος δεν μπορεί να βγει μέχρι τα μέσα - μέχρι αργά το απόγευμα. Και μπορεί να μην το κάνει όλα. Μην ξεγελιέστε όμως. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό ακόμη και σε αυτές τις ημέρες μετεωρολογικής λήξης, επειδή οι ακτίνες καύσης του δέρματος πηγαίνουν δεξιά μέσα από τα σύννεφα και την ομίχλη.