Χάμιλτον Οντάριο Gay Pride 2016 - Pride Χάμιλτον 2016

Γιορτάζοντας την υπερηφάνεια στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Οντάριο

Με την αυξανόμενη σκηνή της τέχνης, βολική τοποθεσία στη δυτική άκρη της λίμνης Οντάριο (μόλις μια ώρα με το αυτοκίνητο νοτιοδυτικά του Τορόντο , που κρατάει την υπερηφάνεια αργότερα τον Ιούνιο και μια ώρα βόρεια-δυτικά του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης , Τον Ιούνιο) και την ευρεία κοινότητα LGBT, η πόλη Hamilton (πληθυσμός 520.000) φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους εορτασμούς Gay Pride στο Οντάριο. Το Hamilton Gay Pride περιλαμβάνει μια πλήρη εβδομάδα δραστηριοτήτων στα μέσα Ιουνίου.

2016 Δεν ήταν διαθέσιμες λεπτομέρειες για την υπερηφάνεια από αυτή τη γραφή. ελέγξτε εδώ για ενημερώσεις. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μια ματιά στις εορταστικές εκδηλώσεις του περασμένου έτους:

Οι εορταστικές εκδηλώσεις Pride Hamilton ξεκίνησαν με ένα άνοιγμα Pride Pool Party στο Cedars Campground την Κυριακή και συνεχίστηκαν με ένα show Pride Kickoff εκείνο το βράδυ στο Embassy Nite Club, ένα αγαπημένο γκέι μπαρ στο Οντάριο. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι συγκεντρώσεις περιελάμβαναν μια Απελευθέρωση Σημαίας Πριγκίπισσας στο Δημαρχείο, μια Απεικόνιση για το AIDS, εργαστήρια σε θέματα που κυμαίνονται από Queer Disabilities έως Positive Parenting, διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες και δραστηριότητες (bowling, επιτραπέζια παιχνίδια), Let It Glow Party, μια εκδήλωση Art Pride Art, και πολλά άλλα.

Τη μεγαλύτερη μέρα του Χάμιλτον Pride, το Σάββατο, μια κόκκινη ημέρα ομπρέλας: Η Εθνική Ημέρα Δράσης πραγματοποιήθηκε στο Jackson Square, μαζί με ένα Queer Slow Dance και μια εκδήλωση Pride Night. Ακολουθεί πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων του Hamilton Gay Pride.

Hamilton Gay Πόρων

Ρίξτε μια ματιά στα τοπικά gay papers και ιστότοπους, όπως το Xtra Toronto, για λεπτομέρειες - το IN Magazine στο Τορόντο είναι ένας άλλος τεράστιος και ενημερωτικός πόρος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στην πόλη, ελέγξτε το εξαιρετικό ταξιδιωτικό site που παράγει ο Hamilton Tourism.