Παραλία Camping στη Βόρεια Καλιφόρνια

Beach Campgrounds και Camping Spots από την Santa Cruz στην κομητεία Humboldt

Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος της ακτής της βόρειας Καλιφόρνιας, να βγάλετε μια σκηνή ακριβώς δίπλα στον ωκεανό, να ακούτε τα κύματα όλη τη νύχτα και να ξυπνάτε στο λιμάνι που φρουρεί κοντά σας. Είναι μια ονειρική ιδέα, αλλά λίγο πιο δύσκολο να το κάνεις πραγματικά από όσο νομίζεις. Με τον κίνδυνο να ακούγεται σαν Debbie Downer, εδώ γιατί:

Για αρχάριους, είναι πιο δύσκολο να βρείτε μια θέση για κατασκήνωση στην παραλία στο Norcal από ό, τι στο νότο. Η γεωγραφία παίζει μεγάλο ρόλο: Θα το βρείτε εσείς όταν παίρνετε το αυτοκίνητο.

Θα οδηγείτε για μίλια κατά μήκος ενός θεαματικού δρόμου, κατά μήκος απότομων βράχων που φαίνεται να πέφτουν στον ωκεανό τόσο ευθεία κάτω από τις πλευρές μιας τούρτας γενεθλίων. Στη συνέχεια, υπάρχουν βράχοι. Ακόμα και όπου μπορείτε να φτάσετε στην ακτογραμμή, είναι πολύ τραχύ για να κάμπινγκ. Και τότε είναι ο καιρός. Οι μέρες είναι πιο κρύες στο βορρά, όπως και το νερό.

Αλλά μην το εγκαταλείπετε. Σε καλύπτω εγώ. Για να δημιουργήσετε αυτόν τον οδηγό σε μέρη που μπορείτε να τοποθετήσετε τη σκηνή σας στην παραλία της Βόρειας Καλιφόρνιας, σκούπισα την ακτογραμμή για να βρείτε μέρη για κατασκήνωση σε μια παραλία της Βόρειας Καλιφόρνιας από την κομητεία Santa Cruz μέχρι το βορειότερο σημείο της Καλιφόρνιας. Δεν θα απογοητευτείτε από τις τοποθεσίες επειδή όλοι τους είναι αρκετά κοντά για να περπατήσετε στην παραλία, όχι απέναντι από το δρόμο ή κοντά με μια γεύση άμμου.

Παραλία Camping Κοντά στην Santa Cruz

Το Santa Cruz είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε κάμπινγκ στην παραλία. Εκτός από τον ήλιο και την άμμο, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε στην περιοχή.

Μπορείτε να πάτε στο Santa Cruz Beach Boardwalk , να μπερδευτείτε στο Mystery Spot , να δείτε αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε στη Santa Cruz ή απλά να εξερευνήσετε άλλες υπέροχες παραλίες στην περιοχή . Για να γίνει ακόμα καλύτερο, το Santa Cruz έχει μερικά από τα καλύτερα σημεία κατασκήνωσης στην παραλία του San Francisco Bay Area:

Παραλία Camping Βόρεια του Σαν Φρανσίσκο

Βόρεια του Σαν Φρανσίσκο κατά μήκος της εθνικής οδού One, θα βρείτε μερικά από τα πιο γεμάτα σιαγόνα τοπία της Καλιφόρνιας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό τον αυτοκινητόδρομο ένα βόρεια του Σαν Φρανσίσκο για να δείτε τι είναι σαν και θα τελειώσετε να συσκευάσετε το αυτοκίνητο αμέσως.

Αν βγείτε από την οδήγηση, θα βρείτε βράχια που βυθίζονται κατευθείαν στη θάλασσα και δραματικές βραχώδεις σχηματισμοί "sea stack", αλλά λίγες παραλίες και ακόμη λιγότερα μέρη όπου μπορείτε να κατασκηνώσετε σε ένα. Αυτά είναι τα σημεία όπου μπορείτε να πάτε κάμπινγκ στην παραλία στη Βόρεια Καλιφόρνια, από τη νότια προς τη βόρεια.

Το Sonoma Coast State Beach και το Gold Bluffs είναι κρατικά πάρκα και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το σύστημα κράτησης κάμπινγκ, θα το βρείτε απογοητευτικό και με τόσους κανόνες που θα καθιστούσαν το κεφάλι του Ανωτάτου Δικαστηρίου να κολυμπήσει. Αλλά μην ανησυχείτε, έχω την πλάτη σας και μπορείτε να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε σε αυτόν τον οδηγό για κρατήσεις κρατικών πάρκων της Καλιφόρνια .

Δεν υπάρχει καμπάνια στην παραλία της Βόρειας Καλιφόρνιας

Το ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία NorCal είναι ένα από αυτά τα αποτυχημένα Internet που συνεχίζει να κάνει τους γύρους, αντιγράφονται από ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο να ανακαλύψουν τα γεγονότα. Αν δείτε κάτι για ένα ελεύθερο παραλιακό campground κοντά στο Orick στη βόρεια Καλιφόρνια, μπορώ να σας εξοικονομήσω κάποιο πρόβλημα. Μετά από να μιλήσω σε έναν κρατικό πάρκο, έχω επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν ελεύθερες παραλίες στην παραλία του Orick.

Περισσότερες Κατασκηνώσεις στην Καλιφόρνια

Αν θέλετε να κάμπινγκ στην παραλία κάπου αλλού στην Καλιφόρνια, αυτοί είναι οι οδηγοί για τη Νότια Καλιφόρνια , Ventura County Beach Camping , Παραλία Camping Κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα και το Central Coast Beach Campgrounds .