Βασικά καταλύματα - Φύλλα, Κουβέρτες και Μαξιλάρια

Προσθέτοντας τα τελειώματα στο κρεβάτι του Campground

Έχοντας επιλέξει μια μέθοδο προστασίας από το έδαφος κάτω από το κρεβάτι σας, είτε πρόκειται για υπνόσακο, μαξιλάρι αφρού, στρώμα αέρα, futon, κούνια, ρυμουλκούμενο ταξίδι ή οικιακή συσκευή, ήρθε η ώρα να προσθέσετε τις τελευταίες πινελιές που θα καθορίσουν κρεβάτι βαθμό άνετο.

Οι Backpackers έχουν μόνο μία βιώσιμη λύση: υπνόσακους. Οι περιπετειώδεις ψυχές που αγαπούν να περιπλανηθούν στην ύπαιθρο ανησυχούν για το βάρος και τη συμπαγή αντικειμένων όταν πρόκειται για την επιλογή εργαλείων.

Οι Backpackers τυπικά επιλέγουν έναν ελαφρύ σάκο μούμιου τύπου ύπνου με κάτω ή συνθετική μόνωση, γεμάτη σε διαφορετικούς βαθμούς σοφίτας ανάλογα με τις εποχιακές ακρότητες. Τα μαξιλάρια μπορούν να γίνουν από τυλιγμένα ρούχα, ένα μικρό μαξιλάρι με φουσκωτό αέρα ή το πακέτο σας. Και, αν συμβεί να πάρετε πολύ ζεστό κατά τη διάρκεια της νύχτας, απλά φερμουάρ κάτω από την τσάντα λίγο.

Από την άλλη πλευρά, οι κατασκηνωτές σκηνών, δεν πρέπει να ανησυχούν τόσο πολύ για τους νεαροί ταξιδιώτες σχετικά με το βάρος και το μέγεθος των εργαλείων. Είστε περιορισμένοι μόνο από το ποσό του χώρου αποθήκευσης που βρίσκεται στο όχημα που σας μεταφέρει στο κάμπινγκ. Η κανό-καγιάκ σε ένα κάμπινγκ δεν θα προσφέρει τόσο χώρο όσο να οδηγεί εκεί σε ένα αυτοκίνητο, και η οδήγηση εκεί σε ένα αυτοκίνητο, με τη σειρά του, δεν θα έχει τόσο χώρο όσο ένα φορτηγό ή φορτηγό. Ωστόσο, μπορείτε να φτάσετε στο χώρο κατασκήνωσης, να επωφεληθείτε από το χώρο και να συσκευάσετε οτιδήποτε άλλο εξοπλισμό μπορείτε να προσθέσετε άνεση και απόλαυση στο ταξίδι σας.

Με αρκετό χώρο, πάρτε αντικείμενα τακτικού κρεβατιού στο κάμπινγκ: σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, παπλώματα και παπλώματα.

Εάν τυχαίνει να κάμπινγκ στην παραλία όπου η άμμος τελικά βρίσκει το δρόμο της σε όλα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα φανέλας και όχι βαμβάκι. Τα φύλλα φανέλας είναι πιο άνετα επειδή έχουν μια χαλαρή ύφανση που επιτρέπει στην άμμο να περάσει.

Για πολλούς κατασκηνωτές, ο κανονικός ναύλος θα είναι ένας ορθογώνιος υπνόσακος.

Για τα ζευγάρια κάμπινγκ, υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα που μπορείτε να φέρετε μαζί για να φιλοξενήσετε και τους δυο σας. Διαφορετικά, ανοίξτε έναν υπνόσακο, βάλτε το επίπεδο, βάλτε ένα φύλλο πάνω του και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη δεύτερη τσάντα για μια κουβέρτα. Αν είστε RVer, τότε έχετε την άνεση ενός πραγματικού κρεβατιού, γι 'αυτό εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός και φέρτε μαζί κρεβάτι για να το κάνετε άνετο όπως το κρεβάτι σας στο σπίτι.

Τώρα που έχετε αποφασίσει ποια στοιχεία χρειάζεστε για να κατασκευάσετε έναν άνετο χώρο ύπνου στο κάμπινγκ, ήρθε η ώρα να προσθέσετε μια στέγη πάνω από το κρεβάτι σας και να θεωρήσετε ένα καταφύγιο προστασίας από τα στοιχεία του ανέμου, της βροχής, του χιονιού, της θερμότητας, των σφαλμάτων και κηλίδες.

Δείκτης Βασικών Κατασκηνώσεων