Ξεκινώντας μια επιχείρηση στο Μαϊάμι

Αν είστε κουρασμένοι από την κούρσα αρουραίων και είστε έτοιμοι να κρεμάσετε το δικό σας έρπητα, ο νομός Μαϊάμι-Ντεντ προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες και διευρυνόμενες επιχειρήσεις. Το Μαϊάμι είναι μια τουριστική εστία - χρησιμεύει ως λιμάνι προέλευσης για τη συντριπτική πλειοψηφία των κρουαζιερόπλοιων που εξυπηρετούν την Καραϊβική. Είναι επίσης το σπίτι σε πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Λατινική Αμερική. Όποια και αν είναι η θέση σας, είστε αναγκασμένοι να ανακαλύψετε μια πιθανή αγορά στη Νότια Φλόριντα.

Το Miami-Dade παρέχει ορισμένα φορολογικά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Η έλλειψη τοπικών ή κρατικών φόρων εισοδήματος μειώνει το συνολικό κόστος απασχόλησης. Δεν υπάρχει τοπικός εταιρικός φόρος και ο κρατικός φόρος εταιρικού φόρου της Φλόριντα ύψους 5,5% είναι μεταξύ των χαμηλότερων στο έθνος. Ορισμένες νέες επιχειρήσεις ενδέχεται επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για ομοσπονδιακά οφέλη τοποθετώντας μέσα στην ομοσπονδιακή ζώνη χειραφέτησης του Miami-Dade.

Εάν δεν είστε ακόμη πεπεισμένοι ότι το Μαϊάμι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε την επιχείρησή σας από το έδαφος, ελέγξτε τη λίστα του Συμβουλίου Beacon για τους λόγους που πρέπει να κάνετε επιχειρήσεις στο Μαϊάμι. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα, δοκιμάστε αυτά τα τρία γρήγορα βήματα για να ξεκινήσετε την πορεία προς την επιτυχία στο Μαϊάμι:

  1. Επισκεφθείτε τη διοίκηση μικρών επιχειρήσεων . Το Μαϊάμι φιλοξενεί ένα από τα δύο κέντρα πληροφοριών SBA για επιχειρήσεις στη Φλόριντα. Αυτός ο μεγάλος πόρος παρέχει βοήθεια και συμβουλές σε νέους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και διατηρεί μια μεγάλη βιβλιοθήκη αναφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το γραφείο τους στη διεύθυνση 49 NW 5th Street ή τηλεφωνήστε στο (305) 536-5521, ext. 148.
  1. Λάβετε τις απαραίτητες άδειες . Τουλάχιστον, θα χρειαστεί να λάβετε τοπική απόδειξη φορολογίας επιχειρήσεων από το νομό Μαϊάμι-Ντεντέ. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα και να πληρώσετε έναν φόρο βάσει της επιχείρησης τύπου και μεγέθους που δημιουργείτε. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το γραφείο συλλογής φόρων στο (305) 270-4949 ή επισκεφτείτε ένα από τα γραφεία τους στο κέντρο της πόλης ή στο South Dade. Μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν πληρεξούσιο για να καθορίσετε αν απαιτούνται άλλες άδειες πολιτείας, πόλης ή νομού για τη γραμμή της επιχείρησής σας.
  1. Χρησιμοποιήστε τοπικούς πόρους . Το Μαϊάμι θέλει την επιτυχία της επιχείρησής σας! Μετά από όλα, οι επιτυχημένες επιχειρήσεις δημιουργούν θέσεις εργασίας και φέρνουν νέα έσοδα στην κοινότητα. Υπάρχουν αρκετές τοπικές επιχειρηματικές ομάδες (όπως το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μεγάλου Μαϊάμι και το Συμβούλιο Beacon) που υπάρχουν με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ευκαιριών δικτύωσης για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Υπάρχει πληθώρα ευκαιριών για νέους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο Miami-Dade, αν θέλετε να ανοίξετε ένα μικρό εστιατόριο ή να ξεκινήσετε το επόμενο φαινόμενο υψηλής τεχνολογίας. Φροντίστε να επωφεληθείτε από όλα τα προγράμματα του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα που έχουν δημιουργηθεί για να σας βοηθήσουν να κατεβείτε στο δεξί πόδι. Το καλύτερο της τύχης στις προσπάθειές σας!