Το Rascal House του Wolfie Cohen

Απαίτηση αυθεντικού εβραϊκού διαλείμματος τύπου Νέας Υόρκης; Αυτό το ινστιτούτο του Miami Beach εξυπηρετεί τα παλιά αγαπημένα: bagels και lox, corned βοδινό κρέας και λάχανο και μανιτάρια high-pastemi σάντουιτς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Rascal House έκλεισε μόνιμα τον Μάρτιο του 2008. Η αναθεώρηση αυτή παραμένει online για να διατηρηθεί η μνήμη αυτού του ιδρύματος του Miami Beach.

Οδηγός αναθεώρησης

Ο Frank Sinatra και οι φίλοι του συνήθιζαν να δειπνήσουν εδώ μετά την εμφάνισή τους στο Miami Beach - και το kitschy, hip vibe εξακολουθεί να διαπερνά το Rascal House του Wolfie Cohen σήμερα.

Αυτό το αυθεντικό delicatessen είναι μια επιστροφή στο παλιό Μαϊάμι, αλλά το φαγητό είναι ακόμα απίστευτο. Αφού γλιστρήσετε στα περίπτερα με δερμάτινη επένδυση, θα παρατηρήσετε στο τραπέζι γλάστρες με τουρσιά και λαδωμένο λάχανο. Αφεθείτε ελεύθερα.

Το εστιατόριο-deli βρίσκεται στην 17190 Collins Ave., Sunny Isles Beach. Είναι πολύ - πολύ μακριά - από τον τουριστικό κόμβο της South Beach . Ωστόσο, αξίζει τον κόπο. Αν βρίσκεστε στην South Beach, πάρτε τη λεωφόρο Collins βόρεια. θα χρειαστεί περίπου μισή ώρα με κίνηση. Εάν βρίσκεστε στην πόλη, πάρτε είτε Biscayne Boulevard I-95 έως 163d Street, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε ανατολικά προς την παραλία. Στρίψτε αριστερά στο Collins και το εστιατόριο θα είναι οκτώ μπλοκ στα αριστερά σας. Το εστιατόριο δεν παίρνει επιφυλάξεις. αν είστε τυχεροί, δεν θα υπάρχει μια γραμμή που θα βγει από την μπροστινή πόρτα.

Εάν έχετε χώρο μετά από να φάτε το γιγάντιο pastrami και το τυρί (ή για τους παραδοσιακούς, ρίξτε μια φέτα γλώσσα στο σάντουιτς), δοκιμάστε το cheesecake? Είναι φτιαγμένο φρέσκο, σε κάθε σπίτι.

Τα επιδόρπια από μόνο του αξίζουν μια επίσκεψη - φανταστείτε μόνο στοίβες από μπουντόνι-γεμάτους blintzes, κέικ μήλου crumb και βασικές ασβέστικες πίτες και είστε στον ουρανό Rascal House. Πάρτε σπίτι μια παρτίδα rugelah και μια μισή ντουζίνα κεράσι dishes και να απολαύσετε την εμπειρία Rascal στο σπίτι.