Μέσα στην Ατλάντα: Καλλιτέχνης Britt Bass Turner

Η τοπική καλλιτέχνις Britt Bass Turner μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα - κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροή ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον τοπικό αφηρημένο καλλιτέχνη Britt Bass Turner. Ο Turner υπήρξε βασικό μέλος της τέχνης της Ατλάντα από το 2011 μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο της Γεωργίας. Ο καλλιτέχνης πλήρους απασχόλησης εργάζεται τώρα από το στούντιο και το κατάστημα των 1000 τετραγωνικών ποδιών στο Downtown Roswell, όπου παράγει αφηρημένα έργα ζωγραφικής, τσάντες και άλλα εμπορεύματα με τα έργα τέχνης.

"Είμαι πολύ περήφανος για την οικοδόμηση και τη διατήρηση μιας επιχείρησης επικεντρωμένης στη διάδοση της χαράς και της διασκέδασης με τη μορφή έργων τέχνης", λέει ο Bass Turner. Ο ντόπιος της Ατλάντα παρουσιάστηκε στο περιοδικό Atlanta Magazine, Jezebel, Southern Living, Better Homes and Gardens και μια σειρά άλλων εθνικών εκδόσεων και μπορείτε να βρείτε την πολύχρωμη αφηρημένη εργασία της που κρέμεται σε τοίχους σε όλη τη χώρα. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια τη Turner.

Ζω στην ... "Downtown Roswell και μου αρέσει τόσο πολύ! Τα τελευταία χρόνια, έζησα επίσης στο Decatur και το Cabbagetown. Υπάρχει κάτι που αγαπάμε σε κάθε μία από τις διαφορετικές γειτονιές της Ατλάντα, αλλά επιλέξαμε το τελευταίο σπίτι μας στο Roswell λόγω του βραδύτερου ρυθμού της ζωής, αλλά και της εγγύτητάς της με την πόλη.

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "πόσο μεγάλη είναι η κοινότητα στην Ατλάντα. Οι άνθρωποι είναι τόσο υπέροχοι, δεν θα θέλετε να φύγετε! "

Μπορείτε να με βρείτε ... "Στο Westside! Το Westside κατέχει μερικά από τα αγαπημένα μου καταστήματα, γκαλερί, στούντιο, καφετέριες και εστιατόρια σε όλη την πόλη.

Είναι το κατάστημα ενιαίας εξυπηρέτησης για μια ολόκληρη μέρα που δείχνει φίλους γύρω σας. "

Είναι Δείπνο Χρόνος, κατευθύνω ... "Καθαρή Τακέρια. Οι μαργαρίτες τους παίζουν κάποια γροθιά και είμαι μερικός επειδή εργάστηκα στην αρχική θέση όταν ήμουν στο γυμνάσιο. Στο Decatur, Leon's για τα υπέροχα cocktails και τα yummy τοπικά προερχόμενα.

Στο Westside, το αγαπημένο μου δείπνο είναι το JCT Kitchen, κάθονται έξω και παραγγέλλω στρείδια και σαμπάνια - το αγαπημένο μου combo. Το West Egg Cafe είναι το καλύτερο σάντουιτς πρωινό στην πόλη και το Sugar Shack στο Roswell είναι το καλύτερο σάντουιτς για πρωινό έξω από την πόλη. "

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Ένας καυτός toddy. Η νίκη κάνει έναν δολοφόνο με ένα ρούμι με κανέλα. Ενώ στο Decatur, θα έβλεπα το Kimball House για φανταχτερά κοκτέιλ. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα μέσα ... "Το W Buckhead. Η διακόσμηση είναι πραγματικά δροσερή και πάντα φιλοξενούν διασκεδαστικές εκδηλώσεις. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Το θέατρο του χωριού, ένα θέατρο στο κέντρο της πόλης. Είναι ξεκαρδιστική και ανήκει σε κάποιους φίλους μας. "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω ... "Inman Park και Ponce City Market. Παίρνω επίσης επισκέπτες στο Ανώτατο Μουσείο Τέχνης, Anne Irwin και τις άλλες γκαλερί από τον Κύκλο του Μαϊάμι, πιθανώς τους Βοτανικούς Κήπους της Ατλάντα ή μια παράσταση στο Θέατρο Fox ".

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Στο στούντιο γιόγκα μου στο Roswell, Roswell Yoga Life. Όσο για την πόλη, το Atlanta BeltLine και το Piedmont Park είναι τα αγαπημένα μου παπούτσια για να βγούμε έξω. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου στο ... "Μπίλι Ρεϊντ, ο έμπορος, η Ann Mashburn, ο W.Port και η αναμονή της Martha.

Επίσης, ο Henry και ο Ιούνιος στο VaHi, το Boutique Young Blood στο Poncey Highlands και οι Scott Antique Markets στο Decatur. "