Προφίλ του Windcrest, Τέξας

Σε απόσταση αναπνοής από το Σαν Αντόνιο, αυτή η πόλη έχει όλα τα αξιοθέατα

Ονομάστηκε το "City of Lights" λόγω των εκθαμβωτικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων κάθε χρόνο, το Windcrest είναι μια ενσωματωμένη πόλη που είναι μόλις 11 μίλια βορειοανατολικά του San Antonio και σχεδόν κάθε κομμάτι είναι συναρπαστική. Αφού θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει στο Τέξας, ο Windcrest είδε τη γειτονική γειτονιά να καταρρέει στη δεκαετία του 1990. Ωστόσο, οι προσπάθειες αναζωογόνησης συμβάλλουν στην ευθυγράμμιση αυτής της περιοχής, ενώ η Windcrest, χάρη στα τοπικά αξιοθέατα, όπως οι ετήσιες πολιτικές φωτιστικών διακοπών και οι πολιτικές γενικής καλής γειτονίας, εξακολουθούν να διατηρούν τη λάμψη της.

Πραγματικά γεγονότα και αριθμοί

Αν μια εικόνα αξίζει χιλιάδες φωτογραφίες, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για μια πόλη μπορεί να είναι μέσω των στατιστικών της. Σημειώστε τα εξής:

Windcrest Στέγαση

Το μέσο κόστος στέγασης στο Windcrest έχει αυξηθεί στα ύψη κατά τη διάρκεια μιας δεκαπενταετούς περιόδου από $ 120.400 σε $ 182.731.Το μέσο εισόδημα αυξήθηκε επίσης περισσότερο από $ 15.000 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι δυνατότητες ενοικίασης περιλαμβάνουν σπίτια, καταλύματα και εξοχικές κατοικίες, με το μεσαίο ενοίκιο να κυμαίνεται γύρω στα $ 1.224.

Σχολές Windcrest

Το Windcrest είναι μέρος της Βορειοανατολικής Ανεξάρτητης Σχολικής Περιφέρειας. Σερβίρεται από το Windcrest Elementary στην πόλη και το Ed White Middle School και το Theodore Roosevelt High, και στο Σαν Αντόνιο. Ο Roosevelt φιλοξενεί επίσης τη σχολή μαγνητών της Ακαδημίας Σχεδιασμού και Τεχνολογίας (DATA), η οποία ειδικεύεται στη μηχανική, τις επικοινωνίες και τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό.

Υπάρχει μια σχολή ναύλωσης, η Σχολή Χάρτη Φάρων.

Ιστορία του Windcrest

Το Windcrest ξεκίνησε ως μια περιοχή στις παρυφές του San Antonio, μια αναπτυσσόμενη πόλη που ήταν γνωστή για πρώτη φορά ως κοινότητα ranching. Μόνο μια χούφτα άνθρωποι ζούσαν στο Windcrest, αλλά οι κάτοικοι, που αγαπούσαν το γεγονός ότι ήταν αρκετά κοντά στο Σαν Αντόνιο για να επωφεληθούν από την αναπτυσσόμενη του κατάσταση, αλλά αρκετά μακριά για να απολαύσουν μια ήσυχη, στενή κοινωνική ζωή, το θεωρούσαν το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 1959, η Windcrest απέκτησε καθεστώς πόλης. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​περιοχή γύρω από το Walzem Road. άρχισε να καταρρέει, προτρέποντας την πόλη να σχηματίσει την Windcrest Economic Development Corporation, η οποία ήταν αφιερωμένη στην αναζωογόνηση της γειτονιάς και τη βελτίωση των γύρω επιχειρήσεων. Σήμερα, οι προσπάθειες ευημερίας στην απομακρυσμένη περιοχή βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ η Windcrest διατηρεί την συνεχώς αυξανόμενη της θέση ως ένα πολύτιμο μέρος για να ζήσει.

Εστιατόρια Windcrest

Υπάρχουν περίπου 20 εστιατόρια στο Windcrest, τα περισσότερα από τα οποία είναι μεγάλες αλυσίδες όπως το Taco Cabana ή το Red Lobster. Υπάρχουν μερικές εθνικές θέσεις για ταϊλανδέζικο, κινέζικο ή μεξικάνικο φαγητό, αλλά αν ψάχνετε για μια πιο αξέχαστη γευστική εμπειρία, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε τους κοντινούς λόφους Castle.

Τι να δείτε και να κάνετε στο Windcrest

Υπάρχουν δεκάδες επιχειρήσεις στο Windcrest και μπορείτε να βρείτε τα περισσότερα από αυτά που αναφέρονται στην εξαιρετική επίσημη ιστοσελίδα της πόλης. Φυσικά, το μεγαλύτερο αξιοθέατο του έτους είναι το φως των διακοπών της πόλης στα μέσα Δεκεμβρίου, το οποίο αποτελεί τοπική παράδοση για πάνω από 50 χρόνια και διαρκεί μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ολόκληρα τα σπίτια συμμετέχουν στο αγωνιστικό γεγονός, διακοσμώντας τα σπίτια τους σε κάθε είδους εποχιακά ξεμπλοκάρισμα και εκθαμβωτικά πλήθη από μακριά και κοντά για να δουν ποιος μπορεί να βρει, κυριολεκτικά, το καλύτερο και το πιο λαμπρό.