Βενετία τον Αύγουστο

Τι είναι στη Βενετία τον Αύγουστο

Η Βενετία τείνει να έχει υψηλότερη αναλογία τουριστών προς τοπικό κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Αλλά ορισμένοι από αυτούς τους τουρίστες μπορεί να είναι διεθνείς προσωπικότητες που έρχονται στη Βενετία για να παρακολουθήσουν το παγκοσμίως γνωστό φεστιβάλ ταινιών της Βενετίας, το οποίο συνήθως γίνεται στα τέλη του μήνα.

Όλος ο μήνας κατά τη διάρκεια περιττών αριθμών - La Biennale. Η μακρόχρονη παράσταση σύγχρονης τέχνης που είναι η Μπιενάλε της Βενετίας ξεκινάει τον Ιούνιο κάθε άλλο έτος κατά τη διάρκεια περιττών αριθμών και διαρκεί μέχρι τον Νοέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μπιενάλε της Βενετίας .

15 Αυγούστου - Ferragosto. Η παραδοσιακή αρχή των καλοκαιρινών διακοπών για τους περισσότερους Ιταλούς, το Ferragosto, που εμπίπτει στις θρησκευτικές διακοπές της Κοίμησης της Θεοτόκου, είναι η εποχή που οι τοπικοί Βενετοί κατευθύνονται προς την παραλία, τις λίμνες ή τα βουνά για να ξεφύγουν από τη θερμότητα και τα κουνούπια που φέρνει το ύψος του καλοκαιριού. Διαβάστε περισσότερα για τις διακοπές Ferragosto .

Τέλος Αυγούστου έως Σεπτέμβριο - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι ένα ετήσιο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου, το οποίο βλέπει μια σειρά από αστέρια και αστέρια χάρη στις γόνδολες και τα κόκκινα χαλιά της Canal City. Το βραβείο που δόθηκε για τη νικήτρια ταινία είναι το Leon d'Oro - το χρυσό λιοντάρι - και οι παλιότεροι παραλήπτες συμπεριέλαβαν τον Akira Kurosawa, τον Gillo Pontecorvo, τον Robert Altman, τον Ang Lee και την Sofia Coppola. Το ίδιο το φεστιβάλ γίνεται στο Lido της Βενετίας. Φεστιβάλ Βενετίας

Εξωτερικές ταινίες και συναυλίες - Θα βρείτε υπαίθριες ταινίες και συναυλίες σε διάφορα τετράγωνα γύρω από τη Βενετία, όπως το Campo San Polo, αναζητήστε αφίσες στους τοίχους που λένε για υπαίθριες εκδηλώσεις.

Παραλίες - Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την παραλία, το πιο κοντινό μέρος είναι το Βενετικό Λίντο, εύκολα προσβάσιμο από το βαπορέτο από την πλατεία του Αγίου Μάρκου. Ενώ οι παραλίες θα είναι γεμάτες, θα είναι πιθανώς μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση από τη ζέστη.

Συνέχεια ανάγνωσης: Σεπτέμβριος στη Βενετία