Επισκεφτείτε το Επιστημονικό Κέντρο του St. Louis

Αυτό το ελεύθερο επιστημονικό κέντρο είναι ένα από τα πιο επισκέφθηκε στη χώρα

Δεν υπάρχει έλλειψη πράγματα να κάνουμε στο St Louis. Πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης είναι δωρεάν, συμπεριλαμβανομένου του Science Center του St. Louis. Είναι ένα από τα δύο επιστημονικά κέντρα της χώρας που προσφέρει δωρεάν είσοδο σε όλους τους επισκέπτες.

Το επιστημονικό κέντρο επικεντρώνεται στην πρακτική μάθηση με εκθέματα, πειράματα και μαθήματα που παρουσιάζουν πολλά διαφορετικά είδη επιστήμης. Βρίσκεται στο 5050 Oakland Avenue στο δασικό πάρκο.

Από το I-64 / Highway 40, πάρτε είτε την έξοδο Hampton ή Kings Highway. Η κύρια είσοδος είναι στη λεωφόρο Oakland περίπου τέσσερα τετράγωνα ανατολικά του Hampton, ή μισό μπλοκ δυτικά της αυτοκινητόδρομου Kings.

Είναι ανοιχτό από Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει πριν πάτε, μερικές φορές οι ώρες ποικίλλουν λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων περιστάσεων.

Ιστορία του Επιστημονικού Κέντρου του St. Louis

Μια ομάδα φιλανθρωπών του Σαιντ Λούις ίδρυσε την Ακαδημία Επιστημών του Σαιντ Λούις το 1856, που περιλάμβανε ένα μουσείο για να παρουσιάσει τις προσωπικές συλλογές των αντικειμένων. Μέχρι το 1959, έγινε το Μουσείο Επιστημών και Φυσικής Ιστορίας.

Γκαλερί και Εκθέματα στο Επιστημονικό Κέντρο του Σαιντ Λούις

Το Επιστημονικό Κέντρο του Σαιντ Λούις έχει περισσότερα από 700 εκθέματα που εκτείνονται σε διάφορα κτίρια. Στο κάτω επίπεδο του κεντρικού κτιρίου θα βρείτε μοντέλα T-Rex και triceratops, ένα απολιθωμένο εργαστήριο και εκθέματα για την οικολογία και το περιβάλλον.

Υπάρχει επίσης το CenterStage, όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν διαδηλώσεις και πειράματα για την επιστήμη.

Το μεσαίο επίπεδο του κεντρικού κτηρίου διαθέτει τα κύρια παράθυρα εισιτηρίων, το Explore Store, το Cafe Kaldi και την είσοδο σε ειδικά εκθέματα. Το ανώτερο επίπεδο του κεντρικού κτηρίου διαθέτει τα Discovery Room , τα εκθέματα του MakerSpace, την είσοδο του θεάτρου OMNIMAX και τη γέφυρα στο πλανητάριο.

Πλανητάριο McDonnell

Ονομάστηκε για τον ευεργέτη James Smith McDonnell (της εταιρείας αεροδιαστημικής McDonnell Douglas), το πλανητάριο άνοιξε για το κοινό το 1963. Βρίσκεται ακριβώς βόρεια του κεντρικού κτιρίου επιστημόνων σε όλη την εθνική οδό 40.

Πάρτε την υπερυψωμένη, καλυμμένη γέφυρα από το ανώτερο επίπεδο του κεντρικού κτιρίου στο πλανητάριο. Στο δρόμο, μπορείτε να μάθετε για την κατασκευή γέφυρας, να χρησιμοποιήσετε όπλα με ραντάρ για να παρακολουθείτε ταχύτητες στην εθνική οδό και να εξασκήσετε τις ικανότητές σας ως πιλότος αεροπλάνου.

Στη συνέχεια, κάντε το δρόμο σας στο Πλανητάριο για μια περιπέτεια στο διάστημα. Υπάρχει το StarBay με εκθέματα σχετικά με την αποστολή στον Άρη και πώς είναι να ζήσεις και να δουλέψεις στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ή, μάθετε για τα αστέρια και δείτε τον νυχτερινό ουρανό όπως ποτέ στο The Planetarium Show.

Boeing Hall

Αυτό το διάστημα 13.000 τετραγωνικών ποδιών αντικατέστησε το Exploradome το 2011 και φιλοξενεί τα ταξιδιωτικά εκθέματα του επιστημονικού κέντρου. Η εκθεσιακή έκθεση Grow, μια μόνιμη εσωτερική υπαίθρια έκθεση γεωργίας, άνοιξε το 2016.

Τιμές στο Κέντρο Επιστημών του Σαιντ Λούις

Ενώ η είσοδος και τα περισσότερα εκθέματα στο Κέντρο Επιστημών είναι δωρεάν, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να πληρώσετε. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στο πλανητάριο, αλλά υπάρχει ένα τέλος για στάθμευση στο κεντρικό κτίριο.

Υπάρχει επίσης χρέωση για εισιτήρια στο θέατρο OMNIMAX, στην αίθουσα για παιδιά Discovery Room και για ειδικά εκθέματα.