Το Δέκα Bells Pub Λονδίνο

Η παμπ Ten Bells στο Ανατολικό Λονδίνο βρίσκεται στη γωνία της εμπορικής οδού και της οδού Fournier στο Spitalfields. Είναι ίσως η πιο γνωστή παμπ στην ιστορία του Jack the Ripper, καθώς εκεί έβλεπαν δύο από τα θύματά του: η Annie Chapman και η Mary Kelly.

Πολλοί εξακολουθούν να επισκέπτονται λόγω αυτού του παθολογικού παρελθόντος, αλλά, ευτυχώς, οι δέκα καμπάνες εξακολουθούν σήμερα να είναι αξιοπρεπείς.

Το όνομα

Τα δέκα κουδούνια είχαν άλλα ονόματα και βρίσκονταν σε άλλες κοντινές τοποθεσίες, από τα μέσα του 18ου αιώνα, αλλά ήταν εδώ από τις εποχές του Βικτωριανού, αφού ο δρόμος διευρύνθηκε και η γη δόθηκε στην τοπική ζυθοποιία Truman ως αποζημίωση.

Το όνομα της παμπ είναι από το φεγγάρι των καμπάνων της εκκλησίας απέναντι από την επιβλητική Εκκλησία του Χριστού, που σχεδίασε ο Νίκολας Χάκσμουμορ, ο οποίος είχε σπουδάσει και δούλεψε υπό τον Sir Christopher Wren.

Βικτοριανό Διακόσμηση

Το 1973 η Αγγλική Κληρονομιά αποφάσισε ότι το κτίριο θα πρέπει να διατηρηθεί και τώρα είναι ένα διατηρητέο ​​κτίριο κατηγορίας ΙΙ. Πολλή βικτοριανή γοητεία του κτιρίου έχει διατηρηθεί.

Το βικτωριανό πλακάκι, από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο, θαυμάζεται ιδιαίτερα. Υπάρχει ένα μπλε και λευκό floral μοτίβο σε δύο τοίχους και ένα ζωγραφισμένο τοιχογραφία που ονομάζεται Spitalfields σε ye Olden Time που διαθέτει ένα ζευγάρι αριστοκράτες που επισκέπτονται ένα κατάστημα Weaver για να αγοράσει μετάξι, όπως ύφανση με μια λαϊκή βιομηχανία σε αυτόν τον τομέα. Η τοιχογραφία προστέθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα από την εταιρεία WB Simpson και Sons.

Το 2010 προστέθηκε μια δεύτερη τοιχογραφία που ονομάζεται Spitalfields in Modern Times, ζωγραφισμένη από τον καλλιτέχνη Ian Harper. Αυτή η νέα τοιχογραφία διαθέτει τον Spitalfields του 21ου αιώνα και τις σκηνές και τους χαρακτήρες του, όπως οι καλλιτέχνες Gilbert και George.

Το μπαρ του ισογείου μεταφέρθηκε επίσης στο μέσο του δωματίου για να μειώσει τον χρόνο αναμονής πριν από την εξυπηρέτησή του.

Τα δέκα κουδούνια σήμερα

Εκτός από τους τουρίστες που ενδιαφέρονται για τη σύνδεση Ripper, η παμπ είναι δημοφιλής στους Λονδρέζους. Προσελκύει ένα μικτό πλήθος, από τους κατάλληλους εργάτες της πόλης μέχρι τους hipsters που θέλουν να δουν στο Shoreditch και σε όλους τους άλλους.

Το ισόγειο μπορεί να γεμίσει και οι πότες συνήθως χύνουν πάνω στα πεζοδρόμια. Οδηγήστε επάνω και υπάρχουν πιο άνετα καθίσματα με καλές γωνίες για τους ανθρώπους που βλέπουν στους δρόμους κάτω.

Πέρα από την αναφερθείσα εργασία κεραμιδιών και την κακή ιστορία βρίσκεται μια συμπαγής και καλά σεβαστή παμπ με μια καλή ποικιλία ποιοτικών μπύρες και μπίρες, καθώς και κρασιά και κοκτέιλ.

Διεύθυνση

84 εμπορική οδός
Λονδίνο E1 6LY

Στη γωνία της οδού Fournier και της εμπορικής οδού, απέναντι από την αγορά του Old Spitalfields .

Πλησιέστεροι Σταθμοί Μετρό: Λίβερπουλ Street / Aldgate East

Τηλέφωνο: 020 7366 1721

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.tenbells.com

Στην περιοχή: