Τα καλύτερα φτηνά σημεία αγορών του Λονδίνου για τις γυναίκες

Πού να πάρετε ευκαιρίες σε μια από τις πιο ακριβές πόλεις στον κόσμο

Το Λονδίνο δεν έχει την καλύτερη φήμη όταν πρόκειται για προσιτές τιμές, αλλά υπάρχουν πολλά καταστήματα προϋπολογισμού για να επισκεφθείτε αν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Αφού μεγάλωσα στην πόλη, είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί μου τα αγαπημένα μου ψώνια.

Τα κλασικά πολυκαταστήματα

Αν θέλετε μια πραγματική εμπειρία του Λονδίνου, κατευθυνθείτε στα παρακάτω καταστήματα για να πάρει μερικές ευκαιρίες ενώ συγχέεται με τους ντόπιους.

Harrods: Το Harrods είναι το πιο διάσημο πολυκατάστημα πολυτελείας του Λονδίνου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αφήσει να το επισκεφθείτε.

Αντ 'αυτού, κατευθυνθείτε κατευθείαν στο τμήμα αναμνηστικών, όπου μπορείτε να τραβήξετε ένα φθηνό στοιχείο με το εμπορικό σήμα Harrods ως αναμνηστικό από το ταξίδι σας. Αξίζει επίσης να δείτε τα τμήματα πώλησης γύρω από το κατάστημα για να δείτε τι προσφέρεται.

Οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Selfridges: Η Selfridges είναι πιο προσιτή από ό, τι η harrods, αλλά εξακολουθεί να είναι μια επιλογή high-end με την ευκαιρία για την εξεύρεση προϊόντων με καλή αξία. Αυτό το πολυκατάστημα προσφέρει οτιδήποτε από μόδα έως ηλεκτρονικά. κοσμήματα σε βιβλία. Είναι επίσης αξίζει να επισκεφθείτε, καθώς έχει το μεγαλύτερο τμήμα denim στον κόσμο, με πάνω από 11.000 ζευγάρια τζιν που προσφέρονται σε ένα τεράστιο τμήμα του καταστήματος.

Οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι κλασσικές αλυσίδες

Επιλέξτε μια πρωτεύουσα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι γεμάτη από τα ίδια καταστήματα: H & M, Mango, Zara και Topshop. Θα μπορείτε να τα βρείτε σε περισσότερους από τους σημαντικότερους εμπορικούς δρόμους της πόλης, όπως η Oxford Street, και είναι συνήθως συγκεντρωμένοι κοντά.

Μεγάλη, αν έχετε μια spare μισή ώρα και θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε κάτι νέο!

Όταν πρόκειται για προσιτή μόδα στην πόλη, αυτές είναι μια μεγάλη επιλογή αν θέλετε απλώς να περάσετε μερικά κιλά σε μια νέα κορυφή. Σκεφτείτε Zara για τα ωραιότερα ρούχα και H & M για τα πιο φθηνά.

Όταν πρόκειται για τις βρετανικές αλυσίδες, αξίζει τον έλεγχο του Primark.

Θα βρείτε απίστευτα φθηνά ρούχα εκεί, αν και δεν περιμένετε να διαρκέσουν πολύ.

Μην ξεχάσετε την οδό Carnaby

Ένα δροσερό, μόνο πεζό σημείο κοντά στην οδό Oxford Street είναι η οδό Carnaby. Εδώ, τα καταστήματα και οι καφετέριες στρέφουν τις μεγάλες πεζογέφυρες και μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε από το Diesel τζιν μέχρι το παλιό hippiewear. Ένα γλυκό μικρό σημείο καφέ σε αυτόν τον δρόμο ονομάζεται Ιερό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκουραστούν τα ψώνια σας κουρασμένα πόδια ενώ έχει ένα καραμέλα-γεύση φλιτζάνι του ταϊλανδικού καφέ με συμπυκνωμένο γάλα.

Ελέγξτε έξω τις οδικές αγορές αν έχετε αλιευθεί μια ηλιόλουστη μέρα

Οι οδικές αγορές του Λονδίνου είναι μερικές από τις καλύτερες, οπότε αν βρείτε τον εαυτό σας λαχτάρα κάποια θεραπεία λιανικής πώλησης και δεν ρίχνει με βροχή, ελέγξτε μερικές από αυτές τις επιλογές:

Portobello Market: Αυτή είναι μια από τις πιο διάσημες αγορές του Λονδίνου, και φαίνεται ακόμα και στην κορυφή αυτού του άρθρου. Κατευθύνετε εδώ για αγορές ρούχων και παλαιών αντικειμένων, καθώς και κάποια φθηνά τρόφιμα για το δρόμο. Εάν είστε σε αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είναι.

Covert Garden Market: Μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του Λονδίνου διαθέτει επίσης μια αγορά διασκέδασης για να περιπλανηθείτε. Η αγορά του Covent Garden είναι όπου θα βρείτε κοσμήματα, έργα τέχνης, αναμνηστικά, φαγητό και πολλά άλλα!

Borough Market: Αν ψάχνετε για μια συμφωνία όταν πρόκειται για τροφή δρόμου, κατευθυνθείτε προς Borough Market.

Υπάρχουν εκατοντάδες στάβλοι για φαγητό εδώ, αν ψάχνετε για μουστάρδα με φραγκοστάφυλο και μέντα, τυρί που εγχέεται με κρασί ή ένα μπολ με κοτόπουλο για το μεσημεριανό γεύμα.

Ψάχνετε για κάπου παρόμοια χωρίς τα πλήθη; Δοκιμάστε το Brixton Village για νόστιμα φαγητά από όλο τον κόσμο.

Petticoat Lane Market: Μπορείτε να βρείτε ρούχα και πλήθη αφθονούν στην αγορά Petticoat Lane - παζάρια για τα δερμάτινα σακάκια αυτή η αγορά του δρόμου είναι γνωστή για.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.