Πού να πάρετε μια ποιότητα Suit που γίνεται στη Σαγκάη

WW Chan - Custom Tailor για κοστούμια ανδρών στη Σαγκάη

Πολλοί άνδρες έρχονται στη Σαγκάη για επαγγελματικά ταξίδια και ενώ η ανάγκη για κοστούμια, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν, ίσως να θέλετε να ελέγξετε έναν ράφι κατά την επίσκεψή σας στην Κίνα.

Πού να πάτε για κοστούμι

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα και δεν ενδιαφέρεστε πάρα πολύ για την ποιότητα των υφασμάτων και την προσαρμογή, τότε ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε πρώτα μία από τις αγορές υφασμάτων της Σαγκάης. Και οι δύο αγορές Dongmen και South Bund έχουν πολλά μικρά καταστήματα που πωλούν κοστούμι.

Μπορούν να σας κτυπήσουν ένα κοστούμι μέσα σε μια εβδομάδα για μερικές εκατοντάδες δολάρια.

Πού να πάτε για ένα ποιοτικό κοστούμι

Το WW Chan είναι μια εξατομικευμένη στολή στο Χονγκ Κονγκ με μερικά καταστήματα στο κέντρο της Σαγκάης. Γνωστή τοπικά ως ένας από τους καλύτερους ράφτες στη Σαγκάη, πολλοί άντρες τόσο ξένες όσο και τοπικές παίρνουν τα κοστούμια τους στο WW Chan. Τα περισσότερα από τα υφάσματα τους εισάγονται, αλλά η εργασία είναι το κλειδί για να πάρει ένα μεγάλο κοστούμι και αυτό είναι όπου ο Τσαν υπερέχει. Η τιμή που θα πληρώσετε για ένα εξειδικευμένο κοστούμι ιταλικού υφάσματος θα τρέξει γύρω από την ίδια τιμή που μπορεί να πληρώσετε για ένα κοστούμι off-the-rack στις ΗΠΑ. Ωστόσο, θα είναι ένα κλάσμα του τι θα πληρώσετε για ένα έθιμο κοστούμι του εισαγόμενου υφάσματος στο σπίτι.

Ακόμα κι αν δεν χρειάζεστε ένα κοστούμι, μπορείτε να έχετε πουκάμισα (τόσο casual και φόρεμα), παντελόνια και khakis, και casual μπουφάν επιχειρήσεων. Οι ράφτες στο Chan λαμβάνουν τις μετρήσεις σας και τις κρατούν αρχειοθετημένες. Έτσι, όταν αγαπάτε τα πουκάμισα σας και θέλετε περισσότερα, απλά τηλεφωνήστε τους από τις Η.Π.Α. ή την Ευρώπη και συνεργαστείτε μαζί τους για να φτιάξετε και να τα αποστείλετε νέα.

Παρόλο που δεν είναι η λιγότερο δαπανηρή επιλογή για προσαρμοσμένη προσαρμογή στη Σαγκάη, το WW Chan είναι ένα από τα καλύτερα. Αναμείνετε να πάτε για τουλάχιστον δύο εξαρτήματα για κοστούμια. Εάν είστε σύντομα στην ώρα τους, μπορούν να επιταχύνουν τις παραγγελίες. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να πάτε μέσα στις εργάσιμες ημέρες και να αφιερώσετε το χρόνο σας. Τα Σαββατοκύριακα μπορεί να είναι αρκετά απασχολημένος με μακρά αναμονή.

WW Chan & Sons Tailor LTD Τοποθεσίες

Στο Portman Ritz-Carlton Arcade

Maoming Road Shop