Ταξιδιωτική λίστα Φλόριντα

Αν σχεδιάζετε διακοπές στη Φλόριντα , μπορεί να αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε εκτός από το μαγιό σας. Είτε ταξιδεύετε στις εθνικές οδούς, παίρνετε τον αέρα είτε ταξιδεύετε με τις σιδηροτροχιές - με παιδιά ή χωρίς - έχοντας μια λίστα ελέγχου είναι χρήσιμη.

Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές σε ό, τι πρέπει να συσκευάσετε, ανάλογα με τον προορισμό σας και τις δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει κάποτε εκεί. Φυσικά, υπάρχουν οι γυμνές ανάγκες που περιλαμβάνουν τα προσωπικά είδη, τα ζεστά ή κρύα ρούχα, τα αναψυκτικά, τον εξοπλισμό ειδικής δραστηριότητας, το "must-haves" της Φλόριντα και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις εύχρηστες εκτυπώσιμες λίστες συσκευασίας ως οδηγό όταν σχεδιάζετε τι πρέπει να κάνετε στο επόμενο ταξίδι σας στη Φλόριντα:

Η Φλόριντα πρέπει να έχει

Ενώ οι επιλογές ένδυσης μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή του χρόνου, υπάρχουν πολλά στοιχεία που θεωρούνται "must-haves" όταν πρόκειται για προετοιμασία για διακοπές στο κράτος Sunshine. Μετά από όλα, είναι όλα σχετικά με το πώς να νικήσει τη θερμότητα της Φλώριδας . Ένα ηλιακό έγκαυμα μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές και μπορεί να συμβεί ακόμα και σε μια συννεφιασμένη μέρα.

Εξίσου σημαντική είναι η απομάκρυνση αυτών των ενοχλητικών κουνουπιών, οπότε το απωθητικό των βλαβών θα πρέπει επίσης να βρίσκεται στη λίστα που πρέπει να έχετε. Τα κουνούπια όχι μόνο σας κάνουν φαγούρα και άβολα, αλλά και ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του ιού Zika.

Αεροπορικό ταξίδι

Οι κανονισμοί αεροπορικών ταξιδιών της Διοίκησης Ασφάλειας των Μεταφορών (TSA) και οι αυξήσεις των τελών των αεροπορικών εταιρειών έχουν κάνει συσκευασία για ταξίδια. Φυσικά, το φως συσκευασίας είναι πάντα καλύτερο, αλλά έχει γίνει αναγκαιότητα όταν ταξιδεύετε αεροπορικώς.

Όταν πρόκειται για το carry-on σας, θέλετε να έχετε όλα τα μικρά αναγκαιότητα στο χέρι, όταν επιβιβάζεστε σε ένα αεροπλάνο, που δεν είναι αποθηκευμένο μακριά στη βάση.

Να γνωρίζετε ότι οι κανονισμοί της TSA περιορίζουν αυτό που μπορείτε να συνεχίσετε αν και, όπως σημειώνεται παρακάτω:

Υγρά:
Σας επιτρέπεται μία επανασφραγιζόμενη σακούλα Ziploc ® για υγρά. Αυτό περιλαμβάνει αερολύματα, πηκτώματα, κρέμες και πάστες. Επιτρέπονται μόνο τα εμπορευματοκιβώτια μεγέθους διαδρομής όχι μεγαλύτερα από 3,4 ουγκιές. Τα στοιχεία που είναι μεγαλύτερα πρέπει να συσκευάζονται στις ελεγμένες αποσκευές σας.

Φάρμακα:
Τα φάρμακα πρέπει να είναι σαφώς επισημασμένα. Τα υγρά, τα πηκτώματα και τα φάρμακα αεροζόλ δεν χρειάζεται να χωρούν σε μία σακούλα μεγέθους τετράγωνου επιβάτη και απαλλάσσονται από τον κανόνα των 3 oz.
Απαγορευμένα αντικείμενα:
Δεν επιτρέπονται τα άκρα αντικείμενα, όπως τα μαχαίρια και τα ψαλίδια και τα πυροβόλα όπλα, αλλά μπορούν να συσκευάζονται σε ελεγμένες αποσκευές. Τα πυροβόλα όπλα πρέπει να κλειδώνονται με ασφάλεια σε μια σκληρή θήκη και να αποκαλύπτονται κατά το check-in.

Αυτοκίνητο ταξίδι

Ίσως θα πάρετε ένα οδικό ταξίδι για να φτάσετε στον προορισμό διακοπών σας Φλόριντα. Αν ναι, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού βγείτε από το δρόμο σας. Προσοχή στις λίγες λεπτομέρειες πριν από τη συσκευασία σας μπορεί να σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει στον προορισμό σας χωρίς συμβάντα.

Για να αποφύγετε μια απροσδόκητη έκτακτη ανάγκη, επενδύστε σε προληπτική συντήρηση αυτοκινήτων. Πάρτε το αυτοκίνητό σας σέρβις και έτοιμο για ταξίδια διακοπών. Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, είναι καλή ιδέα να έχετε ένα κιτ στο όχημά σας που περιλαμβάνει:

Φυσικά, το κινητό σας τηλέφωνο και το GPS σας είναι οι καλύτεροι φίλοι σας όταν πρόκειται να κάνετε ένα οδικό ταξίδι. Οι χαρτογραφικοί χάρτες είναι σχεδόν απαρχαιωμένοι και τα τηλέφωνα με πληρωμή είναι κάτι παρελθόν.

Αν έχετε παιδιά, το να τα κρατάτε ασφαλές πρέπει να είναι το πρώτο σας μέλημα. Ο νόμος της Φλώριδας απαιτεί τη χρήση παιδικών καθισμάτων ανά πάσα στιγμή. Τα παιδιά ηλικίας τριών ετών και νεότερων πρέπει να χρησιμοποιούν ξεχωριστό κάθισμα αυτοκινήτου ή ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα. Τα παιδιά ηλικίας πέντε ετών και νεότερων πρέπει να λυγίζουν σε ένα ομοσπονδιακά εγκεκριμένο σύστημα συγκράτησης για παιδιά, σχεδιασμένο για την ηλικία, το ύψος και το βάρος τους. Τα παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών πρέπει να βρίσκονται σε ζώνη ασφαλείας.

Τα ηλεκτρονικά δισκία είναι ιδανικά για να κρατήσετε το παιδί σας κατειλημμένο κατά τη διάρκεια μιας μακράς διαδρομής με αυτοκίνητο ή ήσυχα σε ένα αεροπλάνο, αλλά τα παιδιά μπορούν επίσης να περάσουν ώρες παίζοντας αυτά τα εκτυπώσιμα ταξίδια, τα οποία καταρτίστηκαν από το ειδικευμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο του Suzanne Rowan Kelleher.