Το Amtrak Auto Train παίρνει εσάς και το αυτοκίνητό σας στη Φλόριντα

Εξοικονομήστε φθορά και δάκρυ σε εσάς και το όχημά σας

Για αυτόματα ταξίδια μεταξύ Βιρτζίνια και Φλόριντα, υπάρχει μια εναλλακτική λύση για την οδήγηση πάνω από 800 περίπου μίλια κατά μήκος του πολυάσχολου I-95. Η Amtrak προσφέρει υπηρεσία αδιάλειπτης αμαξοστοιχίας για τους ταξιδιώτες και τα οχήματά τους στο Amtrak Auto Train, τη μοναδική διαδρομή της Amtrak που μεταφέρει οχήματα. Σύμφωνα με την Amtrak, με δύο κινητήρες και πάνω από 40 επιβατικά σιδηροδρομικά οχήματα και φορείς οχημάτων, αυτό το μοναδικό τρένο είναι το μακρύτερο επιβατικό τρένο στον κόσμο.

Η πλατφόρμα επιβίβασης στο σιδηροδρομικό σταθμό Lorton, Va Amtrak Auto είναι μήκους 1,480 ποδιών, ο οποίος είναι μεγαλύτερος από το ύψος του Σικάγο Tower του Σικάγο.

Το αυτόματο τραίνο μπορεί να φιλοξενήσει αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, SUV, μικρά σκάφη, τζετ σκι και άλλα οχήματα αναψυχής. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες και διατίθενται μόνο σε όσους ταξιδεύουν με τα οχήματά τους.

Σταθμός Lorton VA

Ο βορειότερος σταθμός της αμαξοστοιχίας που βρίσκεται στο Lorton της Βιρτζίνια βρίσκεται 25 μίλια έξω από την Ουάσινγκτον. Η γειτνίαση του σταθμού με πολλές βόρειες και μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές το καθιστά μια εξαιρετική τοποθεσία για να προσελκύσει όσους βρίσκονται στο Βορρά και κατευθύνονται προς τη Φλόριντα. την πρωτεύουσα του έθνους μας και τις γύρω περιοχές.

Σταθμός Amtrak της Φλόριντα

Βρίσκεται στο Sanford, το νοτιότερο άκρο του τρένου αυτοκινήτου στη Φλόριντα καταλήγει σε αυτό το προάστιο που βρίσκεται περίπου 30 μίλια από το κέντρο του Ορλάντο.

Πολλά αξιοθέατα και δημοφ

Amtrak Auto Τρένο Κόστος

Τα καταλύματα και τα αντίστοιχα επίπεδα τιμών κυμαίνονται από τα καθίσματα πούλμαν μέχρι τις σουίτες υπνοδωματίων.

Συμπεριλαμβάνονται τα γεύματα. Όλα τα γεύματα περιλαμβάνονται στην τιμή. Όπως συμβαίνει με όλες τις διαδρομές, αναζητήστε ειδικές τιμές πώλησης. Τα εισιτήρια για το τρένο αυτοκινήτων έχουν βρεθεί στην πώληση για $ 95 για τις θέσεις των πούλμαν. Το κόστος του αυτοκινήτου σας είναι μια επιπλέον χρέωση.

Πόσο είναι να φέρουμε ένα αυτοκίνητο

Το κόστος μπορεί να κυμανθεί, όπως ακριβώς και οι ναύλοι των επιβατών, αλλά αναμένετε περίπου 200 δολάρια για το όχημά σας να ταξιδέψετε στο αυτοκίνητο της αμαξοστοιχίας.

Ώρα ταξιδιού στο Amtrak Auto Train

Το προγραμματισμένο ταξίδι με τρένο διαρκεί περίπου 17 και 30 λεπτά σε σχέση με το χρόνο οδήγησης περίπου 12 ωρών και 40 λεπτών για να καλύψει πάνω από 800 μίλια, χωρίς καθυστερήσεις ή καθυστερήσεις (απίθανη) στην πορεία.

Συμβουλές για τους επιβάτες που ταξιδεύουν στο Auto Train

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να προετοιμάσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας. Για λεπτομερείς πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Amtrak ή καλέστε τον αριθμό Amtrak που αναφέρεται παρακάτω. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ υπόκεινται σε αλλαγές και θα πρέπει να επιβεβαιωθούν με την Amtrak πριν κάνετε τα σχέδιά σας:

Amtrak κρατήσεις αυτοκινήτων τρένων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα, τις τιμές, τις διαδικασίες και τις κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Amtrak.

Επεξεργασμένο από τον Lori Mac Brown