Ταξιδιωτικός οδηγός για Gay Clubs στο Μάλμο

Αν είστε μέλος της κοινότητας LGBT και θέλετε να ταξιδέψετε πολύ, είναι καλή ιδέα να μάθετε για τα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους χώρους της πόλης που επισκέπτεστε. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Μάλμο της Σουηδίας, αυτός ο οδηγός στοχεύει να σας ενημερώσει για μερικά από τα καλύτερα γκέι μπαρ και κλαμπ στο Μάλμο. Το τοπικό ετήσιο γεγονός γκέι υπερηφάνεια είναι φοβερό επίσης.

Ως η 3η μεγαλύτερη πόλη στη Σουηδία, το Μάλμο έχει πολλά να προσφέρει όταν πρόκειται για νυχτερινή ζωή και είναι μία από τις πιο ομοφυλόφιλες πόλεις στην Ευρώπη.

Δεδομένου ότι το Malmo χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή πυκνότητα κατοικιών και είναι γνωστό ως πόλη μικρών αποστάσεων, τα περισσότερα κλαμπ και μπαρ βρίσκονται πλησίον μεταξύ τους - αυτό το κάνει πολύ εύκολο να δοκιμάσετε πολλά από αυτά την ίδια νύχτα. Παρακάτω θα βρείτε τις πέντε καλύτερες επιλογές για gay bars & clubs στο Μάλμο.

Φύγε

Η πρώτη μας επιλογή είναι το Wonk, ίσως το πιο διάσημο από τα μικτά γκέι νυχτερινά κέντρα του Μάλμο. Είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα, με 3 dance floors, 3 μπαρ και ένα lounge καραόκε. Προκειμένου να σας επιτραπεί, πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών. Κάθε Σάββατο αυτό το νυχτερινό κέντρο κατέχει το μεγαλύτερο (και μερικοί θα το έλεγε καλύτερα) γκέι κόμμα στο Μάλμο. Δεν πρέπει να χάσετε. Το Wonk βρίσκεται στο Amiralsgatan 23, στο Μάλμο.

Cabaret Moulin

Αν ψάχνετε για το καλύτερο show drag στην πόλη, πρέπει να επισκεφθείτε το Cabaret Moulin στο Tango Palace στο Μάλμο. Συνήθως, ο Cabaret Moulin διοργανώνει μια εκπομπή μία φορά το μήνα. Οι τρεις οικοδεσπότες του Cabaret Moulin, Carina de Soleil, Babushka και Elecktra, αλληλεπιδρούν συχνά με το κοινό και βεβαιώνονται ότι θα περάσετε πολύ καλά.

Cabaret Moulin είναι σίγουρα η καλύτερη θέση στο Μάλμο, αν ψάχνετε για ένα σόου, δείξτε ότι πρέπει να το δοκιμάσετε.

Bee Kök & Bar

Ένα άλλο γκέι εστιατόριο και μπαρ από το Μάλμο είναι το Bee Kök & Bar. Αρχικά, ήταν διαθέσιμο μόνο στο Γκέτεμποργκ (η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας) και εκεί είναι γνωστό ως το καλύτερο «ευθεία φιλικό» γκέι μπαρ στην πόλη.

Η Bee Kök & Bar άνοιξε πρόσφατα στο Μάλμο και είναι πολύ εύκολο να σας συστήσει. Στο κέντρο του Μάλμο, το Bee Kök & Bar προσφέρει καλό φαγητό και ποτά και ένα εξωτερικό καθιστικό, σε περίπτωση που θέλετε να θαυμάσετε τη θέα. Το καλύτερο μέρος για το Bee Kök & Bar είναι ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας μετατρέπεται σε ευθεία φιλικό γκέι μπαρ, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις απολαύσεις της νυχτερινής ζωής του Malmo χωρίς να αφήσετε το μπαρ.