Πάρκο Ωκεανίας vs Χονγκ Κονγκ Disneyland

Πρέπει να επισκεφθώ Ocean Park ή Disneyland του Χονγκ Κονγκ;

Ocean Park vs Χονγκ Κονγκ Η Disneyland είναι ο μεγάλος ανταγωνισμός θεματικών πάρκων του Χονγκ Κονγκ. Με την πρώτη ματιά, είναι μια μάχη του Ντέιβιντ και του Γολιάθ. το τοπικό φαβορί εναντίον των παγκόσμιων πρωταθλητών. Όσοι όμως αναρωτιούνται εάν πρέπει να επισκεφθούν το Ocean Park ή το Disneyland του Χονγκ Κονγκ, μπορεί να βρουν μια εκπληκτική απάντηση.

Νικητής - Ocean Park

Το Ocean Park είναι απλά ένα καλύτερο all-rounder. Ο συνδυασμός υψηλών οκτανίων, συγκινήσεις και διαρροές, με εκπληκτικά και εκπαιδευτικά, μοντέρνα θαλάσσια shows και εκθέσεις είναι ασυναγώνιστη.

Το Ocean Park διαθέτει ένα ζευγάρι υπέροχων κυλίνδρων με ρολό, ένα τρενάκι log και γρήγορη βόλτα. Υπάρχουν επίσης μια σειρά από βόλτες μεσαίας εμβέλειας δράσης, που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετό για να κρατήσει την οικογένεια πηγαίνει όλη την ημέρα. Η Disneyland, από την άλλη πλευρά, έχει μόνο ένα περιπατητή και σχεδόν κανένα μέσο βέλη δράσης, που σημαίνει ότι όσοι είναι άνω των δέκα θα βαρεθούν γρήγορα. Από την άλλη πλευρά, η Disney έχει μια ελαφρώς καλύτερη επιλογή μικρών παιδιών και μικρών αναβατών, αν και το Ocean Park δεν είναι επίσης κατώτερο σε αυτό το τμήμα.

Η επιλογή των θαλάσσιων σόου του Ocean Park είναι επίσης πρώτης τάξης, συμπεριλαμβανομένων ενυδρείων καρχαρία, δείχνει δελφίνια, καθώς και την εκπληκτική επιστημονική φεστιβάλ Jellyfish. Η Disneyland δεν έχει τίποτα να συναγωνιστεί με αυτές τις εξαιρετικές παραστάσεις φιλικές προς την οικογένεια.

Ένας χώρος στον οποίο η Disneyland κτυπά το Ocean Park είναι στο εστιατόριο. Οι επιλογές για φαγητό στο Ocean Park περιορίζονται σε φιλόξενα ζεστά σκυλιά, ενώ τα πολυτελή εστιατόρια ξενοδοχείων στη Disneyland είναι υπέροχα.

Το Ocean Park επίσης δεν διαθέτει επιλογές διαμονής, αν και είναι πολύ πιο κοντά στην πόλη από τη Disneyland.

Πλεονεκτήματα του Ocean Park

Γυμναστήρια και άλλες βόλτες με δράση
Εύρος ποδηλασίας για εφήβους
Εκπαιδευτικές Θαλάσσιες Εκθέσεις
Τοποθεσία
Ευκολία πρόσβασης
Τιμή

Disneyland Πλεονεκτήματα

Κατάλυμα
Δείπνο
Βόλτες για μικρά παιδιά
Disney Characters

Το μέλλον

Τόσο Ocean Park και Disneyland επεκτείνονται, ωστόσο, πάλι, Ocean Park έχει την άκρη. Το πάρκο βρίσκεται στη μέση μιας μεγάλης επέκτασης, η οποία θα προσθέσει μια διάδοση νέων διαδρομών δράσης και νέων, τελευταίας τεχνολογίας παρουσιάσεων μέχρι το 2010. Ανανεώνουν επίσης την υποδομή των μεταφορών και προσθέτοντας ξενοδοχεία και νέες επιλογές για φαγητό. Η Disneyland προσθέτει αργά αλλά σίγουρα βόλτες και καθιστά την ίδια ελκυστική πρόταση, ωστόσο μοιάζει να αγωνίζεται να συμβαδίσει με το δυναμικό Ocean Park.