Δεκέμβριος Ταξίδι στην Καραϊβική

Μηνιαία Καραϊβική Ταξιδιωτικός Οδηγός

Αν και ο Δεκέμβριος μπορεί να περιέχει πολλά θαυμάσια πράγματα - διακοπές, σχολικές διακοπές, μέση σεζόν ποδοσφαίρου - συχνά μπορεί να φέρει μαζί τον σκληρό καιρό και τις παγωμένες συνθήκες. Φέτος, γιατί να μην κάνετε ένα διάλειμμα από το χιόνι και να επισκεφθείτε τα νησιά; Έχουμε όλους τους λόγους για να αναφέρουμε την περίπτωσή σας παρακάτω ως μέρος του οδηγού μας για τον Τουρισμό της Καραϊβικής το Δεκέμβριο, μέρος της σειράς μηνιαίων ταξιδιωτικών οδηγών μας.

Δεκέμβριος Καιρός στην Καραϊβική

Με την απειλή τυχαίων καταιγίδων και τροπικών καταιγίδων , οι ταξιδιώτες Δεκεμβρίου στην Καραϊβική μπορούν να προσβλέπουν στις μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες στα 70ετία, με χαμηλά περίπου 73ºF και υψηλά περίπου 83ºF (οι θερμοκρασίες στις Βερμούδες και στις Μπαχάμες τείνουν να είναι πιο δροσερές της εμβέλειας). Μπορεί να έχετε βροχή περίπου μία στις τρεις ημέρες, αλλά συνήθως δεν θα μουλιάσετε αυτήν την εποχή του χρόνου.

Επίσκεψη στην Καραϊβική το Δεκέμβριο: Πλεονεκτήματα

Οι λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα είναι γεμάτες με τιμές ευκαιρίας για ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια, δεδομένου ότι αυτό είναι συνήθως αργός χρόνος ταξιδιού. Πολλά θέρετρα εξυπηρετούν τις οικογένειες που θέλουν να περάσουν τις διακοπές μαζί. Δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα νησιά της Καραϊβικής έχουν πλειοψηφικό χριστιανικό πληθυσμό, είναι εύκολο να βρείτε εορτασμούς τοπικών εορτών ανεξάρτητα από το πού ταξιδεύετε. Οι χριστουγεννιάτικες κρουαζιέρες στην Καραϊβική είναι πολύ δημοφιλείς. Και τι είναι καλύτερο από το να περάσετε λίγες μέρες τον Δεκέμβριο σε μια παραλία;

Επίσκεψη στην Καραϊβική το Δεκέμβριο: Μειονεκτήματα

Οι νωρίς το Δεκέμβριο μπορεί να είναι μια συμφωνία, αλλά οι τιμές των ξενοδοχείων και των αεροπορικών εισιτηρίων αυξάνονται έντονα για τις διακοπές και ειδικά για την εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , όταν πολλές οικογένειες απομακρύνονται από το σχολείο ή την εργασία. Οι αναζητούντες ένα παραδοσιακό Λευκό Χριστούγεννα προφανώς θα απογοητευθούν, όπως και όσοι αναζητούν μια τυπική γιορτή των εορτασμών στις ΗΠΑ (λίγα εμπορικά κέντρα, φοίνικες αντί των χριστουγεννιάτικων δέντρων, sorrell αντί του αυγού, κ.λπ.)

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Συσκευάστε μερικά ρούχα μπάνιου και καλοκαιρινή ενδυμασία για τις ημέρες, ίσως ένα πουλόβερ τη νύχτα, και μην ξεχνάτε κάποια φινέτσα διακοπών, ειδικά εάν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε Χριστουγεννιάτικη Μάζα.

Δεκέμβριος εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Η Καραϊβική έχει ένα ευρύ φάσμα μοναδικών παραδόσεων των Χριστουγέννων, από τις Χριστουγεννιάτικες αγορές της Τζαμάικα έως την παραγκωνική μουσική στο Τρινιντάντ και επισκέψεις από τον Sinterklass και τους βοηθούς του "Zwarte Piet" (μαύρο Πιτ) στην Αρούμπα και το Κουρασάο . Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το άρθρο μου σχετικά με τα γεγονότα της Καραϊβικής το Δεκέμβριο του Δεκεμβρίου .

Ελέγξτε τις τιμές και κριτικές για το Trip Trip to Caribbean με TripAdvisor