Απόκριες Extravaganza και πομπή των Ghouls στο Άγιο Ιωάννη ο Θεός

Δεν θα μετανιώσετε να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο γεγονός αποκριών

Περισσότερα: Απόκριες στη Νέα Υόρκη

Η Αποκριάτικη Απόλαυση και η Πομπή των Γκουλς είναι μια ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θείου και αξίζει να προστεθεί στην ατζέντα του Απόκριες. Το βράδυ ξεκινάει με μια σιωπηρή ταινία τρόμου συνοδευόμενη από μυστηριώδη μουσική οργάνων, ακολουθούμενη από μια όμορφα ενορχηστρωμένη παρέλαση των αποκριών μαριονέτας καθώς περνούν από τον καθεδρικό ναό. Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και δεδομένου ότι συνήθως πραγματοποιείται την Παρασκευή πριν από το Halloween (εκτός αν το Halloween πέσει σε Παρασκευή, όπως το κάνει το 2014), είναι μια μεγάλη ευκαιρία να φορέσετε το κοστούμι σας για μία ακόμη φορά.

Η πρώιμη απόδοση τείνει να είναι πιο φιλική προς την οικογένεια ενώ η τελευταία έχει περισσότερους ενήλικες.

2015 Απόκριες Extravaganza:

Σχετικά με την Απόκριες και την Πομπή των Φανών:

Η Αποκριάτικη Απόλαυση και η Πομπή των Γκουλς πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεού στην Άνω Δυτική Όχθη του Μανχάταν. Η ετήσια γιορτή Απόκριες έχει γίνει μια παράδοση της Νέας Υόρκης, παρέχοντας αποκριές ψυχαγωγίας για τους νεόνυμφους που φορούν κοστούμια. Η ψυχαγωγία του βράδυ ξεκινά με την προβολή μιας κλασικής ταινίας τρόμου. Ο Οργανωτής του Καθεδρικού Ναού Timothy Brumfield προσφέρει ένα θαυμαστό soundtrack για αυτή τη συγκλονιστική κλασική ταινία.

Αυτή είναι η τέλεια ατμόσφαιρα για να δείτε αυτή την ταινία, αλλά σιγουρευτείτε ότι φθάνετε αρκετά νωρίς για να καθίσετε κοντά στο μέτωπο - η ιστορία συχνά μεταφέρεται με χειρόγραφες σημειώσεις που περιέχονται στην ταινία και είναι δύσκολο να διαβαστούν από μεγάλη απόσταση. Ο καθεδρικός ναός ενσωματώνει πραγματικά το πνεύμα του Απόκριου, με ελαφρύ φωτισμό και ένα φάντασμα αίσθηση που δημιουργείται από τη μουσική οργάνων.

Μετά την ταινία, ξεκινάει η Μεγάλη Πομπή των Φανών, που συνοδεύεται και πάλι από τον εξαιρετικό οργανισμό του Καθεδρικού Ναού. Ο Ralph Lee, ο οποίος δημιούργησε την παράσταση της αποκριάς της Νέας Υόρκης , πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή παρέλαση σαλιγκάριων χαρακτήρων, οι οποίοι αργά δουλεύουν κάτω από το κεντρικό διάδρομο, συχνά αλληλεπιδρώντας με τα μέλη του κοινού. Τα κοστούμια είναι εντυπωσιακά και οι ghouls μένουν τέλεια στο χαρακτήρα, γεγονός που καθιστά μια απολαυστική εμπειρία για τους νέους και τους ηλικιωμένους.

Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Ιωάννου του Θείου:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Άμστερνταμ 1047 στην 112η οδό
Τηλέφωνο εισιτηρίων: 212-316-7540
Κοντινότερος υπόγειος σιδηρόδρομος: 1 έως 110ο St / Cathedral Cathedral
Ιστοσελίδα: http://www.stjohndivine.org

Σιωπηλές ταινίες που παρουσιάζονται για την πομπή των Ghouls: