Οκτώβριος Ο καιρός στο Greater Phoenix

Πώς να ντύνομαι για αποκριές δραστηριότητες και συμβαλλόμενα μέρη τον Οκτώβριο

Μέχρι τη στιγμή που ο Οκτώβριος έρχεται γύρω μας, εμείς που ζούμε στην περιοχή Φοίνιξ είχαν ήδη πέντε μήνες το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε τις λιγότερο ακραίες θερμοκρασίες πτώσης. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο καιρός που αγαπάμε περισσότερο - όταν η υπόλοιπη χώρα αρχίζει να αγκαλιάσει για το πρώτο χιόνι τους, η πτώση στην έρημο είναι αρεστή και υπαίθριες δραστηριότητες γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο μας.

Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι στο αποκριές δεν είναι πάντα τόσο δροσερό όσο ελπίζετε ότι θα είναι.

Πριν ντύσετε το τρίχρονο σας σε αυτό το λαμπερό κοστούμι λιονταριού, φροντίστε να σκεφτείτε τι θα νιώσετε μέσα σε αυτό το κοστούμι. Σε προσωπικό σημείωμα, εδώ και πολύ καιρό αγόρασα ένα πουλόβερ Απόκριες, ώστε να μπορώ να απαντήσω στην πόρτα για τους επισκέπτες με τέχνασμα ή θεραπεία κατάλληλα. Ήταν πάντα πολύ ζεστό για να φορέσει αυτό το πουλόβερ και τελικά το έδωσα μακριά, έχοντας το φορέσει μόνο μία φορά!

Καθώς ταξιδεύετε βόρεια προς Sedona , Flagstaff, Grand Canyon και Βόρεια Αριζόνα ότι ο καιρός είναι πολύ διαφορετικός. Οι προορισμοί αυτοί βρίσκονται σε υψηλότερα υψόμετρα και αντιμετωπίζουν αληθινή πτώση και χειμερινό καιρό.

Τώρα, τα στοιχεία! Η κύρια πηγή για τα ακόλουθα δεδομένα είναι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και καλύπτει τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από το 1981 έως το 2010. Όλες οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι βαθμοί Φαρενάιτ. Ελέγξτε εδώ αν πρέπει να ξέρετε πώς να μετατρέψετε το Φαρενάιτ σε Κελσίου.

31 Οκτωβρίου / Αποκριές καιρός στο Greater Phoenix