Το θέατρο Hale Center στο Gilbert

Θέατρο στον Γύρο

Ο ιστότοπος του Theatre Center Hale μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι είναι "η πιό μακροχρόνια τρέχουσα, ιδιωτική και λειτουργούσα εταιρία θεάτρου στην Αμερική". Όλες οι εμφανίσεις στο Hale Center Theatre είναι φιλικές προς την οικογένεια. Παρουσιάζουν επίσης το θέατρο για παιδιά από καιρό σε καιρό.

Το θέατρο Hale Center είναι θέατρο στο στρογγυλό ή μάλλον ορθογώνιο! Κανένα από τα καθίσματα είναι μακριά από τη σκηνή και όλοι στο θέατρο θα έχουν μια καλή θέα.

Οι παραγωγές κατευθύνονται για να εξασφαλίσουν ότι κανείς δεν κοιτάζει το πίσω μέρος των ηθοποιών για πολύ καιρό και όλα τα καθίσματα παίρνουν ίση έκθεση.

Τόσο τα πανηγύρια όσο και τα βραδινά shows είναι προγραμματισμένα στο Hale Center Theatre. Οι περισσότερες παρουσιάζουν τα Σαββατοκύριακα, αλλά υπάρχουν περιστασιακές εμφανίσεις νωρίτερα την εβδομάδα. Ελέγξτε το τοπικό ημερολόγιο συναυλίας / εμφάνισης για ημερομηνίες απόδοσης.

Hale Center Θέατρο Οδός Διεύθυνση

Το Hale Center Theatre βρίσκεται στο κέντρο του Gilbert, στην Αριζόνα . Η διεύθυνση είναι:
Λεωφόρος 50 W. Page
Gilbert, Arizona 85233

Χάρτης & Οδηγίες για το θέατρο Hale Center

Το Hale Center Theatre είναι ένα τοπικό θέατρο που βρίσκεται στην περιοχή κληρονομιάς της πόλης Gilbert. Το θέατρο βρίσκεται στη διασταύρωση των δρόμων Gilbert Road και Avenue Page, περίπου στα μισά της οδού Guadalupe και Elliot Roads. Το Water Tower Plaza, όπου πραγματοποιείται το Gilbert Art Walk και άλλα γεγονότα του Gilbert, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το θέατρο.

Πάρτε US 60 στην έξοδο του δρόμου Gilbert.

Νότια σε Gilbert Road παρελθόν Γουαδελούπη. Στη σελίδα Avenue, στρίψτε προς τα δυτικά.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.

Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στο θέατρο.

Πού να πάρετε εισιτήρια για το Hale Center Theatre Shows:

  1. Το Hale Center Theatre Box Office, λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο
  1. Online. Το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων σας επιτρέπει να επιλέξετε θέσεις όπως ακριβώς αγοράζετε εισιτήρια αεροπλάνων - είναι πολύ σαφές και εύκολο στη χρήση.
  2. Κλήση 480-497-1181