Ψάχνετε για κάποιον στην περιοχή Phoenix;

Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους για εσάς, αλλά εδώ είναι μερικές συμβουλές

Με έρχονται συχνά σε επαφή με ανθρώπους που θέλουν να τους βοηθήσω να βρουν κάποιον στην περιοχή του Φοίνικα. Δυστυχώς, δεν έχω καμία δυνατότητα να έρθω σε επαφή με κατοίκους της περιοχής για λογαριασμό ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με εμένα ή για να προωθήσουν μηνύματα για ανθρώπους ή να βρουν χαμένους φίλους, συνεργάτες, συγγενείς ή άλλους γνωστούς.

Ψάχνετε για κάποιον που είναι διάσημος

Εάν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε ή να βρείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα μέλος οποιασδήποτε αθλητικής ομάδας, προσωπικού, διαχειριστή ή ιδιοκτήτη της Αριζόνα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να γράψετε στο άτομο που είναι υπεύθυνο για την ομάδα στη διεύθυνση της έδρας. Συνήθως θα προωθήσουν το μήνυμα που λαμβάνουν στο άτομο εάν το άτομο εξακολουθεί να εργάζεται εκεί.

Εάν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε ή να βρείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την Alice Cooper , δεν ξέρω πού ζει ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Διαθέτει εστιατόριο στην πόλη που ονομάζεται Alice Cooper'stown . Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουν μεγάλη επιτυχία να επικοινωνούν μαζί του μέσω του εστιατορίου, είτε μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε. Η Alice Cooper δεν είναι εύκολα προσβάσιμη, αλλά εμφανίζεται περιστασιακά στο εστιατόριό της όταν είναι στην πόλη.

Εάν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε ή να βρείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την Allison DuBois , αυτή συνήθως προγραμματίζεται πολύ νωρίτερα - χρόνια. Μπορείτε να γράψετε σε αυτήν στην επαγγελματική της διεύθυνση, και μπορείτε να δείτε αν θα είναι σε οποιαδήποτε τοπική εκδηλώσεις, όπως το βιβλίο υπογραφές, στην ιστοσελίδα της. Επειδή σπάνια δέχεται νέους πελάτες, παραθέτει παραπομπές σε άλλους ψυχικούς πόρους σε αυτόν τον ιστότοπο.

Αν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε ή να βρείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την Sandra Day O'Connor , το καλύτερο στοίχημά σας είναι να της στείλετε μια επιστολή μέσω του Αμερικανικού Ταχυδρομείου που απευθύνεται ως εξής:

Η Σάντρα Ημέρα Ο'Κόννο
Αναπληρωτής Δικηγόρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, συνταξιούχος
c / o Το Ανώτατο Δικαστήριο
1 Πρώτο ΒΑ NE
Washington DC 20543

Αν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με τους Αμερικανούς γερουσιαστές της Αριζόνα στην Ουάσιγκτον DC, θα βρείτε εδώ πληροφορίες, αριθμούς τηλεφώνου και ιστοσελίδες του John McCain και Jeff Flake.

Εάν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε ή να βρείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για οποιονδήποτε ηθοποιό, ηθοποιό, μουσικό, καλλιτέχνη, δισεκατομμυριούχο ή οποιοδήποτε άλλο διάσημο άτομο που ζει εδώ, δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω ή να προωθήσω μηνύματα εκ μέρους σας. Δεν έχω τις επαφές αυτές.

Ψάχνετε για κάποιον που δεν είναι διάσημος

Εάν προσπαθείτε να βρείτε έναν χαμένο αγαπημένο σας, παλιό γνωστό, πρώην συνεργάτη ή οποιονδήποτε άλλο, εδώ είναι μερικά μέρη που ίσως δεν έχετε φανεί: Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε μια ερώτηση, χωρίς διευθύνσεις ή αριθμούς τηλεφώνου παρακαλώ - χρησιμοποιήστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις επαφές - για το άτομο που αναζητάτε σε αυτούς τους δωρεάν πόρους:
  1. στη σελίδα μου στο Facebook
Ελπίζω ότι βοηθά!