Επίσημη κρατικές διακοπές στην Αριζόνα

Κρατικά Γραφεία Κλειστά σε αυτές τις Ημερομηνίες

Εάν ζείτε στην Αριζόνα, το ετήσιο ημερολόγιο κρατάει 14 κρατικές αργίες. Τα περισσότερα από αυτά είναι επίσης εθνικές αργίες, οπότε αν είστε από άλλο κράτος ή επισκέπτεστε την Αριζόνα, θα σας είναι εξοικειωμένοι. Όλα τα κρατικά γραφεία θα κλείσουν αυτές τις 14 ημέρες ως διακοπές, με όλα τα γραφεία των αμερικανικών κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ταχυδρομικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, κλειστά για εκείνα που είναι επίσης εθνικές αργίες.

Εάν πρόκειται για νόμιμες κρατικές διακοπές και εργάζεστε για την πολιτεία της Αριζόνα, θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα εάν πρέπει να εργαστείτε για τις διακοπές σας. θα κάνετε το 150% της κανονικής αμοιβής σας για εκείνη την ημέρα.

Αν εργάζεστε για έναν ιδιωτικό εργοδότη, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαιτεί από τον εργοδότη να σας δώσει την ημέρα ελεύθερης διαμονής ή να σας πληρώσει περισσότερο από την κανονική σας αμοιβή εάν πρέπει να εργαστείτε εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, πολλοί ιδιώτες εργοδότες επιλέγουν να δώσουν στους υπαλλήλους τους την ελεύθερη μέρα για τις πιο σημαντικές από τις διακοπές αυτές και να τους καταβάλουν υπερωρίες αν υποχρεούνται να εργαστούν.

Πολλές μη κυβερνητικές επιχειρήσεις, ιδίως λιανοπωλητές, είναι ανοικτές στις περισσότερες από αυτές τις διακοπές. Οι εξαιρέσεις είναι η Πρωτοχρονιά, η Ημέρα των Χριστουγέννων και η Ημέρα των Ευχαριστιών όταν πολλές επιχειρήσεις είναι κλειστές.

Διακοπές της Αριζόνα

Εάν μια αργία που εμφανίζεται με έντονους χαρακτήρες πάνω πέφτει σε ένα Σάββατο, το κράτος της Αριζόνα παρατηρεί τις διακοπές την προηγούμενη Παρασκευή. Εάν ένα από αυτά που φαίνονται με έντονους χαρακτήρες πέφτει την Κυριακή, οι διακοπές γίνονται την επόμενη Δευτέρα.

Η Αριζόνα γιορτάζει την Ημέρα του Κράτους το Φεβρουάριο, παρόλο που δεν έχει οριστεί ως κρατική αργία. Τα κρατικά γραφεία είναι ανοιχτά μέχρι σήμερα και οι εργαζόμενοι δεν λαμβάνουν άδεια ή υπερωρίες για εργασία.