Ο Φοίνιξ Γιορτάζει την Ημέρα MLK 2018

Γιορτάζοντας την κληρονομιά του Δρ. Martin Luther King Jr.

Κάθε χρόνο την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου, οι πολίτες της χώρας μας χρειάζονται χρόνο για να αναγνωρίσουν και να γιορτάσουν τη γέννηση, τη ζωή και τα ιδανικά του Δρ. Martin Luther King, Jr, ο οποίος βοήθησε να διαμορφωθεί το μέλλον του Κινήματος των Πολιτικών Δικαιωμάτων Το 1960 και αν βρίσκεστε στην περιοχή του Μεγάλου Φοίνικα την ημέρα MLK (15 Ιανουαρίου 2018, 21 Ιανουαρίου 2019, 20 Ιανουαρίου 2020), υπάρχουν πολλά γεγονότα στην περιοχή που γιορτάζουν τη ζωή και την κληρονομιά αυτού του ήρωα.

Ακολουθούν ορισμένα από τα γεγονότα που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα όπου μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να αναγνωρίσετε την αξία της διαφορετικότητας, την πρόοδο που έχουμε σημειώσει στην ελευθερία και την ισότητα για όλους και τις συνεχείς προσπάθειες για την ενίσχυση των κοινοτήτων μας.

Τακτοποιημένα από την πόλη όπου συμβαίνουν τα γεγονότα, οι ακόλουθες δραστηριότητες οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν στην Αριζόνα για το Martin Luther King Jr. Ημέρα κυμαίνεται από πολυπολιτισμικά πανηγύρια έως αναμνηστικά πρωινά και ειδικές παρελάσεις. Εξερευνήστε τα παρακάτω και σχεδιάστε τις εορταστικές εκδηλώσεις σας MLK πριν ξεκινήσετε την εκδρομή σας στα μέσα Ιανουαρίου.