Ο οδηγός σας για το DMV στο Queens, NY

Το 3 Τμήμα Μηχανοκίνητων Οχημάτων Γραφεία στο Queens, Νέα Υόρκη

Υπάρχουν τρία γραφεία του Τμήματος Μηχανοκίνητων Οχημάτων (DMV) στο Queens της Νέας Υόρκης . Όλα τα γραφεία προσφέρουν τις βασικές υπηρεσίες DMV όπως την έκδοση και ανανέωση των αδειών οδήγησης και την εγγραφή οχημάτων, αλλά το γραφείο στο College Point κερδίζει σταθερά τα καλύτερα σήματα για γραμμές και υπηρεσίες.

Εξοικονομήστε χρόνο προετοιμάζοντας την επίσκεψή σας στο Queens DMV

Για να εξοικονομήσετε χρόνο στο DMV, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος Μηχανοκίνητων Οχημάτων της NYS προτού πάτε.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να κατεβάσετε τα έντυπα DMV και να μάθετε ποιες μορφές ταυτότητας γίνονται δεκτές. Ο δικτυακός τόπος σας επιτρέπει επίσης να αποκτήσετε άδεια οδήγησης - συμπεριλαμβανομένης μιας άδειας οδήγησης για εμπορικούς σκοπούς - να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας, να φροντίσετε για θέματα εγγραφής και τίτλου, να πληρώσετε ή να επικαλεστεί μια παραβίαση της κυκλοφορίας και ακόμη να εγγραφείτε για να ψηφίσετε.

Εάν εξακολουθείτε να χρειαστεί να επισκεφθείτε ένα γραφείο Queens DMV αυτοπροσώπως, ακολουθεί μια λίστα με γραφεία, γενικές οδηγίες για το πώς να τις προσεγγίσετε, διαδρομές κατάλληλες για κάθε γραφείο καθώς και υπηρεσίες που προσφέρονται σε κάθε τοποθεσία.

Γραφείο Point College

Το γραφείο του College Point DMV βρίσκεται στο Linden Place και την 30η Λεωφόρο, κοντά στο κέντρο του Flushing στο Queens. Εάν οδηγείτε στο γραφείο, θα πρέπει να πάρετε την έξοδο Linden Place από την έξοδο Whitestone. Η εγκατάσταση προσφέρει πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες και πρόσβαση σε αναπηρικά καροτσάκια. Ο σταθμός του μετρό Main Street απέχει λιγότερο από 15 λεπτά με τα πόδια από αυτό το γραφείο Queens DMV.

Στο γραφείο του College Point, μπορείτε να αποκτήσετε τακτική ή εμπορική άδεια οδήγησης, καθώς και ταυτότητα, να κάνετε οδική ή γραπτή δοκιμή και να λάβετε ή να μεταφέρετε μια εγγραφή οχήματος, έναν τίτλο ή μια πινακίδα. Για να κάνετε μια δοκιμή δρόμου για μια κανονική άδεια ή CDL, επισκεφτείτε πρώτα τον δικτυακό τόπο του γραφείου College Point για να προγραμματίσετε πρώτα μια δοκιμαστική ώρα.

Αυτό το γραφείο δέχεται μετρητά, πιστωτική κάρτα, επιταγή ή χρηματική εντολή ως επιλογές πληρωμής.

Διεύθυνση γραφείου του College Point
30-56 Whitestone Expressway
Flushing, ΝΥ 11354

Σπρίνγκφιλντ Κήποι

Τα διασταυρωμένα δρομάκια του Springfield Gardens είναι η 175η οδός και η 148η Λεωφόρος, κοντά στο αεροδρόμιο JFK . Οι πλησιέστεροι σταθμοί μετρό είναι αρκετά μακριά, αλλά για να φτάσετε σε αυτό το γραφείο Queens DMV, μπορείτε επίσης να πάρετε MTA λεωφορείο Q77, το οποίο εξυπηρετεί Springfield Gardens. Το γραφείο του Springfield Gardens προσφέρει όλες τις ίδιες υπηρεσίες με το γραφείο του College Point, αλλά οι ώρες λειτουργίας και οι ώρες δοκιμών δρόμου είναι ελαφρώς διαφορετικές. Για λεπτομέρειες, ελέγξτε τον δικτυακό τόπο Queens DMV Springfield Gardens.

Διεύθυνση γραφείου του
168-35 Rockaway Boulevard
Τζαμάικα, ΝΥ 11434

Γραφείο της Τζαμάικα

Το γραφείο της Τζαμάικας είναι το κύριο γραφείο Queens DMV. Το γραφείο βρίσκεται στη γωνία της 169ης οδού. Ο σταθμός του μετρό 169th Street απέχει μόνο έξι λεπτά με τα πόδια από το σταθμό.

Εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα γραφεία College Point και Springfield Gardens, το γραφείο της Τζαμάικα προσφέρει επίσης δοκιμές οχημάτων συνοδείας.

Διεύθυνση γραφείου της Τζαμάικα
168-46 91η Λεωφόρος
Τζαμάικα, ΝΥ 11432