Πού βρίσκονται τα καταστήματα αργυροχρονικών στρατευμάτων στο Μπρούκλιν;

Second Hand Stores στο Μπρούκλιν

Το Μπρούκλιν είναι γεμάτο με μοντέρνες μπουτίκ και καταστήματα, αλλά αν βρίσκεστε στο κυνήγι για μερικά νήματα vintage και δεν θέλετε να σπάσετε την τράπεζα, επισκεφθείτε τον Στρατό της Σωτηρίας. Σε αυτό το περιβάλλον, οι άνθρωποι θέλουν να δώσουν πίσω, και τα ψώνια σε καταστήματα με έδρα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε μια υπόθεση ενώ αγοράζετε προϋπάρχοντα αντικείμενα.

Υπάρχουν πολλοί αποθηκευτικοί χώροι του Salvation Army Thrift σε ολόκληρο τον δήμο και μπορείτε να βρείτε μια λίστα τοποθεσιών στην ιστοσελίδα τους.

Ο Στρατός της Σωτηρίας μπορεί να είναι ο τέλειος χώρος για να ψωνίσετε φτηνά ρούχα, πιάτα, έπιπλα, λάμπες και περιστατικά. Είναι υπέροχο για την Απόκριες, πάρα πολύ. Μάθετε πού μπορείτε να ψωνίσετε στα καταστήματα αποταμίευσης Στρατού Σωτηρίας στο Μπρούκλιν, ώρες και τοπικές τοποθεσίες. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείτε μια γειτονιά του Μπρούκλιν. Και αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα παλιά πράγματα, ο ιστότοπος σας λέει πώς οργανώνετε μια παραλαβή για δωρεά αγαθών στον Στρατό Σωτηρίας στο Μπρούκλιν.

Ο Στρατός Σωτηρίας ασχολείται με διάφορα είδη υπηρεσιών στο Μπρούκλιν, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων υπηρεσιών παραλαβής, υπηρεσιών απόρριψης, καταστημάτων λιτότητας και κοινοτικών υπηρεσιών. Εάν έχετε τη διάθεση να ψωνίσετε σε κατάστημα αποταμίευσης Στρατού Σωτηρίας, έχετε τύχη γιατί έχουν φυλάκια σε όλο το Μπρούκλιν. Μια ιδιαίτερη τοποθεσία που ξεχωρίζει είναι η τοποθεσία Boerum Hill, που βρίσκεται στην πολυσύχναστη λεωφόρο Atlantic, στην οδό Nevins 436 και Bond Street, στην οδό 436 Atlantic Avenue. Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία ρούχων και ειδών οικιακής χρήσης.

Ο Στρατός της Σωτηρίας είναι πολύ επιλεκτικός με τα έπιπλα και τα ρούχα που δέχονται, έτσι ξέρετε ότι θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε οποιαδήποτε θέση. Αν και αν σχεδιάζετε να κάνετε δωρεά, μπορεί να απογοητευτείτε όταν απορρίπτουν τα αντικείμενά σας. Ένα άλλο δημοφιλές κατάστημα Στρατιωτικής Σωτηρίας είναι η τοποθεσία του Clinton Hill στην οδό 22 Quincy μεταξύ της οδού Classon Ave & Downing

Καλέστε μεμονωμένα καταστήματα για ώρες. Οι περισσότεροι είναι ανοιχτοί 10-6, με μερικές παραλλαγές. Σημειώστε ότι κανένα από τα καταστήματα λιτότητας του Στρατού της Σωτηρίας είναι ανοιχτό τις Κυριακές. Επίσης, αν θέλετε να δωρίσετε, πολλές τοποθεσίες Στρατού Σωτηρίας προσφέρουν να πάρει. Ακριβώς για να σημειώσετε, τα προϊόντα σας πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση ή που θα μπορούσαν να τα παραμερίσουν.

Εκτός από την επίσκεψη στον Στρατό Σωτηρίας, υπάρχουν πολλά καταστήματα στο Brooklyn που εξυπηρετούν την vintage και secondhand αγορά. Προσθέστε αυτά τα πέντε μέρη στη λίστα σας. Ορισμένα βασίζονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ άλλα είναι απλά μεταχειρισμένα καταστήματα. Πολλά από αυτά τα καταστήματα πωλούν βιβλία, ώστε να μπορείτε να παραλείψετε το ταξίδι στο μεταχειρισμένο βιβλιοπωλείο και να βρείτε την επόμενη καλή ανάγνωσή σας στα ράφια αυτών των σημείων.

1. Green Village Μεταχειρισμένα έπιπλα και είδη ένδυσης

Αυτό το κατάστημα επίπλων και ειδών ένδυσης στο Bushwick φέρει επίσης μια καλή συλλογή βιβλίων και στηρίξεων. Στεγασμένο σε 10.000 τετραγωνικά πόδια στην οδό Starr 276, μπορείτε εύκολα να περάσετε μια μέρα για να δείτε τους διαδρόμους του καταστήματος.

2. Το ντουλάπι του Beacon

Με τρεις τοποθεσίες στο Μπρούκλιν (Park Slope, Greenpoint και Bushwick), το Closet του Beacon διαθέτει μια καλά διακοσμημένη συλλογή από μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια.

3. Στέγαση

Υπάρχουν τρεις θέσεις Στεγαστικών Έργων στο Μπρούκλιν. Η τοποθεσία του Ύψους του Μπρούκλιν στην καρδιά του Montague είναι απαραίτητη επίσκεψη.

Τα ράφια είναι γεμάτα με μια εκλεκτή ποικιλία ρούχων σε λογικές τιμές. Αγοράστε και στις τρεις τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς καταστήματος Park Slope, και δώστε πίσω αγοράζοντας αγαθά.

4. Φήμη και πελατεία

Προχωρήστε στην καλή θέληση στην οδό Livingston στο κέντρο του Μπρούκλιν. Το τεράστιο μαγαζί είναι γεμάτο με ρούχα, βιβλία και έπιπλα. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας, εξερευνήστε αυτή τη ζωντανή περιοχή του Μπρούκλιν.

5. Buffalo Exchange

Αυτό το δεύτερο κατάστημα έχει τοποθεσίες σε όλες τις ΗΠΑ. Υπάρχουν δύο καταστήματα στο Μπρούκλιν, όπου θα βρείτε υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένα ρούχα. Αν και το Buffalo Exchange δεν είναι ένα κατάστημα φιλανθρωπίας, κάνουν πολλά για να δώσουν πίσω. Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα τους για μια λίστα με φιλανθρωπικές και φιλικές προς το περιβάλλον πρωτοβουλίες.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein