Φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής Maple στο Rockwoods Κρατήσεις

Όταν πρόκειται για το σιρόπι σφενδάμου, ο Σαιντ Λούις δεν είναι το πρώτο μέρος που έρχεται στο μυαλό. Το Βερμόντ, το Μέιν και άλλα κράτη της Νέας Αγγλίας είναι διάσημοι για την παραγωγή σιροπιού υψηλής ποιότητας, αλλά μπορούμε επίσης να φτιάξουμε το σιρόπι σφενδάμνου στο Σαιντ Λούις! Ένας καλός τρόπος για να μάθετε για τη διαδικασία είναι να παρακολουθήσετε το ετήσιο Φεστιβάλ Ζάχαρης Maple στο Rockwoods Reservation στο St. Louis County.

Για περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε το χειμώνα, ανατρέξτε στα δωρεάν χειμερινά γεγονότα στις αγαπημένες χειμερινές δραστηριότητες του St. Louis and St. Louis .

Πότε και που:

Το Φεστιβάλ Ζάχαρης Maple πραγματοποιείται κάθε χειμώνα στις αρχές Φεβρουαρίου. Το 2016, το φεστιβάλ είναι το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να κάνετε κρατήσεις, αλλά ντυθείτε θερμά για το κρύο.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Υπουργείο Διατήρησης Ράγκγουντ του Μισούρι. Η κράτηση βρίσκεται στο 2751 Glencoe Road στο Wildwood. Για να φτάσετε εκεί, πάρτε το I-44 στην έξοδο του Eureka (# 264). Στη συνέχεια, βγείτε στην εθνική οδό 109 και πηγαίνετε βόρεια για περίπου τέσσερα μίλια στην λεωφόρο Woods. Πηγαίνετε δυτικά στη λεωφόρο Woods μέχρι να φτάσετε στο Glencoe Road. Ακολουθήστε το Glencoe βόρεια μέχρι την κράτηση Rockwoods.

Τι να δείτε και να κάνετε:

Το Φεστιβάλ Ζάχαρης Maple είναι μια μαθησιακή εμπειρία για όλη την οικογένεια. Οι οδηγοί θα σας διδάξουν πώς μπορείτε να βρείτε και να χτυπήσετε δέντρα σφενδάμου. Στη συνέχεια, δείτε διαφορετικούς τρόπους για να συλλέξετε το χυμό και να το βράσετε για να κάνετε ζάχαρη από σφενδάμι και σιρόπι. Τέλος, μπορείτε να απολαύσετε δείγματα από φρέσκια ζάχαρη και σιρόπι και άλλες σπεσιαλιτέ σφενδάμνου.

Η Rockwoods Reservation προσφέρει επίσης άλλες μαθήματα για όσους θέλουν να μάθουν καλύτερα τις δεξιότητες για να κάνουν σιρόπι σφενδάμνου στο σπίτι. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (636) 458-2236.

Περισσότερα για την κράτηση Rockwoods:

Η Rockwoods Reservation είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές διατήρησης στην περιοχή St. Louis με περισσότερα από 1.800 στρέμματα.

Είναι ανοιχτό καθημερινά από την ανατολή έως 30 λεπτά μετά το ηλιοβασίλεμα. Η Rockwoods Reservation προσφέρει υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, πικ-νικ, ποδηλασία και παρατήρηση πουλιών. Στην πραγματικότητα, η κράτηση έχει χαρακτηριστεί Σημαντική Περιοχή για τα Πουλιά από την Audubon Missouri λόγω της αφθονίας και της ποικιλομορφίας των πτηνών.

Υπάρχει επίσης ένα Εκπαιδευτικό Κέντρο που είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Το κέντρο διαθέτει πληροφορίες και εκθέματα για την άγρια ​​φύση, τα ψάρια και τη γεωγραφία του Μιζούρι. Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Φεστιβάλ Ζάχαρης Maple, η κράτηση φιλοξενεί εκδηλώσεις και μαθήματα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους για παιδιά και οικογένειες. Υπάρχουν καθοδηγούμενες πεζοπορίες, κηλίδες αετού, κουκουβάγιες και πολλά άλλα. Πολλά από τα γεγονότα είναι δωρεάν. Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των τάξεων, ανατρέξτε στον ιστότοπο Κράτησης Rockwoods.