Πολιτικές αποσκευών της Amtrak

Μάθετε ποιοι τύποι αποσκευών Amtrak επιτρέπουν στους επιβάτες να φέρουν

Είτε πρόκειται για εργασία είτε για αναψυχή, η μεταφορά του τρένου ως μέσου μεταφοράς σας είναι σχετικά φθηνή , ταχύτερη από την οδήγηση, αποφεύγει τις ενοχλήσεις της κυκλοφορίας και επιτρέπει στους επιβάτες να κάνουν περισσότερες εργασίες σε σύγκριση με τις πτήσεις. Σε γενικές γραμμές, το Amtrak είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες στα βορειοανατολικά (και σε άλλες περιοχές, ανάλογα με τα ταξίδια σας).

Αλλά πριν ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είδους αποσκευές Amtrak σας επιτρέπει να επιβιβαστείτε σε ένα τρένο με.

Πολλές διαδρομές Amtrak (όπως οι διαδρομές Βορειοανατολικά) δεν διαθέτουν υπηρεσίες αποσκευών, οπότε πρέπει να είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε στο τραίνο και να βγείτε με τις δικές σας τσάντες.

Χειραποσκευές

Οι απαιτήσεις αποσκευών Amtrak επιτρέπουν στους επιβάτες να μεταφέρουν 2 σακούλες. Οι τσάντες δεν μπορούν να ζυγίσουν περισσότερο από 50 λίβρες ή να είναι μεγαλύτερες από 28 "x 22" x 14 "ίντσες.

Εκτός από τις δύο τσάντες μεταφοράς, επιτρέπεται στους επιβάτες να φέρνουν μικρά αντικείμενα που δεν υπολογίζονται για τη μεταφορά τους συνολικά. Τα μικρά αντικείμενα περιλαμβάνουν πράγματα όπως ιατρικές συσκευές, μαξιλάρια και κουβέρτες, παλτά, ψύκτες, πορτοφόλια και μικρές τσάντες και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι παραδιδόμενες αποσκευές πρέπει να στοιβάζονται είτε πάνω είτε κάτω από το κάθισμα μπροστά σας (τα τυπικά τρένα Amtrak συνήθως έχουν αρκετά μεγάλες περιοχές εναέριας για την αποθήκευση των αποσκευών). Τα τρένα Acela Express έχουν επίσης εναέριες θύρες με μια κλειστή πόρτα, οι οποίες είναι ελαφρώς μικρότερες αλλά μεγαλύτερες από πολλές επικεφαλίδες αεροπορικών εταιρειών. Συνήθως, υπάρχουν και επιλογές αποθήκευσης αποσκευών στο τέλος κάποιων από τα αυτοκίνητα.

Λάβετε υπόψη ότι, όπως και οπουδήποτε αλλού, είναι καλή ιδέα να προσέχετε τις αποσκευές σας ενώ βρίσκεστε στο τρένο για να βεβαιωθείτε ότι η τσάντα σας δεν κλαπεί ή τυλιγμένη. Αν σηκωθείτε για να πάτε στο αυτοκίνητο καφέ, κάντε μια βόλτα ή πηγαίνετε στο μπάνιο, σιγουρευτείτε ότι παίρνετε τα τιμαλφή σας μαζί σας αν δεν έχετε κάποιον να τα παρακολουθήσετε.

Μια καλή συμβουλή είναι να τοποθετήσετε όλα τα τιμαλφή σας, τα ηλεκτρονικά σας, τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα φάρμακα με τα οποία ταξιδεύετε σε μια τσάντα αγγελιοφόρων ή σακίδιο και να τα πάρετε μαζί σας όταν σηκώνεστε για να κινηθείτε γύρω από το τρένο.

Ελεγμένες αποσκευές

Η Amtrak προσφέρει υπηρεσίες αποσκευών σε ορισμένες διαδρομές και μερικούς σταθμούς, αλλά πρέπει να ελέγξετε τον ιστότοπό σας για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί που χρησιμοποιείτε παρέχουν τις υπηρεσίες αποσκευών που έχουν υποβληθεί. Αν το κάνουν, μπορείτε να ελέγξετε δύο σακούλες δωρεάν και μέχρι δύο επιπλέον για 20 δολάρια το καθένα. Και πάλι, οι σάκοι δεν μπορούν να είναι βαρύτεροι από 50 λίβρες ή μεγαλύτεροι από 75 συνολικά ίντσες (μήκος + πλάτος + ύψος). Οι υπερμεγέθη αποσκευές (που σημαίνει οτιδήποτε από 76 έως 100 γραμμικές ίντσες) είναι επίσης 20 δολάρια επιπλέον.

Η Amtrak απαιτεί να ελέγχονται οι ελεγμένες αποσκευές σαράντα πέντε λεπτά πριν από την αναχώρηση. Επίσης, να γνωρίζετε ότι εάν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια περιλαμβάνουν μεταφορά κατά τη διαδρομή, πρέπει να επιτρέψετε τουλάχιστον δύο ώρες προγραμματισμένου χρόνου παραμονής για να μεταφερθείτε στις αποσκευές που έχετε κάνει.

Ειδικά στοιχεία

Μερικοί επιβάτες τρένων ενδέχεται να έχουν ειδικές απαιτήσεις λόγω αναπηριών ή ιατρικών καταστάσεων. Η Amtrak κάνει κάποιες αποζημιώσεις για αυτές τις καταστάσεις. Για παράδειγμα, επιτρέπονται τα πρότυπα αναπηρικά καροτσάκια, τα σκούτερ, ο εξοπλισμός οξυγόνου, τα καλάμια και οι περιπατητές, αλλά θεωρούνται ως ένα από τα είδη μεταφοράς.

Ωστόσο, τέτοιες συσκευές δεν υπολογίζονται στις απαιτήσεις μεταφοράς ή αποσκευών σας, αν έχετε κάνει κράτηση για ναύλο με μειωμένη κινητικότητα. Επιπλέον, εάν έχετε ειδικές απαιτήσεις, είναι σημαντικό να ελέγξετε απευθείας με την Amtrak για να επιβεβαιώσετε τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες και τις απαιτήσεις αποσκευών και τις αποζημιώσεις που ισχύουν για την περίπτωσή σας.