Απαιτήσεις αναγνώρισης Amtrak

Μάθετε ποιοι τύποι αναγνώρισης ίσως χρειαστείτε σε ένα τρένο Amtrak

Ως επαγγελματίας ταξιδιώτης στο Northeaster, παίρνω πολύ Amtrak. Είναι πραγματικά βολικό για ταξίδια μεταξύ Βοστώνης, Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον.

Ωστόσο, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η Amtrak απαιτεί περισσότερο από ένα εισιτήριο για μια βόλτα. Μπορεί επίσης να απαιτηθεί κάποια αναγνώριση.

Όπως συμβαίνει με σχεδόν οποιοδήποτε τρόπο μετακίνησης (εκτός, ίσως για λεωφορεία προς το παρόν), το Amtrak απαιτεί ταυτοποίηση των επιβατών του - αλλά μόνο για ορισμένες περιπτώσεις.

Στα τελευταία πέντε ταξίδια που έχω πάρει στο Amtrak, μου ζητήθηκε μόνο να δείξω την ταυτότητά μου μία φορά.

Παρόλο που είναι πάντα καλύτερο να είστε έτοιμοι να δείξετε στον πράκτορα ή στον αγωγό την ταυτότητά σας, αλλά γενικά, οι περισσότεροι επιβάτες στην Amtrak πιθανότατα δεν θα πρέπει να το κάνουν. Ωστόσο, δεν θέλετε να αρνηθείτε την επιβίβαση ή να αφαιρέσετε από την αμαξοστοιχία εάν δεν έχετε ταυτοποίηση, ειδικά εάν έχετε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση για να παρακολουθήσετε!

Απαιτήσεις αναγνώρισης Amtrak

Η Amtrak απαιτεί έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία για τους επιβάτες δεκαοκτώ ετών και άνω για συγκεκριμένες καταστάσεις, όπως: παραλαβή εισιτηρίων, ανταλλαγή εισιτηρίων, αποθήκευση ή έλεγχος των αποσκευών.

Οι επιβάτες που είναι δεκαέξι και δεκαεπτά ίσως πρέπει να παρέχουν ταυτότητα εάν ταξιδεύουν μόνοι τους.

Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες (και άλλοι επιβάτες) μπορούν επίσης να ζητηθούν να παράσχουν έγκυρο αναγνωριστικό φωτογραφίας στα τρένα, εάν τους ζητηθεί από υπάλληλο της Amtrak. Η Amtrak κάνει περιστασιακά ελέγχους τυχαίων εισιτηρίων, έτσι ώστε οι επιβάτες πρέπει να είναι έτοιμοι να παραγάγουν τα εισιτήριά τους ανά πάσα στιγμή, καθώς και πρόσθετη ταυτοποίηση εάν ζητηθεί από το πλήρωμα.

Ισχύουσες μορφές ταυτότητας για την Amtrak

Υπάρχει μια σειρά από έγκυρα αναγνωριστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των τυποποιημένων, όπως οι άδειες οδήγησης, τα διαβατήρια, η ταυτότητα της κυβέρνησης κ.λπ. Οι ταξιδιώτες μπορούν είτε να προσφέρουν μία μορφή κρατικής έκδοσης φωτογραφιών, όπως άδεια οδήγησης, είτε να παράγουν δύο μορφές (μη φωτογραφική) ταυτότητα, εφόσον εκδίδεται από κυβέρνηση.

Οι αποδεκτές μορφές αναγνώρισης περιλαμβάνουν:

Μπορούν να επιτραπούν και άλλες μορφές αναγνώρισης εφόσον πληρούν τις απαιτήσεις της Amtrak.

Διεθνές ταξίδι

Φυσικά, εάν ταξιδεύετε μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά στο Amtrak, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε την ταυτότητα. Τα τρένα που διασχίζουν τα σύνορα υπόκεινται σε επιθεώρηση από την αμερικανική και καναδική επιβολή του νόμου.

Όταν κάνετε κράτηση για διεθνή ταξίδια στο Amtrak, θα σας ζητηθεί να δώσετε πληροφορίες σχετικά με τους επιβάτες (όπως τη χώρα προέλευσης) και την ταυτότητα που θα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι πληροφορίες που παρέχονται κατά τη διάρκεια της κράτησης θα διαβιβαστούν στους υπαλλήλους μετανάστευσης και τελωνείων για επανεξέταση. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, είναι σημαντικό να έχετε την ταυτότητα που καθορίστηκε κατά την κράτηση. Φυσικά, όλα τα στοιχεία αναγνώρισης πρέπει να είναι πρωτότυπα. Αντίγραφα ή εικόνες στο τηλέφωνό σας δεν θα το κόψουν για αξιωματούχους μετανάστευσης.